76

бойкоТ

преди 13 години

за Бога братя, да се спасяваме от тук... Никога нищо няма да се оправи.

75

crus

преди 13 години

хм зачудих се ако се заложи със закон маржа да бъде да кажем до 20% какво ли ще стане ??? всъщност е ли възможно ?

74

до 61

преди 13 години

АЗ ТОВА ОТ КОГА ГО ГОВОРЯ. ГЛУПАЦИТЕ ПОЧВАТ ДА МИ ДАВАТ МИНУСИ. ПОЧВАТ ДА МИ ГОВОРЯТ ЧЕ ТОВА БИЛО КОМУНИЗЪМ и т.н. Убеждават ме, че сме живеели в пазарна икономика- ама забравят, че в истинската пазарна икономика МОНОПОЛИ НЯМА и т.н. Ще го кажа ОТНОВО. Надценка за търговец на дребно - МАКС 30 %. Надценка за търговец на едро - МАКС 10 %. Всичко останало е ПЛАДНЕШКИ ОБИР.

73

Анонимен

преди 13 години

ZABOGA BRATQ NE KOPUVAITE ;)

72

До 61

преди 13 години

Виждам че има потенциал в теб.Вземи живо агне по 5 лева и след това го продай по 6 лева трупно.Знаеш ли че ще имаш много клиенти.

71

до 61

преди 13 години

Господи, още един ***, който не знае разликата между `живо тегло` и `месо`. Че и проценти смята ... майко мила.

70

darcas

преди 13 години

Абе хора, това е пазарна икономика - ако нещо ви е скъпо, не го купувате, и чакате цената да падне. Ако народа не купува една стока, тоя дето е надул цената, ще може спокойно да си я завре стоката на едно специално място. Бензина бил скъп - ми зарежи колата и ходи пеша, с автобус, колело, метро, влак. Агнешкото било скъпо - арабите го внасят без пари почти, ама кой да се сети от тях да взима.

69

до 61

преди 13 години

И копитата ли ти продават за 13 лв. или само месо?:))

68

Анонимен

преди 13 години

61Предлагам и една стотинка печалба да се таксува за спекула и без съд - РАЗСТРЕЛ!:)

67

Анонимен

преди 13 години

Депутатите от Герб щели да бойкотират цените ,като вместо 20 год.уиски ,щеливече да пият само 12год. и Цецко вместо още 3 апартамента , ще си купи само 2.

66

crus

преди 13 години

не мога да разбера защо ББ го е страх да сменя министри ......които се доказват като абсолютни аборигени а конкретно тоя ДПС кадър дето има такава свинщина зад *** си с ирландското месо не знам какво го държи .....че и изобщо защо е назначен ?

65

Бачо

преди 13 години

По голям лъжец и крадец от този може да е само Боко

64

Анонимен

преди 13 години

Или аз не мога да смятам или министърът е изпушил. При изкупна цена 6 лв. на килограм живо тегло и при рандеман около 50% цената става 12 лв. И ако търговеца спечели 2 лв. цената е съвсем нормална. Никой не работи за този дето клати гората.

63

Бачо

преди 13 години

Евро съюза наложи санкция от 25 милиона евро за неправомерно изразходване на средства отпуснати за селско стопанство.Това вече е факт - ОСТАВКА ТОЗИ ИЗМЕКЯРИН НАЙДЕНОВ ДА СИ ХОДИ

62

ДО 40

преди 13 години

За това че ти *вонят*ястията обвинявай този или тази която ти го е Сготвила.

61

Анонимен

преди 13 години

Този министър е със стандарт "Бойко Тиквата" Без никакви отклонения в рецептата.

60

9.11

преди 13 години

Сега се връщам от пазар - агнешко 13 лв!? А колко го купуват 4.5 - 5 лв живо тегло! Нито си хранил, нито си пасъл животното, нито си му чистил, нито си го поил, нито си го лекувал, нищо! Само коли и на витрината! Това са 260 % отгоре! Къде е държавата, само данъци и такси ли ще събира? Според мен трябва да е така: Стока, струваща 5 лв, да нямаш право да я продаваш с повече от 20 % от стойността й! Т.е в рамките на 5,01 лв - 6,00 лв. Над тези 20 % да се таксува за спекула и СЪД!

59

Анонимен

преди 13 години

Ало двойкаджията не се напъвай толкова много никой няма да ти пише тройка.Ти ще бъдеш първия от министрите, който ще изхвърчи , а скоро след тебще те последва целия кабинет.

58

от 45

преди 13 години

Изкупната цена на агнешкото е 6 лева живо тегло. Правете си сметката кое е по-евтино. Дали да не се съберете няколко човека и да го заколите или да се заколите в месарницата с по 15 лева за кило.

57

crus

преди 13 години

министре пак ли само приказваш....ти освен приказки нещо друго ?популист и некадърник ....тва е най-некадърния министър в тва правителство за мен ....нищо не свърши като хората ....като се почне от собствения си екип до мъртвородените стандарти....