49

но комент

преди 12 години

Че нали ако имаше нормална прокуратура и нормален съд в България, Цецо Апартамента щеше да е в затвора?

48

Анонимен

преди 12 години

Хайде бе съдии и доктори пък за какво се мислят ,защото май освен айдуци и *** за зеле от тях не става

47

Niko

преди 12 години

a tezi sudii kolko sa prosti ei, nali sa nevinni be, nali nqma dostatuchno dokazatelstva a zashto vinagi puskat otrepkite sas garanciq>>? za da si pulnat budjeta za kolednite praznici li kak taka em sa nevinni i nqmat dokazatelstva nali taq garanciq pak e za tova che si vinoven sadiqta sadiqta sadiqta p****asssss

46

хм

преди 12 години

все повече сериала заприличва на вийна между банди, само дето едната случайно в момента командва полицията

45

Анонимен

преди 12 години

"Закон за изборност на магистратите на всички нива. Тогава мързеливите, некадърните и поръчковите съдии и поркурори ще си отидат по простата причина , че няма да бъдат избрани."Ти си гласувал за Мутрата ни да е премиер и искаш да гласуваш за съдия? Митьо Очите или Маргините ще са ти първият избор?

44

но комент

преди 12 години

Тоя няма нито образование, нито интелект нито възпитание да бъде министър на вътрешните работи.

43

сдг

преди 12 години

СТАВА ВЪПРОС ЗА БОЛНИЦА "ТОКУДА"

42

Анонимен

преди 12 години

Цветанов затова не го харесват червените айдуци ! ,защото вместо да си мълчи и да продължава тихичко да си стои в креслото без много да приказва той се опитва да размъти водата на мафията. И нека агонията на народа да продължи...Ето това се иска от Цветанов и докато не млъкне ще го наричат със всякакви епитети точно онези компетентните но...в далаверите!

41

Магистрат

преди 12 години

Според мин.Цветанов следващите операции на МВР ще бъдат назовавани с имената на съдиите, които са пуснали крадците преди това под парична гаранция. Много труд е хвърлен за задържането на тези лица. Г-н министър, за да не ви правят поръчковите съдии разногледи, начинът е депутатите да изготвят и приемат Закон за изборност на магистратите на всички нива. Тогава мързеливите, некадърните и поръчковите съдии и поркурори ще си отидат по простата причина , че няма да бъдат избрани. Само че срещу този закон ритат всички политици, вкл.Костов и Станишев, защото ще си отидат техните маши, и всички юристи, защото няма да могат, по-точно няма да имат възможност да си разкарват коня. За съжаление, и леля Цура от Плевен, и Анастас Анастасов ритат с/у този закон и са от инициаторите такъв закон да не се пирема. Ами, махнете ги, и без това те и правосъдната министърка никаква работа не вършат, напротив, май са троянските коне на юристите в ГЕРБ и изпълнителната и законодателната власт

40

но комент

преди 12 години

Даскал по физическо дава мнение за доктори, за съдии и за кой ли не.

39

police

преди 12 години

Koi ne moje da si svurshi rabotata be, vseki pat gi lovim na mqsto i na tupite sudii se sa im malko dokazatelstvata, s tezi dokazatelstva deto im se davat vseki drug sad vav vsqka strana shte im lepi nqkolko godini no sudebnata sistema ni e boza vsichki sudii da se isgonat ama neznam florof zakakvo oshte gi bavi ami ne gi pochnat shtoto si e prav Cvetanov che se podigravat carvulite

38

Nobody

преди 12 години

Цвъциииииии.... Когато едно от твоите прасета извършва арест по *** начин, събира улики по грешна методика и третира местопрестъпленията се едно си е у тях в хола - после тея доказателства не пред съдия, пред Господ няма да минат.Че са корумпирани - корумпирани са. Ама и 90% от твоите некадърници им съдействат усилено.

37

Анонимен

преди 12 години

Месеци ги чакахте не можахте ли да ги изчакате още 10-тина минути ? сега всеки може да каже, че льжеш и че тези не са обирджии...

36

Анонимен

преди 12 години

Въпреки че заловените вероятно са престъпници, то става ясно , че те не са били изчакане да извършат обира, а са заловени предварително докато се готвели. В резултат на това сега няма да може да ги обвинят за обир, тъй като такъв няма. А като им повдигнат някакво по-леко обвинение, то за какво се чуди после Цецко, че ги пускат по гаранция? За носене на къртач и резачка ли ще ги съди? Ако бяха изпипали по-добре работата тогава щеше да има и по-голям резултат, а не само показване по ТВ

35

един луд

преди 12 години

Независимият български съд , силно е пристрастен към финикийските знаци , и за това който повече деде решението им е в негова полза!!Мечтая да видя осъден съдия , ама сигурно ще стане на куково лято!!!

34

но комент

преди 12 години

Ами хайде Цветанов да почва да чете присъди.Даскала по физкултура кога се изучи и от правосъдие да разбира, тъпата кратуна.

33

Глас Народен

преди 12 години

А защо са ги арестували ПРЕДИ обирът??? Сега за какво ще ги съдят? За НАМЕРЕНИЕ за обир на банка ли ???? Цецо, *** ***, отивай да пазиш селския бустан, не да коментираш работата на милиард пъти по-умните и интелигентни от тебе съдии само за да си правиш смешния пиар!!!!!!!!! Народа не е ограничен умствено до нивото на пожарникар и физкултурник!!! Разберете го !!!!!!!!!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 12 години

На кой викаш кучета червени *** ? Покажи ми един човек, който е комунист и истински вярва в това. С фенер да търсиш няма да намериш. Сини, червени, зелени и пемпени всички до един са г*золизци и искат да са около властта за да облажат...Няма такова животно с идеология, което да работи за България. Всички са луди за връзване крадци и разбойници...Оставете тая вяра в политиците...Намерете си друга.

31

Цуци с 6 апартамента

преди 12 години

Тиквите пак полудяха

30

Цветанова

преди 12 години

Че и докторите не са цвете за мирисане .Хайде сега няма да си казваме кривиците че щяли да се засегнат някои съсловия. Питайте хората кои са най-корумпирани и най-некадърни и на всичкото отгоре нагли и всеки ще ви каже че на първо място са съдии,политици и лекари ! Те са затънали до гуша в грехове към бедният и нещастен народ и няма да се уморя да го казвам и не само аз.