30

Калин

преди 12 години

правешкия прислужник..помияра .. и господаря му .. валентин златев .. са хвърлили око на язовира в близост до шистовото находище .. тези ***.. подлярстват и са способни на всичко само и само .. да се домогнат и да си завъртят далаверата за стотици милиони... който се готвят да приберат за себе си.

29

Илия

преди 12 години

До Боби 1985 за Царя си много прав ама много, а Борисов той е за извън държавата

28

GULETO

преди 12 години

9-TI TAKIVA SA.STYDENTI,PLATENI STYDENTI NA KOITO STANI6EV NAVREMETO IM PLA6A6E I GI KARA6E NA BYZLYDJA.TE SA OKOLO 300-400 PROSTAKA S NQKOI MIJAV PENSIONER.AMA TOI I SRED PENSIONERITE NQMA AVTORITE SERGO.TE I TE NE MY VQRVAT VE4E, 6OTO TOI KATO BE6E NA VLAST IM GOVORE6E TAKA 4E TE NE GO RAZBIRAXA KAKVO IM KAZVA.A PAK SEGA SE OBQSQVA VSI4KO PROSTI4KO I QSNO.MNGO TI RAZBIRA PENSIONERA OT JIZNENOTO RAVNI6E NA NARODA.ILI OT ARILSKI PLENOMI NA PARTIQTA.

27

Анонимен

преди 12 години

23 - Да върнем комунизма:)))) А кой национализира спестяванията на хората за пенсии:)))) Кога за последно беше правено това и от кого!?:) Спомняш ли си комунистическо ***:))) Излизайте от землянките герберите и станете хора тикви такива!

26

До Боби1985

преди 12 години

Прочети коментар 15,ще ти стане по-ясно.

25

Боби1985

преди 12 години

ДО Дъртият: Донякъде съм съгласен с теб. Защо искат да махнат ББ? За да върнат Станишев (срещу когото реваха всички)? Или Доган (и срещу него реваха)? Кой друг ще замести ББ? НИКОЙ! ББ е може би най-малкото зло от всичките. Лошото е, че избираме все от "зли". По мое мнение, най-добре бяхме при Царя - заплати високи, повишаваха се и имаше работа. Но и него го свалихме и го оплюхме и пак изгонихме...

24

миро

преди 12 години

Смрад от всекъде се носи от него и партийката му люти ни на очите !!!

23

UVOLNQVAM GO

преди 12 години

uvolnen i raskatan -(nae...)e po pravilnoto.ZASLUZAVAGA GO MUTRATA POJARNIKARSKA.

22

Дъртия

преди 12 години

Що искате да махате Бойко? За да върнете комунизъма? Простотията? Идиотизма? ... Аз не искам да се маха Бойко, защото само по негово време видях, да се прави нещо ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Боби1985

преди 12 години

На мен нещо друго ми е странно - как така, според статистиката, 1125 души уволниха ББ, 761 го спасиха, а под тези резултати пише, че 330 269 пъти е бил уволнен ББ?????? Нещо не ми се връзва 330 269 пъти и 1125 души.... Освен ако тези 1125 души не са гласували по 100000000 пъти??? :))))

20

пю до 11

преди 12 години

Всеки си има своите съображения. Но според мен е грешка на един управляващ да цензурира така негативно критиката към себе си. Управника не бива да тормози дори и недоволните от неговото управление, защото всеки си има своите причини и логика. Ако се намери балансовия център при интересите на двете крайности при всякас итуация се разрешава поговорката :И вълка сит и агнето цяло". Ако един управляващ види недоволство срещу себе си, просто трябва да попита недоволните: Защо? И ако му обяснят аргументирано защо не го харесват и управлението му, може да попромени нещо от политиката си? Зависи и на чии интереси служи? Мисля че и организаторите на този сайт и МВр са в грешната посока. НЕка учредителите на идеята обяснят подробно, защо не харесват Борисов и какво не харесват в сегашното правителство и уеуправление! Ако е логично и правилно, защо да не го вземат в предвид от кабинета? Но да се иска оставка просто ей така и да се хакват сайтовете на тия организатори си е безполезно и за двете страни губене на време и няма смисъл!

