127

Isaac

преди 13 години

Мегленке,колкото и да се опитваш ме накараш да гласувам за теб - няма да ти се отвори парашута!Тия общи приказки - да сложим край на монополите,стига са ни крали,само един монополист,ги знаем.Хората не те искат!

126

СПАС

преди 13 години

доста е напред и финансово и интелектуално Кунева, защо ли ?Защото да излезеш сам срещу цяла политическа класа в България демек сама срещу всички !!Е затова и тъпана Борисов не се е сетил !!!

125

Анонимен

преди 13 години

128-ми, милиционерче, това мислене, че кабинета трябвало да пази някакви страшни тайни от кого ли не и да действа скрит зад завеса, да ме прощаваш, ама е типично милиционерски манталитет от преди 1989 година! Лошото е, че сега се връща! Иначе, в ЕС, където уж членуваме, кабинетите и министрите действат прозрачно, пред всички! Това е европейската практика и традиция! И включително и нашият, въпреки че е милиционерски, е ДЛЪЖЕН да ни информира за действията си!

124

до 122

преди 13 години

Хайде да не прекаляваме с цифрите: Пряко заети в производството в "Лукойл Нефтохим" са около 2 000 души и около 4000-5000 заети помощен персонал това е според президентът на Синдиката на българските нефтохимици Минко Минков.Сега на него или на теб да вярвам.

123

Разобличителя

преди 13 години

Кунева я се разкарай в покоите на Барозу.Разобличителя

122

Против Кухата

преди 13 години

Още една причина тази национална предателка - "подайгъз" да не бъде избирана. Мрлазя хора, които се изказват за щяло и нещяло, вторачени в собствения си пъп.Ей такива ни управляват вече 22 години!Антибългари, античовеци!

121

Анонимен

преди 13 години

Те и богатите дето взимали по 20 000 заплати също плачели,че им е скъп бензина.Как го сътвори това червената и кратуна всичко това?Дайте да и съберем по некой лев на жената за беззин да не ходи пеша.

120

do 125

преди 13 години

Поздравления че си си намерил работа за поне 1500 лева месечно.Както и че те осигуряват на такава заплата.Всичко най-вероятно е благодарение на ГЕРБ.Само дето ти си един от малкото.Повечето ми познати и приятели останаха със сериозни загуби откакто ГЕРБ е на власт.Незнам кой е виновен.Може би слънчевата система и Александър Македноски..НОО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ББ и сие.. Те измислиха слънцето и вселената работа няма да ти намерят хахах

119

Анонимен

преди 13 години

имаме си нова спортна зала, кръстиха е армеец да не сърдят ***

118

Поп Кръстьо

преди 13 години

Националната предателка Кунева се е загрижила за монополите.Това,че заради нейните подписи поколения българи ще плащат не я вълнува.Със цялата си наглост президент решила да става-то бива алчност ама нейното на нищо не прилича!

117

Анонимен

преди 13 години

*** *** (Кунева), кабинета знае много добре какво се случва. Това са обаче държавни дела и огласяването им може да доведе до вреди за държавата. Такива неща не се огласяват. А п*тки като теб само могат да искат държавната информация да стане публична. Колко ли драпат шефовете на Лук Ойл, за да я научат чрез анционални предатели като теб!

116

Да,но

преди 13 години

31.07, Тази дрънка изобщо, дрънка глупости, и каква е идеята - да построим още една рафинерия - за да няма монополА защо не каже че държавата и собственик на 25 % от капитала на рафинерията- и като е собственик, какво и правила досега, вършила ли е нещо, освен да прибира комисионни

115

Анонимен

преди 13 години

от както бойко е на власт си намерих добра работа осигуряват ме на това което получавам и съм добре. преди работих за драган, който оправляал фирмата на иван,той пък бил поставено лице на доган. нито пари имаше нито осигуровки, а и нямаше каде да се оплачиш

114

Анонимен

преди 13 години

Е да разбира се тая да не би да живее в България случайно?Да не би да я интересува че по този начин олигофренското правителство ще генерира още повече безработни.Но пък за сметка на това ще направим оборот на Румъния,Гърция, и тн.Хахаха Още една купена от ГЕРБ платена политическа кукла.Сигурно взема по 20 000 лева месечна заплата.Кво и пука че некви 2000-3000 души някъде по страната ще останат безработни.За нея има мерцедеси и магистрали и некой тъпкач да и го слага чат пат на тая мумия.Nice a?

113

Къцев

преди 13 години

Ооооо , как ще го направиш? Много лкаете преди избори и после...

112

Заплати

преди 13 години

Щата на Лукойл Нефтохим и Нефтохим България е 21 400 души. От тях в завода са останали към 2200, но има много по петролните бази, централата. Освен това има 20000 души, които работят в обслужващи производства и услуги - поддръжка, охрана и т.н. Освен това Бургаското пристнище след затварянето на Кремиковци и сега на Нефтохима е аут. По същите причини е в тотална криза БДЖ и сега сигурно ще фалира. Изобщо идва ад, ама това матряла не го разбира защото много зле.

111

Марио

преди 13 години

ТАЗИ ПЪК КАК ИМА НАГЛОСТТА ДА СЕ ОБАЖДА!!! НЯМА ЛИ ДА КАЖЕ НЕЩО ЗА ЗАТВАРЯНЕТО НА АЕЦ-а..?! Фирмата в която работя има договор за ремонтна дейност с Лукоукл, от началото на август до началото на октомври..;) а имаше още бая познати шефове на подизпълнителски фирми, с който бяхме заедно там преди година..:))) Май ще се окаже прав Станишев, че това е Е ЕДИН ГОЛЯМ ПРЕДИЗБОРЕН ТЕЗТЪР!!!

110

anonimens

преди 13 години

"не на монопола"и "защо не са били предупредени преди 15 дни че ще ги затворят"....просто празни приказки и евтин популизъм !да се изкаже там пък кво ще каже явно никой не я слуша

109

MURDOC

преди 13 години

До 65 Анонимен : Дърта злобна ***. Кой *** ще гласува за тебе *** *** долна и продажна. Ами има *** по на 18 ,19 години които ще гласуват за нея нали беше при бат Слави и той си я подкрепи . Младите *** гледащи шоуто му без никакво замисляне правят какво им каже кумира им .Нищо че и той като Кунева е платена к***а . Мъжът й на тая Андрей Пръмов е масон Андрей също е финансист, син на члена на ЦК на БКП Иван Пръмов и брат на БНТ-шефката Уляна Пръмова, а самата Меглена пък е братовчедка на Соломон Паси , Дързост и красота ряпа да яде Вързани като черва са всичките .Докато сега си играя игрички ,народа ще бере гайлето . Поредното доказателство защо няма да гласувам . На никой от ТИЯ не му пука за народа САМО ГЛЕДАТ КЕЛЕПИРА ,КЕЛЕПИРА .

108

Анонимен

преди 13 години

Ха ха! Е, не харесахте и моят вариант - 90! Ни така, ни онака! Явно, тук пишат само шизофреници! Не искат монополи, но когато някой кажа дума против тях, оплюват го... Не искат да зависят от един доставчик, но когато някой им го каже, те не са съгасни! Е, какво искате в крайна сметка?!!? А да бе, сетих се! Искате да мразите всички и всички да са маскари...и обичате да сте зле, да ви е гадно! Луда работа!!! Живейте се все така! Нещастници! :))))))