125

=============

преди 13 години

мааалеййй и лудите бегат от болен :))))))))))))))))

124

tulski

преди 13 години

Караибрахиме един въпрос ми е любопитен, баце. След, като толкова мразиш българите, какви дяволи търсиш в български сайт ?

123

Анонимен

преди 13 години

НЕ НА РАСИЗМА, НЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ.

122

УУУ

преди 13 години

Тази торба с *** Гумнеров беше от СДС .Чрез тази партия придоби имоти в центъра на Ловеч по престъпен начин.Същото лице е пълен *** - едва завърши СА"Д.А.Ценов" гр.Свищов.Хемелеон запазена марка!Да видим коя ще е поредната му партия ,

121

АТАКИСТ

преди 13 години

ЗАЩО ИЗБИРАМЕ АТАКА ?МНОГО *** ОТГОВОР - АТАКА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ .И ВТОРО - ДА НИ ОТЪРВЕ ОТ ТУРЦИТЕ.

120

православен

преди 13 години

НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ МЮСЮЛМАНИТЕ, АКО ИСКАТ ДА РАБОТЯТ И ЖИВЕЯТ ТУК - ДОБРЕ СА ДОШЛИ. КАЗАНО Е - ПАТРИОТЪТ ОБИЧА СТРАНАТА СИ, НАЦИОНАЛИСТЪТ МРАЗИ СЪСЕДИТЕ СИ.

119

до 115

преди 13 години

Баце, маце.. Квито и лафчета да говориш, глупаво българче си ти.

118

Анонимен

преди 13 години

Използвали са Атака, както Волен използва цяла една телевизия и едни чужди пари, за да влезе в Парламента, а после не върна нищо. Сериозно сте много зле. Волен е един от най-продажните хора в политиката последните години. Вие си вярвайте, че мисли за минаретата или за вас.

117

ДО 115

преди 13 години

ЩО НЕ МЛЪКНЕШ БАЦЕ.

116

Голям смях

преди 13 години

До 105.Ако дойде наследник на Шишман както искаш ти България няма да я има на картата само за 1 година и не само тя ами и българи няма да има.Чети история малко,тия двамата сами са разпокъсали България и още други много лоши работи ама то си пише навсякъде,аз няма ти давам уроци по история.

115

АТАКИСТ

преди 13 години

ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ.ОТРЕПКИТЕ КОИТО ГО НЕ ИСКАТ ЗНАЧИ СА ИЛИ КОМУНИСТИ ИЛИ ЕНИЧАРИ .

114

до 112

преди 13 години

Аз пък си мисля, че ти живееш в миналото. ВОЙВОДО! ХАХАХАХХАХАХ, вземи направи малко пари да идеш на дискотека, не се коси с фантазии.

113

АТАКИСТ

преди 13 години

АТАКА ПОБЕДА,АТАКА ПОБЕДАА КАРАИБРАХИМ ДА МЛЪКНЕ ЩОТО ША ИМА ТУПА -ЛУПА ПО ГЛАВАТА .

112

Анонимен

преди 13 години

Атака намалява с 3 -*** депутати, но се увеличи поне със 100 хиляди подръжници!Волен - Президент!

111

до 80 ти

преди 13 години

А ти ако си мислиш ,че турците няма да направят рано или късно гражданска война и ще отцепят територии като в косово много се заблуждаваш кавал такъв.Сляп ли си или си пиян,страхливецо.Това ще стане рано или късно,сега им е целта да отслабят държавата и тогава жална ни майка.Сега е време да се стреснем и да блъснем яко по масата иначе те стават с всеки ден все по-нагли и по нагли,безцеремонни и безкруполни.Да гласуваме масово за Атака и да изхвърлим *** от парламента -предателите,това е пътя

110

ФФФФ

преди 13 години

ДО 100КАТО ВИДЯХ КВО ПИШЕШ ЗНАЧИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ СТРАХЛИВЕЦ ЧЕ И НА УЛИЦАТА СИГУРНО НЕ ИЗЛИЗАШ.СТРАХЛИВЕЦ

109

Анонимен

преди 13 години

в цяла европа крайно левите като атака започват да печелят,защото европа е превзета от мюсюлманите.Не вярвайте на никoй,не се оставяйте да ви манупилират,и подкрепете националист които има куража да скочи против воя,новините,дпс..

108

Циркове !

преди 13 години

ГЕРБ си напазарува 3-*** "неподкупни" атакисти :)

107

Анонимен

преди 13 години

В ДПС пък сигурно са най-много агентите на ДС.

106

КараИбрахим

преди 13 години

От ДПС блажим редовно Атака.Атака е проект измислен от еничарския ми мозък.Казвам ви го,но вие се връзвате.Атака нито трябва да става силна,нито пък трябва да изчезне.Това го регулираме доста успешно.Не се връзвайте толкова.