27

Анонимен

преди 13 години

26Така е. При Тато от магистрали нямаше нужда, защото колите се чакаха по 5-10 години и струваха доста скъпо.

26

Да,но

преди 13 години

За 15... Друже, като ти се напънал да правиш анализи и изводи, поне не ръси глупости.За какво са ти магистрали в България през 1950 година - и ти не знаеш, ама ръсиш глупости. Та и до 1990 магистрали не ни трябваха, но Т.Ж направи проекта и изгради магистрали през планините. А дотогава всички обемни и тежки превози се извършваха по железниците, които работеха. Така е друже, нещо май си се объркал в анализите. днес железниците умират, и всичко се вози на тирове, които задръстват пътищата -и ст

25

Анонимен

преди 13 години

по-голяма измишльотина не бях чел скоро....

24

Анонимен

преди 13 години

Преди да пристигне в Азов, Стоичков се почувства и като част от местните ритуали. Момичета в типични за този край носии и с хармоники приветстваха българина. Поднесоха му и чаша водка върху традиционна казашка сабя, а в същото време Камата получи няколко леки удара с камшик - също част от ритуала.+++++В БГ посрещат с хляб и сол, в Русия - с водка и камшик. Има ли нужда от коментар ?!

23

до Симон В.

преди 13 години

На вас все този ефрейтор ви е в ума! Той отдавна нямаше да е жив,а Германия след войната щеше да е различна. Милея за България,щото изхода на ВСВ беше фатален за нея. Само не ме убеждавай,че за нас е бил печеливш краят и попадането ни в съветския лагер!

22

Да,но

преди 13 години

Глупости, глупости ръсят някои американски и руски евреи, нарекли се лекари и учени, разследващи.Били "намерили протези", ама те изчезнали, хи, хи, хеаман от номера

21

Анонимен

преди 13 години

ето кой измисли терминаторо

20

С.Визентал

преди 13 години

до 17-ти Милееш за ефрейтора ли?

19

Пешо

преди 13 години

По-тъпо нещо от тези измислици не съм срещал. Истината е, че с американските войници са правени много експерименти. Тези, които са оцеляли са останали инвалиди за цял живот и сега разказват. Гледайте канал HISTORY и ще видите.

18

мама Божка

преди 13 години

***!

17

до №15

преди 13 години

Не знам в Русия как щеше да е,но в България магистралите щяха да построени до средата на 50-те,гърците щяха да работят по нивите в Тракия,а българите да почиват на Бяло море и Охридското езеро...Без гранична проверка.

16

Бай Хой

преди 13 години

До 15, Бай БлагойАко ги нямаше американците и ингилизите, сега шнапса в Германия щеше да е 3 рубли бутилката.

15

Бай Благой

преди 13 години

Не Чарвената армия печели войната, а всички саюзници !Представете си само ако ги нямаше американците и англичаните...сега в русия щяха да пият шнапс не водка и да говорят на немски !

14

Анонимен

преди 13 години

Относно изхода на ВСВ: Количеството надделява над качеството!

13

ДО 12

преди 13 години

КОЛКОТО И ДА ДИВЕЕШ И ХАЙТВАШ КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ СИ Е ФАКТ

12

РУСНАК

преди 13 години

Толкова глупости на едно място никога не бях чел!!!! А относно победата на Русия- Водката е било най-силното им оръжие!!!!

11

Ѝ

преди 13 години

Болен е....ски мозък! Този да не е сценарист на "Универсален войник"?!

10

Анонимен

преди 13 години

ДНЕС.БГ ВИЕ СТЕ ЕДИН СМРАДЛИВ ТАБЛОИД !!! ДОРИ НЕ СМЕЙТЕ ДА НАМЕСВАТЕ БРЕСТКАТА КРЕПОСТ И ХОРАТА ЗАГИНАЛИ ТАМ !! ДА ОСКВЕРНЯВАТЕ ПАМЕТТА ИМ И ДОЛНО И МИЗЕРНО !! БОКЛУЧИВА МЕДИЯ !А КОЛКО *** ТРЯБВА ДА Е Е ЧИТАТЕЛЯТ, ЗА ДА ПОВЯРВА И НА ЕДНА ДУМА ОТ СТАТИЯТА НЕ ЗНАЯ

9

Анонимен

преди 13 години

Не може да бъде "Но Червената армия все пак печели войната... ". Всеки знае, че Сталин е спечелил войната ...сам !

8

Бай Цало

преди 13 години

Това е като някой от тези които са видели НЛО.