68

Edinstveniq

преди 13 години

ВОТ теб само almighty G. може да ти прости ...твоето е объкрване на клетъчно ниво ,маймуноподибие такова :) ДРАСКАЧИ В БУЗКИТЕ ВИ !!!!

67

Анонимен

преди 13 години

Вече не искаме да му гледаме тъпата физиономия и да му слушаме простотиите.

66

energoteam

преди 13 години

68 - това, че си избрал да се тровиш си е твое право....Мен ако питаш, още може да се вдигнат цените....Дори ще е правилно това. Сега реве електората на Доган, че няма кой да им изкупува тютюна...ами да бяха сели картофи, те нямаше да останат без пазар. О, забравих, вече май не може и да се краде на спокойствие...верно кофти правителство....

65

Анонимен

преди 13 години

до 60 - Грамофонната плоча с пресечените отвличания вече доста се поизтърка. Всеки който има поне 2 грама мозък в черепната си кутия, знае че отвличанията прекъснаха именно защото техен организатор беше именно Бойко Борисов за да дестабилизира ситуацията по време на управлението на Тройната коалиция. След като спечели изборите, естествено беше да даде команда "Отбой" на мутренските си бригади. Учудвам се как още има хора, които не са го разбрали.

64

ВОТ

преди 13 години

БОЙКО ВЕЧЕ СЕ МОЛИ ЗА МИЛОСТ.КАКТО АЗ НЯМА ДА ПРОСТЯ ТАКА ОЧАКВАМ И ОТ ВАС СЪЩОТО.

63

Edinstveniq

преди 13 години

До ВОТ или БОТ ли си какво си , искам да ти кажа само да не залъгваш и без тва малоумната пасмина ,понеже може да кажеш ,че има Криза из цял свят. А кризата драги ми смехурко е породена от Съединените щати! Целта й ,мисля че знаеш каква е! А именно да се глобализира света по-бързо поради нуждата от обединение за справяне с общите проблеми на народите. Относно думата ЕВАЛА ,която била турска ...еми чекиножковец , и ти използваш такива думи,поради липса на адекватност от политиците на тази тема.

62

Мъдрия Премиер

преди 13 години

Лекарите са най-интелигентните хора, те да бушуват, ми беше много тежко-----------------------------------------------------------------------------------------------------------И на тях им е тежко най вече от ТЕБ... А я да попитаме пенсионерите на тях от какво им е тежко ??? А може и безработните да попитаме..А можем да попитаме и Цвета Винетка как се чуства :)))) Тя мисля че е най добре от всички няма вече АЕЦ има само зелена енергия която държавата в лицето на г.Боце да и плаща прескъпо.

61

до енерготийм

преди 13 години

издръж поне на този въпрос: чел или гледал си си скоро новини? в кой свят живееш?

60

Бай Колю

преди 13 години

До агент Гоце.Говорит агент Буда!Ты слышишь,Гоце?Мы будем правлять вместе етот страной просташкую!Блях!

59

Гуньо

преди 13 години

До: 38"СТРАХОТЕН Е БОЙКО ,БРАВО ,НАРОДА ЗАТОВА ГО ОБИЧА"Според мен си ПОЧТИ прав. Само леко ще те поправя:СТРАХОТНО *** Е БОЙКО. БРАВО. ЗАТОВА И СТРАХОТНО ТЪПИЯ НАРОД ГО ОБИЧА.Останалите от народа, тихо псуваме...

58

жжожг

преди 13 години

НА ВСЕКИ КОЙТО НЕ ХАРЕСВА БОЙКО ДА МУ ГО НАБУТАМ ДО ТАШАЦИТЕ В МРЪСНОТО УСТЕНЦЕ!

57

Анонимен

преди 13 години

Прав е премиера.Средно училище за кметове и премиери няма.Хората на запад учат тоя занаят по университетите- я политология, я публична администрация.Те и тука го учат де ама за постове по специалността трябва преди това да си бил на пост или нападател или защитник или крило в отбора на Борисов.

56

абсурдни изказвания

преди 13 години

Д-р Константинов е наблюдавал здравеопазването през кюстендилския си гинекологичен кабинет, каза професорът. Премиерът изтъкна, че всеки трябва да се грижи за здравето си. "Всеки е длъжен да спортува и да се храни правилно", призова той. Според него българинът "пие ментета, пуши лоши цигари"Българският народ трябва да се храни правилно като седне с червеното вино и сланината, после инфаркт ами как няма да има?, заключи Борисов."За чалгата съм съгласен, прекалява се", каза Борисо

55

Анонимен

преди 13 години

АМИ НАЛИ СЕ ГОВОРЕШЕ ЧЕ Е СИН НА БАИ ТОШО,МОЖЕ И ДА Е ВЕРНО.

54

до мъдрия

преди 13 години

е то, че има училища и университети за дипломати, за икономисти, за дипломат-икономисти и международни всякакви длъжности - има, просто някой не е написал в нужния роман "винету" тези неща, иначе щеше да знае. та по този повод калинките са на власт.

53

energoteam

преди 13 години

И да избегна манипулациите, ще си пиша от профила !Така, искам да задам няколко въпроса към драскачите тук :1. Колко от Вас, дето плюете правителството сте гласували на последните избори ?2. Лобира ли Бойко за нечии интереси и чии са те според Вас ?3. На скоро да е ставало поръчково убийство или отвличане за откуп?4. На скоро да е станала някоя заменка, срещу която да е скочил народа ?Мога да продължа с въпросите, но дали си струва....

52

Анонимен

преди 13 години

"Българският народ трябва да се храни правилно като седне с червеното вино и сланината, после инфаркт ами как няма да има?, заключи Борисов.

51

Анонимен

преди 13 години

Като го гледам, като че ли чувам гласа на бай Тошо

50

Анонимен

преди 13 години

той като бай Тошо разбира от всичко: не само от полупроводници, но и от цели проводници

49

Анонимен

преди 13 години

ЦИРК, ЦИРК, ЦИРК ... и така вече година и половина, та почти две.Е, голяма работа че хляба и олиото поскъпнали, голяма работа че НАРОДЪТ не смогва да си плаща сметките и да нахрани и облече децата си. Важното е че си имаме БОЙКО - КЛОУН 1 не само на Републиката, а и в Европа, така да се каже (както би се изразил кумирът му Тодор Живков)