33

123

преди 13 години

Детето на интервюирани хора каза -не ми харесва тази България, други - в Либия е рай.Аз нещо не мога да разбера ситуацията.

32

?

преди 13 години

А защо журналистите на пишат какво са разказали пристигналите - за ужаса, за ада, за геноцида на Кадафи, за милионите невинни мирни протестиращи избити от авиацията на озверелия диктатор! Иначе само чакат на летището с микрофоните, ама сега нищо! Що така?

31

Анонимен

преди 13 години

Не е имало СПАСЯВАНЕ!!!!Хората са се прибрали ,защото са пътували БЕЗПЛАТНО!!!Стига вече манипулации за морал и комунистически бля бля!Хвърлени са сума пари за PR акция!!! А сега се готвят да пратят още и да потрошат още народна пара!

30

:) :) :)

преди 13 години

Кофти, че имаме само един самолет, а и керосина свършва.... Иначе Бойко можеше да спаси всички китайци и да стане герой на Китай. После кмет на Пекин, после главен секретар на милицията, после Ген. секретар на ККП и хем ще ни се махне от главатa, хем ще имаме наше момче в Китай :) :) :)

29

Aviator

преди 13 години

Dori i edin bulgarin da imashe na borda, pak trjabvashe da se leti do tam i da se evakuira choveka. Koj shte plashta? Nie shte plashtame! Kojto ne iska da se maha ot stranata i da hodi pri Kadafi! Aman ot mrunkashti nesretnici.

28

Абдул Хамид Ал Манса

преди 13 години

В Либия едва ли ще докарат 1000 загинали за тия бунтове, ние го докарваме за 1 година по пътищата само.Аз викам да се евакуираме от България!

27

Анонимен

преди 13 години

ЕЙ *** И ДА БАНВАШ ПАК ЩЕ ПИШЕМ ИСТИНАТА МАМКА ТИ ГНУСЕН ***.НИКОЙ ДА НЕ КЛИКА НА РЕКЛАМИ ДА РАЗСИПЕМ ТОЗИ ВМИРИСАН САЙТ.

26

do 1 i podobnitbate

преди 13 години

Хора, пишман философи, сабудете се ***!!!. Всеки ден от всяко правителство (естествено най-много от *** и турците), се пренасочват милиони към лични сметки, с други думи крадат се стотици милиони- по всякакви проекти, назначения, евро пари и тн. Милярди се пренасочват от всяко правителство към приближени до него фирми и така е в цял свят (верно че наще нямат мяра..) А ВИЕ ТРЪГНАЛИ ДА ПЕСТИТЕ СТОТИНКИ ОТ СПАСЯВАНЕ НА ДУШИТЕ НА ЗАКЪСАЛИ В ЧУЖБИНА ХОРИЦА. ЕДНО СМИСЛЕНО НЕЩО И ПАК ОЛПЮ

25

Idiot

преди 13 години

Някой решил да ходи да изкарва бързи и лесни пари......след това с моите кървави кинти го извозват до БГ......и понеже сме цъфнали та вързали, извозвам безплатно и чужденци...ДО КОГА ТАКА БРЕ?

24

До 7

преди 13 години

7, Стига вече хейтърство, бе хора !!!!! България е прекрасна страна ! Повечето българите не струват, това е верно, ама да сравнявате *** Либия с това райско кътче... това е простотия и чалгарство ! А и кой нормален човек ще се върже на приказките на някакво малко дете :) Не сте ли имали деца?

23

Анонимен

преди 13 години

Пращайте самолета че има още чужденци за спасяване ,е на тва му се вика външна политика

22

Чукундур

преди 13 години

БРАВО! Българите извозват чужденци със самолета си, а българите ще ги извозват турците с корабите си! Николай Младенов - ПРЕЗИДЕНТ!

21

сфгвгж

преди 13 години

Разбира се, че е хуманно да се спасяват и чужденци, но още по хумано е да се спасяват и болните Бълг. деца !

20

Говедарин

преди 13 години

18Масларова само некой товарен АН може да я отлепи от Земята...:D :D :D

19

Tommy

преди 13 години

Е, какво толкова - нещо лошо ли има, че докато нашите се наканят, са спасили чужденци? Да ви имам и манталитета.Колкото до любимата ви тема за Бойко - колкото и да е некадърен, не е нужно да го намесвате абсолютно, ама абсолютно навсякъде.

18

екскорзовод

преди 13 години

Масларова била ли е на борда

17

до 12

преди 13 години

дай линк да видим това на ИТАР-ТАСС официално Щото ако не дадеш, ще смятам, че си просто ДС ***-провокатор

16

Излагация

преди 13 години

Бойко ни докара китайци :) Поне да беше докарал виетнамци, че след неговото кметуване, в София кучетата са повече от хората :) Голем смех с тоя наш премиер :) Пак се изложи :) Е, аз не бива да се смея така, защото ще плащам за този полет, ама то какво друго ни остана !

15

АБВ

преди 13 години

Алооо,пише се сума ти...

14

Говедарин

преди 13 години

7Да разлашкат 10-тина години майка му и баща му по затворите за нема нищо, ше го питам после тоя сополан...