19

rumen221

преди 12 години

Приятели,Всички знаем, че в Парламента партийте водят политика в духа на различните си идеологий..., в основата на които е девиза на Великата Френска революция - СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО!!!1. Абсолютизацията на БРАТСТВОТО, породи Социализма2. Абсолютизацията на СВОБОДАТА, породи Либерализма3. РАВЕНСТВОТО, допълнено балансирано от свобода и братство, породи съвременната ДемокрацияНай-видимата разлика между тези идеологий е СЪОТНОШЕНИЕТО, между ПРЕКИ и КОСВЕНИ данъци Социализма поддържа високи ПРЕКИ и ниски КОСВЕНИ данъци, а Либерализма точно обратното политика поддържана от ВСИЧКИ наши ПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИЙ!!!И ТАКА СТИГНАХМЕ ДО СМИСЪЛА НА ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ В същност изобщо не става дума за политическо недоверие, а за СДС!!! Стани Да Седна, а ние маймуните им ръкопляскаме

18

Анонимен

преди 12 години

Заптитата се изложиха тотално:)))) Трагични нещастници, начело с компютърният бос Явор Колев:))) Така и не разбраха целта на мероприятието, но герберите са *** до безпомощност:)

17

Анонимен

преди 12 години

Простотия, чалга, комунизъм....много рано започнахте предизборната си кампания другари. Вярно при тази криза, и при"независимата" ви кандидатка Кунева-Пръмова вного лабота ще имата, дано ви огрее. Дано, амо не би!!!!

16

Калин

преди 12 години

боко мутрата на правец - безработен номер 1 в страната, освен да обикаля със съветски хиликоптерчета ... друго не прави.

15

Анонимен

преди 12 години

Дори и прокурорите станаха адвокати на крадливите гербери, но вчера те бяха осъдени:)))"Изненадващо, прокурорът по делото на Аврамов - Мери Найденова, се е изказала в защита на депутата. Според нея нямало доказателства, че той е "в някаква икономически или политическа зависимост с търговски дружества". "

14

озадачения

преди 12 години

Много е интересно защо се рекламира този сайт по всички медии???Прилича на рекламата на тъпия Уикилеакс.Погледнах,но резултатите са почти равни.ОСТАВАТ2Дни18Часа48Минути1СекундаАнкетата е стартирана на 14.07.2011 в 17:001066 души уволниха Бойко Борисов748 души запазиха Бойко Борисов 330 269 пъти бе уволнен Бойко Борисов от 12 до 14 юли.

13

БГ Съдия

преди 12 години

палячовци

12

Калин

преди 12 години

ТОЯ *** ПРИСЛУЖНИКА НА ПРАВЕЦ.. ОБИКАЛЯ С НЯКВО ХИЛИКОПТЕРЧЕ ОКОЛО ШИСТОВИТЕ ПОЛЕТА .. ОБЛАДАНИ ОТ ГОСПОДЯРЯ МУ ..ПРАВЕШКИЯ СУЛТАН ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ ... ДЪРЖА ДА ПРЕДУПРЕДЯ ..БОКО И ТЕЛЯЦИТЕ МУ .. ЩЕ ТРЯБВА ДА МЕ ЛИКВИДИРАТЕ ЗА ДА СЕ ДОМОГНЕТЕ ДО НЯКОИ ОТ ТЕРЕНИТЕ ТАМ... ЩЕ ВИ ИЗКАРАМ НА СВЕТЛО ОТ ТУКА ДО .. КИТАЙСКАТА СТЕНА И ОБРАТНО!!ВАЩА МАМА ПРАВЕШКА .. КАТЪРИ СКОПЕНИ...НОМЕРА ЩЕ МИ ВЪРТИТЕ.

11

Анонимен

преди 12 години

Щом на гарата пристигне дизелът червен,Ний на него ще напишем Б.Б. уволнен !Уволнение, уволнение,Ти си нашето спасение ....