50

дерикотев

преди 13 години

бах маа му, тук само анонимни шилета бе...май много комунист, а ???

49

;)

преди 13 години

Имам един изключително сериозен въпрос:Защо Емилия Масларова, подсъдима по дело за длъжностно присвояване на 11 милиона лева е част от правителствената делегация в Япония?Бившият социален министър освен, че е използвал длъжността си за отклоняване на огромни суми, е персонално отговорна за смъртта на деца и възрастни хора в институции, за нечовешките условия на живот там, за схеми и обръчи от фирми, през които са преточвани пари за детски закуски, за обида към същите хора, от които тези пари са откраднати.Защо БСП, социалната партия със същото социално правителство, под чиято егида потънаха социалните пари излъчва крайно компрометираната личност Емилия Масларова за свой представител за тази визита?Защо министър-председателят Борисов включва в делегацията за срещи на най-високо равнище в Япония личност, която ще допринесе за образа на България като държава, в която има превес на корупцията и на свързаността на управляващите с мафията? Така ли се привличат инвеститори?Борисов вече има да отговаря на твърде много въпроси, включително дали наистина смята, че дребните бизнеси на икономически емигранти се третират от настоящото правителство като преки чужди инвестиции? Дали наистина е закрилял фирми и по този начин е станал съучастник в деяния, считани от българския закон за престъпления?И сред всички тези неприятни теми трябва да отговори и на този: има ли чадър над Емилия Масларова и над всичко останало, извършено от правителството на Тройната коалиция и смята ли, че гражданите на България искат да бъдат представлявани пред други държави от откровени престъпници?

48

Анонимен

преди 13 години

40 - "Яне Янев: Мургина е прикривала измами с ДДС на Ковачки и Томов" - 10.04.2009г.Хихихихи! Плачкате ли! Плачкайте!

47

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

миналата година - Септември месец:***"Лидерът на БСД Александър Томов призова вчера симпатизантите си да гласуват за листите на ГЕРБ, за да има промяна в страната. Този апел той отправи и към привържениците на по-малките партии, които нямат шанс да влязат в парламента. Томов е мажоритарен кандидат във Велико Търново от партия Обединение на българските патриоти."***

46

Резон

преди 13 години

Според мен Танов е най - добрия играч. За жалост големите очаквания към това правителство се оказаха поредните големи погребани очаквания((

45

Анонимен

преди 13 години

Do 36 От кумова срама ги осъди, зашото има проверка от Европа. А иначе са си платили и на следваща инстанция ще ги пуснатл. Гледай сейр.... Само да си тръгнат белите хора, пак сме в мрака....

44

Анонимен

преди 13 години

ооо срамувам се че влязох в тоя ***.двама драскачи от мафията си пишат и отговарят.смешници.

43

Анонимен

преди 13 години

41Че ние си знаем! Нали се радвате на Атака! Нищо ново! Вие си обичате д-р Менгеле!

42

Гласувам за РЗС

преди 13 години

И аз ,и моите познати сме твъро убедени че РЗС и Яне нямат алтернатива-те са единствената национално отговорна партия която може да измете останките на комунизма-мутрогейберският на Тиквата,синьокомуняшкият на *** на Костов и червените кхмери на БСП!!! Давай Яне,мачкай прогилите тикви!!

41

Анонимен

преди 13 години

БИХ ГЛАСУВАЛ И ЗА ХИТЛЕР НО НИКОГА ЗА БСП ИЛИ ГОЦЕ

40

Анонимен

преди 13 години

Нещо бъркаш?!? Лудото Яне и хабер си няма от Мургина.

39

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

#21Всъщност и ти си прав:рещу Танов се водят три разработки: Шимпанзе" - лично срещу него, Менажерия" - срещу него и синовете му и ***" - срещу Танов, синовете му и компания. И после лекарите били циници!

38

Анонимен

преди 13 години

Герберите дори приписват делата срещу Лупи и Мургина за тяхна заслуга! Хихихихи! Какво трогателна безпомощност! Ми тези дела започнаха при 3-ката! Помните ли! Че за Мургина Яне има най-важно участие! Сега казва същото, но вече греши! Хихихихи! Трагикомедия герберска! вече така се объркахте, че не знаете на кой свят сте!

37

Анонимен

преди 13 години

ТАКА Е...АКО ГИ БЯХА ИЗТРЕПАЛИ КОМУНИСТИТЕ ОЩЕ ПРЕЗ 1923 Г. ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО СЕГА БГ. ЩЕШЕ ДА Е НОРМАЛНА ДЪРЖАВА..

36

Спонги

преди 13 години

Пич, ти си наистина достоен за началник на Митницата. Лупи и Мургина ги осъди СЪДЪТ, а не Борисов.

35

коко

преди 13 години

8 Не съм се обърквал осем.За щастие нямам политически пристрастия за да се лутам, като повечето хейтъри тук.И те нямат но хейтват :). И понеже съм живял в реална среда с реални хора и виждам какво се случва и какво се е случило, затова взимам позиция когато някой отрича очевидни неща.Веднъж един тинейджър ми каза че през комунизма хората не ядяли, не ходели на почивка, не говорели, всеки е бил бит на работа и в къщи.После излезнах комунист защото не съм виждал подобни неща.Сега май съм ГЕРБер.

34

до 12

преди 13 години

Пич, явно ти плащат да пишеш едно и също в подкрепа на ГЕРБ. Спри се, огледай се и ако няма гейбърист да те "слухти", кажи: Аре ходете си, бре милиционери!

33

Гей-бераст

преди 13 години

Оставка ,яйцеглави тикви кратунести!!!Станете дюнерджий в Близкия Изток,дано за това да ставате!!!

32

Анонимен

преди 13 години

28Страдаш ли! Страдаш! Хубаво! Така трябва! Гербер винаги страда от дадена информация, която е истина:)Твоят вик в нета е показателен затова:)

31

до 28

преди 13 години

Ако това бяха наистина "компромати, лъжи и мръсотии" щяха да ги закрият, ама не са !!! Това е проблемът на Боко и компания, че всичко извадено срещу тях е истина и затова не могат да направят нищо !