73

Анонимен

преди 13 години

1. Павианът твърдеше, че ще се подписва мораториум, тъй като след бедствието в Япония се налага преразглеждане на проектите. Мораториум означава (според мен) действително отлагане на решенията, без да се налагат санкции за пропуснати срокове. Има и форсмажорни обстоявателства, водещи до тотално преразглеждане на политиките към ядрените технологии в целия свят - едва ли някой съд ще омаловажи този факт. Излиза, че изобщо не е и ставало дума за мораториум, думата вече не е част от речника на павиана, оказа се че има меморандум за не_се_знае_какво. 2. Как така за този анекс 12 е достатъчно мнението на избрани членове от ръководството на БЕХ??? Окончателният текст не трябваше ли да бъде одобрен на пълноценно заседание на холдинга? В качеството на какви точно тези членове на ръководството са "консултирали" Кр. Първанов?

72

Р

преди 13 години

Така е колега. За съжаление ще го плащат децата, внуците и пра, че даже пра -пра внуците ни! Борбата за лъвския пай е безмислостно жестока. Нищо чудно утре да "падне главата" на някой друг министър :)

71

Анонимен

преди 13 години

Герберски фльорци. Мъжествения небръснат тип се показа като страхлива ученичка.

70

Lilava

преди 13 години

Τе т'ва е държава ! Президента да разбере, че ще се прави Белене от медиите ! ЕВАЛА!

69

Анонимен

преди 13 години

Свиквайте бе другари! Това е нормалният начин за взимане на решения. И преди беше така. но *** ни държаха на тъмно. Това е демокрация + който го кефи да *** на воля:)))

68

Анонимен

преди 13 години

Да си отиват веднага,че ако седят до лятото съвсем ше се скапе държавата.

67

анонимен

преди 13 години

До 16. На регионално е скръб. Смешни назначения. Много е страшно - надъхани ***.

66

Ицо Осмицо аре бе?

преди 13 години

Премиерът преди се изу от проблемът между Цветанов и Танов, като ги посъветва да се зберът и разберът и да продължат както я знаят. Резултаът е че *** започнаха да посягат директно на полицаите и техните коли и карулки, а черната борса се оля от преливане...Сега Премиерът зоже Таралайко и Дядолайко да се зберът, разберът и да краднат как могат и от де могат. Резултатът е известен. Фиксирани пенсии, заплати и ориазани социални помости от една страна и вихри в цените на стоки и услуги, както и енергиен бонус за *** които крадът ток.Искам утре Генерал *** Аналуеф да се изпокара с Гейнерал Цунам Циникямов и да видиме как корабът Дръзки килнат на една стран се товари с богати лезбийци а нашите българи са избивани от племаната на Лезбийската дамаджанахаракирия...Ако ви кажат сутрин че ей тва е Тиква, къде обед се консултирайте защото ей онова е вече Пипон а кадъде надвече замязва на Кратуна, иначе е мутрата която се изявява като сурат а всъшносте е *** на изхода на ***-изветено в анатомията и клиничната и политическата като Задникът Анусов Дупефаре бе , Парлементи, никoй ли немoже да тегли един фалцoф шут на Тиквата и да я тръкууули на магистрала ХУМОС-там ТИРoвете ще до-мoдифициратай да ни е хаирлия-толкова знамените футболисти имаме. поканете Ицо Осмицо да направи началния наказателен удар. после нататъка елесно

65

Анонимен

преди 13 години

Да, но не просто за пари, не просто за много пари, а за УЖАСНО МНОГО ПАРИ - ЗА МИЛИАРДИ.Ех, Цветелина, любов моя ...

64

Анонимен

преди 13 години

ОСТАВКА!!! Амебата ББ вън от управлвнието заедно със сбирщината наречена ГЕРБ!!!

63

Р

преди 13 години

Каквото и да ти говорят, ЗНАЙ, че става дума за пари!

62

ВАЗЕЛИН ЗА ГЕРПППП

преди 13 години

ТРЯБВЯШЕ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ НЕ СТАВАТ....АМА НЯМАТ АКЪЛ!!!И ТРЯБВА ДА СИ ПОДПИШАТ ОСТАВКИТЕ!!!ОСТАВКА ЗА ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ ГЕЙБ!!!!

61

Анонимен

преди 13 години

Грандоманчето от Банкя сигурно вече сънува как ще пререже лентата на Белене пред 125 слугинажни тв екипа и 1525 подмокрени журналистки-селянки около него. Ха-ха.

60

Анонимен

преди 13 години

Садете компири и не се занимавайте с ядрена енергетика.Още повече, че и самият Помпиер ви го каза.

59

Lilava

преди 13 години

ала-бала-портокала ... ще си имаме електроцентрала ! :D

58

Анонимен

преди 13 години

"и кой какво не разбра!" в суматохата ***,които тук някои убитаняци наричат "братушки" ни го набратушиха.... апятъ.

57

Анонимен

преди 13 години

Toва не са гафове, това са постановки и са замислени още преди изборите. Бойко е поредната комунистическа и кагебейска креатура.

56

Анонимен

преди 13 години

Това са само празни изявления. Да се публикуват всички споразумения, да ги видим и тогава да преценяваме какво-що.

55

Анонимен

преди 13 години

Страхливци!

54

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов не е поел нито веднъж отговорност за поне един от гафовете, които прави непрекъснато вече година и половина.