98

Анонимен

преди 13 години

Ако неграмотните са избиратели на ГЕРБ, то няма съмнение, че Бойко ще управлява още дългоНаздраве!

97

_|_ за Гоце, 2 заБСП

преди 13 години

_)_ за вас другари! Тежък е живота на и силен е хленча на комуниста свален от власт! Бай Бай, Гоце! кик/бан и ариведерчи, досвидания

96

МУТРАГЕНЙО

преди 13 години

Tози освен да лъже, да краде, да манипулира, да се излага и да затрива държавта, друго не прави. Скоро ще ни досъсипе. ОСВЕН ТОВА МИ ПРАВИ ВПЕЧЕТЛЕНИЕ, ЧЕ НАПОСЛЕДЪК Е ДОБРЕ ОЯДЕН !!!

95

до 101

преди 13 години

Баба ти -Убъркал си рейса,пич.

94

учуден

преди 13 години

Пак Той!!! Да се слави името Му!Само да попитам как е с цензурата? Защо никъде днес не се писа за свидетелите, готови да дадат показания в полза на бащата при катастрофата, при която пострада едно дете, а виновен искат да изкарат бащата?Сега ще ми наложите ли бан???

93

Анонимен

преди 13 години

Не знам дали има платени писачи от ГЕРБ както се опитва да убеждава един по-надолу но определено по коментарите има такива но червени.Няма такава злоба.Плюе се по всеки и по всичко.Такава ненавист, че направо не знам как сте още живи.Ами айде кажете какво точно се направи при вашето любимо червено управление.Тук ли е още *** с коментара че Станишев построил 148 км магистрали през мандата си.

92

Спонги до 76

преди 13 години

Всеки ден минавам покрай нея. На Площада на Авиацията (Винаровото колело) стават инциденти с пресичащи граждани всеки ден. Почти всеки месец има тежък случай и смърт. Глупостите ги говори някой друг.

91

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ бяха избрани с гласовете на хората, които пишат "шт" вместо "щ".Неграмотни и недоучили избиратели си избраха управници с фалшиви дипломи.Герберите продължават да натрапват неграмотност и простащина във всеки форум.

90

Анонимен

преди 13 години

Че ГЕРБ са некадърници и марионетки това е извън съмнение. Лошото е, че с БСП играят в един отбор и в България напрактика няма ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ, от което губи народът.Нещата ще се променят, едва когато се появи Партия, излязла наистина от народа, а не такава проектирана от ДС и представена за народна.

89

Анонимен

преди 13 години

пълен профан- да му имам словореда

88

Анонимен

преди 13 години

Цялото плодово-зеленчуково правителство начело с главната Тиква да си ходи.И това го искат не само социалистите, а преобладаващата част от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. На противното мнение са само 65-те хил милиционери, косматите им жени, Бойко, Цецо, Цецка, Фидоска, Котараците, Стенли, Мишо Бирата, Вальо Златев и Доган. Също и фризьорките от Обеля, чалгаджийките и ***. Както и Бай ***.ИЗГОНИ ГЕРБ!СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

87

Бай Колю

преди 13 години

А офиса на тоя сайт да не е случайно на Позитано? Нон-стоп антиправителствени и про-комунистически "новини". Няма такива заглавия, няма такива статии, а пък за коментарите няма кво да говорим.

86

Мърто

преди 13 години

ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ЯПОНЦИТЕ ДАЛЕЧ НЕ СА ТОКОВА УМНИ, А ПО СКОРО МНОГО СТИСНАТИ И АЛЧНИ!!! СЛЕД КАТО ИМАТ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ, ЗА ЧИИ Я ЧУВАТ ТАЗИ 40 ГОДИШНА ЦЕНТРАЛА.... А И ДА ГИ ПИТА НЯКОЙ, ЗАЩО СА Я НАПРАВИЛИ ОТ ТАЗИ СТРАНА НА ОСТРОВА, ОТКЪМ ОКЕАНА?!?! ТА ДА МЕ ИЗВИНЯВА И НАШИЯ УМНИК, НО ТОВА НЕ СА ИЗПИТАНИЯ, А НАКАЗАНИЯ ЗА АЛЧНОСТТА И ГЛУПОСТТА НА КАПИТАЛИСТИТЕ!!!!

85

Анонимен

преди 13 години

От България "бягат" не само младите, а всички, които желаят и които не ги мързи да бачкат яко. Останалите се плюнчат из мрежата

84

ее

преди 13 години

То па един народ...

83

Анонимен

преди 13 години

Боко и неговите макаци ни съсипаха. Наредиха си тяхните хора по митниците, връткат си контрабандата, а народа мизерства! Лично на Боко половинката - Цветелина, кешира няколко стотин милиона от продажбата на СИБанк, и вече има едно 400-500 милиона лева. За тях заслуга има и Боко, който като гл. секретар на МВР и помогна да вземе СИБанк от Костовия човек Славчо Христов, които ИПОН охраняваше.

82

prozac

преди 13 години

Зала за 100 МИЛИОНА!!!!......Боже!! Хората посториха стадион и зала за тия пари!

81

Анонимен

преди 13 години

В България властовата импотентност е инкубатор за организираната престъпност.

80

Мими

преди 13 години

"Господ праща изпитанията на силния" - е това истина ! Обаче тези двамата на снимка изобщо не за тази приказка !

79

Анонимен

преди 13 години

Gospodi,spasi ni ot Boiko Borisov i ot GERB. Molia te da si napusnat vlastta v imeto na vsichki nas balgarite.Molia te spasi ni ot tezi nagli lajci,kradci,izmamnici,koito sasipvat jivotat ni.........Molia te spasi ni