75

до 69

преди 13 години

Абе ти наистина си даваш добре сметка на нещата и затова си в Австрия!!!

74

Анонимен

преди 13 години

Какво излиза. Бойко Борисов, който обещаваше да се бори с престъпността и много му повярваха всъщност е мафиот, пране на пари, контрабанда с амфетамини, контрабанда на цигари, връзки с мафията, *** на Валентин Златев, съмнителни връзки с руската мафия. Нищо ново за Бойко Борисов, отдавна има информация за тъмното му минало, но сега поне знаем, че извън България знаят много добре кой е Бойко Борисов. Остава и в България гумените глави които гласуват на избори да проумеят кой е Бойко Борисов.Лошо е ако начело на държавата е: 1. Човек забъркан в криминални деяния; 2. Зависим от интересите на Русия и от червен бизнесмен; 3. Без подходящо образование; 4. Без подготовка; 5. Без принципи; 6. Неспособен да поема отговорност, прехвърлящ вината винаги върху други.

73

Анонимен

преди 13 години

Тъпунгерии.....,нима не сте разбрали че може да харчиш само толкова колкото имаш и това е.Не е нужно да съм завършил Харвард да знам че искарвам 500лв. и мага да харча само толкова защото в противен случаи всеки що годе с мозък знае какво ще стане.Е затова ми харесва Борисов, опитва се да въведе ред при ***, е трудно е,особено когато са с объркано мислене.

72

Анонимен

преди 13 години

Тулски и СТРАНДЖАТА гласуваха за референдума,стига толкова други ТЪПИРИ у форума НЕНМА :))))

71

Интервю

преди 13 години

Интересно где битува тая женица и колко е взела за поръчката!?.....- Г-жо Йорданова (директор на НЦИОМ) /, как така според вашите проучвания от властта недоволстват само бедните, необразованите и жителите на малките населени места, а богатите, образованите и градските хора я одобряват, след като аз от година не съм срещала грамотен човек, доволен от управлението? На какво се дължи това разминаване? ....Вай, вайййй

70

Бойко на снимката

преди 13 години

Бойко на снимката, Бойко на снимката! Юруш, платените драскачи, айде, дремете! Май ще ви спираме стотинките, мръсни мързеливци неграмотни. Все едно и също повтаряте. Защо ви плащаме, бе, некадърници. Рейтинга на правителството висок - ще спечелят пак изборите! Нещастници! Бойко като спечели пак изборите, тогава ще лапата на *** оная работа.

69

Анонимен

преди 13 години

59-ти ти наистина си наспамил с това "изказване".

68

намръщен

преди 13 години

Намери кой да говори какъв е Костов и как преподавал по политиокономиите. Нопо-добре това, отколкото по полицейския устав в Симеоново, търунгери катомутрата Борисов не стават дори за политикономияЗасега ТОВА СЕ ОЧЕРТАВА НАЙ-ПРОСТИЯТ И НИСКОКУЛТУРЕН ПРЕМИЕР ОТ 1879г. ДО ДЕН ДНЕШЕН. Може би затова и толкова много хора го харесват.

67

Анонимен

преди 13 години

az sum v avstria i tuk ne6tata se vdignaha s 50-70% za niakolko godini ima i s po 100.mislia 4e naistina ne si davate smetka za ne6tata

66

Анонимен

преди 13 години

Страната уверено върви към пропастта под вещото ръководство на Тиквата и мутромилиционерите

65

Анонимен

преди 13 години

Ако Борисов правеше грешки, нямаше да му се увеличават феновете.В бука само са 170683.

64

Джеронимо До №34

преди 13 години

34 е мръсен крадец на никове. Празна му тиква не може да се напъне и сам да си измисля никовете, а тръгнал и коментари да пише.

63

Анонимен

преди 13 години

WHITE TRASH!MUTRA!

62

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Станишев докога е в майчински?...

61

до 45

преди 13 години

Абе НЕневежа такъв. Човека го е написал с ИРОНИЯ. *** ти нали си по-НЕневежа от него та неможа да зацепиш!!

60

mitak

преди 13 години

porednoto maloumno izkazvane na kompleksirania pavian boiko.

59

Анонимен

преди 13 години

Неадекватен и нагъл, както винаги. Страната вървяла напред!?!

58

спам

преди 13 години

41-ви доходите може да ти ги вдигне само работодателя. държавата може да урегулира само минималният праг. говори с шехфа си за доходите! А, Борисов колкото и да го плюят определено си има ясни виждания и компетенция по много въпроси и знае какво иска. Ами каквото стане! Аз не разбирам от политика много, но нещата се решават и от самите хора. Ако искате високи доходи, има един начин: Завъртате чрез консумация стокооборота и паричния капитал на високи оборотии и така се раздвижва...

57

Фитилчо

преди 13 години

Бойко повтаря грешката на Станишев. Станал е надменен и вулгарен... В края на своето управление Станишев също беше много надменен, но българският народ му духна под опашката.

56

онзи

преди 13 години

ех, Тикво , Тикво, след като дойде на власт настана повсеместен хаос. Всичко унищожи, ряза ленти на обекти, започнати от други правителства...., а ти освен скандали и простотии, нищо друго не направи.