63

един от вас

преди 13 години

Aйде веднага сочете с пръсти че са комунисти. Съгласен съм с това което имаш предвид, но не и с начина по който го казваш. Прочетох всички телефонни разговори на лекарите и стигам до два извода: 1. Човешкия живот явно вече не е толкова скъпоценен и Хипократовата клетва в България вече не е пример за съкровеност и посветеност. 2. Страната наистина се превръща в полицейска. Господ гледа и всеки ще си получи заслуженото.

62

До Моето мнение

преди 13 години

Не е вярно, не лъжете.Кувиоза НЕ СЕ използва в такива случаи. Напротив, в такива случаи просто трябва да се остави на мира плода и да се наблюдава ....

61

Мен

преди 13 години

...цялата тая история е шита с дебели бели конци , и въпреки това "пращи" по шевовете та се къса. Невярвам на нищо и на никого!....Освен на факта ,че количеството на коментарите вдига рейтинга на сайта:)

60

Таня

преди 13 години

Имат значение делегираните средства. Не може за цяла северна България да има има два града където могат да се обслужват новородени с проблем. Ако детето не издържи на прехода до съответният град. АКо утре се наложи да пътуваш 200км с здъхващо дете? Как в два града само??? Тук не разглеждам случката, защото нямам представа какво е станало. Но в да няма лекраства и средства за недоносени ....

59

До тцтц

преди 13 години

Говорите за случай, когато бременната не крие бременността си, ходи редовно на прегледи при гинеколога, и т.н.В случая за да изпълнят мераците на ЦЦ за реклама пренебрегнаха всичко това и непрекъснато обвиняват само докторите.Все пак когато твърдите че има престъпление, е редно да казвате имената на всички виновни.Лекарят не е чудотворец. При съкратени стотици болници какво да очакваме? Саможертва на лекаря - да извади 1000 лева от джоба си за медикаменти и апаратура?

58

Анонимен

преди 13 години

Поредната пушилка на Цветанов за отклоняване вниманиети на хората от реалните проблеми, които ГЕРБ ни създават. ГЕРБ е най-вредната партия, а и Атака също. Мазни популисти са те.

57

Моето мнение

преди 13 години

Жено, живяло е 24 часа без да са положени никакви по специални грижи за него..... ако беше сложено в кувиоз можеше да има шанс. Длъжни са да направят всичко по силите си да го спасят а не едно денонощие да го чакат да умре и да се оттърват от него. Ако това е лекарското отношение към живота Бог да ни е на помощ

56

Анонимен

преди 13 години

Подкрепям д-р Д.Ленков и обръщам внимание само на онзи, който е компетентен да дава квалификации. ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ към всички, които многократно зададоха въпроса: Повдигнато ли е обвинение за педофилия срещу любовника на ученичката? Самосезира ли се прокуратурата по този въпрос? Родителите на момичето спят ли, или са заети да правят сметки как да изкярат обезщетение от нещастието?Или са на мнение, че "нема нищо", ако дъщеря им е ползвана от ром като салфетка за еднократна или временна употреба?

55

луд

преди 13 години

Сигурно повечето политици са родени преждевременно!

54

gtf

преди 13 години

до 53 ..тогава О ! Чудо - ЦЦ завърши успешно една акция - 1 от 20 може би ?

53

ТОН

преди 13 години

ПРЕДЛОЖЕНИЕ:ЛЕКАРИТЕ ДА СЕ ПРЕКВАЛИФИЦИРАТ В СВЕЩЕНИЦИ! И БЕЗ ТОВА СМЕ ОСТАВЕНИ В РЪЦЕТЕ НА ГОСПОДА!

52

тцтц

преди 13 години

Така при прекъсване на бременността между 22 и 28 г.с.и тегло на плода между 501 и 1000г., ако плодът не преживее ранния неонатален период (до 7 дни след раждането) се е записвал като аборт. Ако плодът преживее този период,той се е записвал като живородено дете.Понастоящем, с развитието на клиничната неонатология и възможностите за лечение и реанимация, бебетата с тегло между 500 и 1000 грама имат големи шансове за преживяване. Най-малкият оживял плод е с тегло 380 грама, с дължина 25 см.

51

1

преди 13 години

Точно така- поредната присъда без съд и следствие от страна на г- н Цветанов- колко сме ги чували такива от неговата уста и после- " ......ама аз ......" Ви още ли вярвате на всичко, което ви се снася в момента? Напразно, ако питате мен!

50

до 52

преди 13 години

Става въпрос за 24 седмици...Моля

49

анонимен

преди 13 години

Не разбирам какво общо имат делегираните средства с факта, че са хвърлили бебето във фризер?! А фактът, че са били поставени СРС-та заради подозрения във финансови злоупотреби правят очевидно къде отиват "делегираните средтсва". Д-р Ленков леко напомня д-р Менгеле, и какво излиза, тези *** убиват бебе, а ние трябва да им дадем и пари затова?! Ако въпросният пита Дали Цветанов ще си подаде оставката ако лекарите са невинни и атакувани, той какво ще направи ако са виновни в убийство?

48

Санитарка в АГ

преди 13 години

Разбира се, че е пушилка! Защо не пуснат тия СРС-та да се чуят, ами ги четат на книга и вътре има "тука не се разбира", "тука говори някой друг"...Извадено от контекста. Каквото и да говорим, 5 месечно бебе няма! Отворете някой учебник и прочетете как се развива фетуса в утробата на майката и до какъв стадий на развитие е в 5 месец и тогава говорете и пишете глупости по форумите.

47

тцтц

преди 13 години

И какво?! Като се случи това за назидание вече няма да има бременни ученички ли?!

46

Чичо от село

преди 13 години

Вярно е, че Цветанов на практика произнесе присъдата. Всички, в т.ч. и аз, сме емоционално настроени срещу тези лекари. Не е срамно да си призная, обаче, че изобщо не знам каква е истината... Всякакви коментари, направени преди приключване на разследването, са вредни и манипулативни. Затова вътрешният министър би имал тежест, ако пред парламента беше прочел резултати от приключило разследване, а не стенограма на СРС-тата. Всеки е невинен до доказване на противното. Цветанов не е съдия. Ние-също.

45

Анонимен

преди 13 години

Чак пък много добйр и уважаван. И тя като брат си.

44

Amenhotep

преди 13 години

Я да попитам, ако това "бебе" все-пак беше оцеляло, що за недъгаво човешко същество щеше да е то и какъв живот щеше то да води, имайки в предвид и че майка му е само на 17, а баща му е от ония етноси, дето обикновенно не се грижат за потомството си?!?