35

do 22 войвод

преди 12 години

Ей, ти българин ли си, *** ли си или турчин, не те знам, но виждам , че си БЕЗРОДЕЦ! Тук не става въпрос за Каракачанов или някой друг политик, а става въпрос за суверенна Република България! Аман от партийнообвързани ***!

34

Анонимен

преди 12 години

А ти защо не си избра едно българско име,бе Зевсе,мисир такъв.

33

AZ

преди 12 години

БРАВО НА ВМРО!!! МОЖЕ ДА Е ВСИЧКО, НО СА СИ ПАТРИОТИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ОНИЯ ОТРЕПКЬОВЦИ - "НИЕ ВИЕ ТЕ"

32

Анонимен

преди 12 години

Интересна е позицията на предателя Архар Първаноглу!Той вече е предал България на турския си "приятел"

31

Зевс

преди 12 години

Като искате да сте турци прав ви път в Анадола .. неблагодарници !!!

30

Анонимен

преди 12 години

Той може да не ще, ама тия *** от външно какво се шушкат, запознават го предварително с протокола и ще не ще му пускат превод!Той утре ден като дойде може да пожелае жените да са забулени, а мъжете да са с фесове и ходжа да вие от минарето, ама ние пак ли ще угаждаме, да не вземем да обидим високия гост!

29

Анонимен

преди 12 години

Когато ДПС беше на власт - ТройнО крадливата коалиция, та тогава турчора си говореше спокойно на турски в Министерство на земеделието, изгониха повечето бълг. служители и назначиха неграмотни турци със средно образование, а министъра на земеделието пък беше бивш шофьор в ТКЗС. Такава простотия само в БГ може да има и то благодарение на продажната и антибългарска червена партия БСП. В Сърбия също имаше социал. партия, но там са истински сърби, обичащи родината си, а не като нашите социалисти.

28

Анонимен

преди 12 години

***...

27

КараИбрахим

преди 12 години

Пък ако знаете какви работи ни каза.Нарочно на турски,за да не разберете.

26

Анонимен

преди 12 години

Аз пък не разбирам какво им пука на тези от ВМРО за хората които могат да разберат какво им говори този без превод. Щом го разбират без превод, те са си турци, дори и с български паспорти. Колкото по-малко им обръщаме внимание и ги сочим като турци, толкова по-добре и за тях и за нас.

25

Зевс

преди 12 години

Тоя с мустаците никога повече в България !!!!

24

Малко за аршина

преди 12 години

Когато мериш, е редно да използваш един и същи аршин. Защо не протестирахте, когато речите на лидерите на "Атака или ВМРО - БНД в Босилеград не бяха превеждани на официалния език на страната - сръбски?

23

Анонимен

преди 12 години

Не, на столипиновския ***.

22

Дядо 130

преди 12 години

Ако тази случка беше в някъде в Европа щеше да стане един голям скандал. Ама все пак Европа е казала НЕ на Турция в Евро съюза без обяснение и замрази преговорите. Само, че наглостта на Турция ще ги докара до самоунищожение.

21

Войвод

преди 12 години

Тва ВМРО на наритания Каракачанов - агент Иван ли е? Остана сам и прави смешки, откак отцепниците му цепнаха повечето членове.

20

Анонимен

преди 12 години

За пълзящия ислямизъм в БГ е виновна единствено БКП/БСП, те създадоха ДПС, а после Първанов им даде и властта да управляват, та Доган Ага си взе 1 млн. за "консултанство" и други далавери. Съда и той червен, допусна ДПС да се регистрира, а всички знаят, че е протурска партия и прокарва турските интереси, а те са мирно повторно завземане на Родопите /план Баязид /,а план Баязид е било чрез окупация. Не случайно построиха 2500 джамии в тези райони, това е за маркиране на територия, за да кажат

19

гфд

преди 12 години

Аз *** на КуорлКли и Турция няма да стана...Тези ни взеха за мезе.

18

NEYZNAVAEM

преди 12 години

ABE VAV TAZI DARJAVA NIAMALI BALGARI DA POTKREPIAT TA TYRSI IBYKLYTSI WTESE MESET VAV TOVA NAWE BALGARSKO PRAVITELSTVO , ZAWTO IMAME HIM ZAWTO , IMAME GERP , ZAWTO SE KAZVAW BALGAREN , 4E DRYK DA DAVA MNENIA AKAL , ZAWTO TOLKOVA HORA YMRIAHA ZA TAZI STRANA I KOISA TE ZABRAVIHTELITA TYRSI I TSIGANI I LASI I.... RAZLI4NI NATSII . HEI ZNAITE TOVA BALGARIA SAS IME

17

гфд

преди 12 години

Kакво става в тази държава???? Идва си някакъв и си цъка на турски,не ще преводач....Какво става в тази държава????

16

В.Бозаджи

преди 12 години

Това ся кюпеците , кога първанката /пиша го с мака буква/ще говори с Българи в турско , ако има такива , той може би и и друго му е предложил,,,,,