39

До 22

преди 13 години

Нещо си се объркал-когато при Станишев 2008 год нефта беше около 150 долара -дизела беше около 1.80.Сега нефта е около 120 -колко трябва да е според теб дизела сага-1.50 или 2.50

38

Анонимен

преди 13 години

Предизборно 0,15ст. толко колко да млъкнат хората !

37

Анонимен

преди 13 години

Тъпите тикви са в паника.Малко ви остава ***!

36

психиатър

преди 13 години

Това да си гербер е диагноза.Любовта към мутромилиционери е съпричастност,извращение или лудост.Хора с ментални отклонения виждат черното в розаво.Гербери,обърнете се към специалист !

35

ВОТ

преди 13 години

ДО 22НЕ ПИШИ ЛЪЖИ.КОКА БАРЕЛА Е БИЛ 50-60 ДОЛАРА КОГА Е БИЛО ТОВА.1.80 БЕНЗИН НА БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ ПРЕЗ СРЕДАТА НА 2009-ТА МАЛКО ПРЕДИ БОЙКО.

34

комунист

преди 13 години

Искам бензин по 1 лв. като едно време!

33

ЗЛАТЕВ ПРАВЕШКИ

преди 13 години

Очи нямам,имам ГОЛЯМ ТУРБУХ. вие си викате ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ама имате да чакате .В ПРАВЕЦГРАД ни учиха КРАДИ КРАДИ И ЛЪЖИ! бате ви бойко и той там е изучил,ГОЦЕТО и той наше момче...Чакайте си ДЕМОКРАЦИЯТА;)))

32

Анонимен

преди 13 години

Бойко е питал Вальо и оня е казал, че може.

31

Анонимен

преди 13 години

Ами след като БТВ получиха отговор от Брюксел, че акциза може да се пипне и без Брюкселска благословия лъжеца Дянков започна и да мисли! Ама това за гербер е противопоказно! Ще видим какво ще измисли:)

30

Дени

преди 13 години

До 20 Защото инасталациите са проектирани за преработка на руски нефт ,който е различен от арабския. Никой друг освен Лукойл не е искал да купи комбината .Като почнете с тези глупости .Това е е повтарянето хиляди пъти. Защо не продадоха Кремиковци миналата година ? Защото никой не го иска.

29

протест

преди 13 години

в неделя пак да помислят за още начини да се свали

28

Анонимен

преди 13 години

Брей ,брей колко се учудват министрите защо не се появяват вносители ,които да смъкнат цените.Елементарно е.Моя син реши с едно приятелче да внасят директно масла и при огромна печалба която си слагаха ,можеха и започнаха да ги предлагат с 50-60% по ниски цени.Почти светкавично бяха навестени от едни яки момчета и ентусиазма им секна.Така е и с горивата-затова плащаме най-скъпо пък сме най-бедни и затова литър Кастрол ви струва 21 лв вместо 12 лв при 100% печалба на вносителите

27

бг

преди 13 години

"Моите ПОСТОЯННИ разходи съществуват и вместо да ги разнеса върху 7 млн. тона преработен нефт, трябва да ги разнеса върху 5 милиона. Естествено, че това оскъпява", допълни Златев.Както казваше царчето вервайте ми...

26

Българин

преди 13 години

До 1За съжаление - така е! Тоя Златев ни ебева мамата. Всички вериги се съобразяват с него. Знаят, че ако смъкнат цената, той ще ги смачка с ниски цени на Бензиностанциите Лукойл и затова всички са се кротнали и им е добре.КАТО ЕДНА ДОСТА ДОБРА КОНТРАМЯРКА, ОТ КОЯТО ЗЛАТЕВ ПРАВИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПЕЧАЛБИ Е ДА ОБЯВИМ БОЙКОТ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ ЛУКОЙЛ И ПОВЕЧЕ ОТ ТАМ ДА НЕ СЕ ЗАРЕЖДА. АЗ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ЗАРЕЖДАМ ОТ ЛУКОЙЛ. НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!!!

25

Чукундур

преди 13 години

Българският народ благодари на най-дашния, най-честния, най-умния и най-красивия български министър в историят - Сюлейман Дянков-Фройнд!

24

Салахадин

преди 13 години

Златев?Имаш ли очи *** да се показваш?Отде тази наглост?

23

ВОТ

преди 13 години

ЕЙ ТОЯ НА СНИМКАТА ДЕТО ПЛЯМПОТИ ВИ ДОСЪСИПА.ЗА ДА СЕ СВЪРЖАТ КОЛОНКИТЕ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ КЪМ НАП КЪМ ВСЯКА КОЛОНКА СЕ СЛОЖИ ФИСКАЛНА ПАМЕТ ОТ ПО 4000 ЛЕВА.ТЕЯ РАЗХОДИ СЪЩО СИ ГИ ИЗБИВАТ С ВДИГАНЕТО НА ЦЕНАТА.ОТ КАКТО Е ДОШЪЛ ДЯНКОВ ЕДИНСТВЕНО СЪСИПВА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ЗАСЕГА.

22

hagen

преди 13 години

До ВОТ Аз пък да те питам.Защо по времето на Станишв когато барела беше 50-60 долара бензина струваше 2лв.

21

Анонимен

преди 13 години

Искам бензин по 30 ст. като при Бай Тошо.

20

Анонимен

преди 13 години

ще внасят ама руснаците имат калашници. Сега нека Костов да отговори на въпроса - защо продаде Нефтохим на руснаците а не на ШЕЛ.