80

Уотсън

преди 13 години

От такава руда, желязо не се получава.И въпреки всичко ръждата го яде. Как става тая?Язък за материала.

79

един от всички

преди 13 години

И аз искам побликуване на списъците. Ако името ми се окаже вътре ще го съдя тоя *** чак до Страсбург и обратно, след което да върви на Франкфурт на майната си.

78

Анонимен

преди 13 години

Янев достатъчно се компроментира със скалъпените монтажи на клиповете срещу ГЕРБ. Ако си радетел за истината, ще я показваш неподправена, вместо да правиш изрезки и манипулативни монтажи, извадени от контекста. Щом си готов да защитаваш своята истина с лъжи и манипулации, е*ем ти и истината!

77

cowboy

преди 13 години

По-голям пиар за кликата на ГЕРБ от този *** не може да се намери. Явно оттам му плащат, за да им поддържа рейтинга

76

червен боклук

преди 13 години

Аз ще си взема нефелната конституция обратно , а вие си ми върнете властта.

75

Boko

преди 13 години

Прав е Яне, интересно е какво направиха тия *** за година и половина. Само с плюене по предшествениците и милиционерските бюлетини, рейтинг не се вдига другари комунисти.

74

Анонимен

преди 13 години

ati 6te si pasivniq

73

Иво

преди 13 години

Аз едно не мога да разбера. Всеки мой познат, който работи и си е седнал на ***, изкарва пари и е взел насериозно живота и се справя без проблеми е доволен от ГЕРБ... Тия дето не могат да си напишат името и по цял ден търкат столовете в кафетата мрънкат. Кой сега крив и кой прав? Мен лично мнението на мрънкащите не ме интересува.

72

Анонимен

преди 13 години

Янка е психопатка, но е права, че ГЕРБ не става. Калинка, Лъчо Мозъка и Румяна Желева са ми достатъчни да ги намразя ! Некадърни, прости и нагли ! Не мерси ! Нагледал съм се на пребоядисани комунисти !

71

anonimen

преди 13 години

ei tova trqbva da napravqt dopitvane do naroda a ne razni prebroqvaniq kolko bodali sme ostanali tuk,da ni doqt ,vidqxme i tezi kakvi sa ,vse pravqt novi bardaci sas stari k-vi.novi xora trqbvat v politikata,ne takiva deto se mestqt ot edna partiq v druga ,v GERB vsi4kite sa ot drugi partii

70

ХАХАХА ДО 65 ти

преди 13 години

...а партията ГЕРБ НАЧЕЛО С ББ и ЦЦ ,НЕ Е ЛИ САТЕЛИТ НА БСП,,,КОЙ ОТ РЪКОВОДСТВОТО ИМ НЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА БСП ...!!!!

69

Анонимен

преди 13 години

Да публикуват списъците, да не се окаже, че и аз съм се подписал? :)

68

БРАВО ЯНЕ

преди 13 години

Янев подчерта, че подписите са израз на несъгласието на хората с модела, който за 20 г. даде възможност на хората от върховете да бъдат олигарси. ИМАШ МОЯ ГЛАС

67

Анонимен

преди 13 години

55 и на мен ми е много интересно колко *** подписа има.. 2 лева са много само за един подпис, сигурен съм, че и за 50 стотинки биха се подписали..

66

Rudi

преди 13 години

Браво Яне, ти си единственият демократ, за разлика от гербавите *** и бивши милиционери, които никога няма да те разберат. Комунист трудно вдява

65

.....

преди 13 години

600 000 ...... и като се събуди Янев усети че го е надухало .... през тези 20 години нали и той е бил в парламента какво говори .... с стари *** нов бърдак не става

64

bravo qne

преди 13 години

Лидерът на партията Яне Янев заяви, че това е повратен момент от тоталитарната история на България и че въпреки съпротивата на партиите от статуквото, ще се случат процеси, които нямат аналог.

63

Анонимен

преди 13 години

Да се свика незабавно референдум за заличаването на партията сателит на БСП - РЗС. Да видим какво ще стане.

62

d0 35

преди 13 години

za6to pri tqh lo6o li be6e

61

ben

преди 13 години

Ако са само 600 000 антикомунисти-наистина е малко.