120

Любомирчо

преди 13 години

Абе ей умнико.Бащати по времето на комунизма е имал безплатно образование ,безплатно здравеопазване, Безумно евтина и качествена храна.............. Бригадирското движение е построило България. Благодарение на него имаш още по какво да се движи колатата ти има с каво да се напоява земята итн.... Било безплатно ами социалните блага които си ползвал те не бяха ли безпари

119

Иван

преди 13 години

Поредното активно мероприятие на агента Уорлик в подкрепа на агента ЦЦ.Американската държава е доказан официален лъжец (оръжията за масово унищожаване в Ирак) и световен лидер в производството на дрога (Афганистан). Предполагам, че ББ и ЦЦ им осигуряват част от трафика и затова ги защитават.ББ беше и остава "охранител" на чужди интереси. Това може. Затова няма и собствена политика, а следва тази на работодатилите си, а те май са много.

118

Василев

преди 13 години

След 20г. ходене по мъките на българите, престъпна приватизация,изкуствено създадена хиперинфлация, рекет на групировките, пирамиди и фалити на банки,изкуствено създаден български бизнес елит, неработеща правосъдна система,все още има хора които *** червените *** на разни субекти със съмнителна криминална репутация.Ближете гъзовете на червените ***,пък може да ви напълнят гладните усти с изпражнения!!!

117

Фло

преди 13 години

На 28 съм пък аз, но не съм те питала за възрастта ти....ако наистина си само на 25 и те е срам от самия себе си, много зле си я подкаралКато си само на 25 как разбра и видя кой на времето е строил магистрали и булеварди, а?Пак ти казвам - народът ги е строил, тогава из цяла Европа това се е правило, нормално - след две опустошителни войни, какво да се прави? И друг да беше на власт и той щеше да строи, може би дори и повече ама...нямахме шанса да разберем

116

Анонимен

преди 13 години

До обяд платените писачи срещу правителството тук са особено активни! Много парички се изсипват в тая посока. Ама то е така - където няма мозък, паричките го заместват.

115

Анонимен

преди 13 години

журналистката писала статията е толкова жалка, че даже не си е написала името

114

До 87

преди 13 години

не е важно дали пишат или не - има хора, които могат д амислят и пишат вместо тях!!! А БГ, която е 8 млн., на книга, над 1 млн са по чужбините немили недраги, 300.000 са *** които даже не умят да говорят български, мързи ги да гледат и около 1 млн са турци, които ще ни прережат гръкляна по команда, без да се замислят даже!!!!! НИЕ ЗА КАКВО СЕ ИМАМЕ???? А ТИ????????????!!!!!!!!!!

113

От мен

преди 13 години

Бойко, особено Вашингтон е важно какво ще каже. Стига с тия американци бе!Не виждаш ли техния Дянков как съсипва държавата. Много важно, че Румен Петков няма да има виза. Ами те и на теб ще я отнемат. Сега е имаш защото им трябваш. Да съсипете всичко що е останало.Говорело лошо за държавата, ами ти какво мислиш, че само това е лошото. Нищо добро не може да се случи докато си ти и твоето пуснато с парашут протеже. Айде стига се пени.

112

Анонимен

преди 13 години

От шамари реват най-много децата, които ги изяждат. Бочко реве, а Румбата си мести пикaлoтo от левия крачол в десния.

111

Анонимен

преди 13 години

браво бе, днес.бг, госпожо и.к., добре сте направили селекцията от цялото интервю, та точно това да ви е заглавийцето!!! Върхът сте! по манипулации

110

ШОП

преди 13 години

1986г в София е построен бул. България (всеки софиянец се кефи да ръчка на него, уникален е) и то със детелините и подлезите! Къде са подлезите на околовръстното, какви са им съораженията сами виждата. На симеоново задръстване 150работни дни изкопни работи отново, след като 9 месеца бешче затворен възела, а на драгелвци гробище на кръговото може да се направи

109

Анонимен

преди 13 години

То тва добре, ама и Европейския Съюз каза на Цветанов, че говори глупости. Това не е ли шамар?

108

ввв

преди 13 години

каквото и да му отнемат малко е.!

107

гражданин

преди 13 години

Е и ние ще дадем на ГРОБ един звучен шамар на изборите догодина.

106

Анонимен

преди 13 години

Фактът, че Дянков е работил толкова време зад океана е достатъчен.Двуличието и алчността са основните белези на тяхното общество.(не защитавам Петков, но И. Павлов имаше виза, лека му пръст).

105

Анонимен

преди 13 години

ми там ходят *** като теб в америка

104

шамар за българската

преди 13 години

Пожарникарят - шамар за българската нация!

103

Анонимен

преди 13 години

оф жалък си сигурно друсаш и с амфети. Аз съм на 25

102

БАЧКАТОР

преди 13 години

Ако ви вярва човек на вас соцовете, излиза че Америка е най-бедната страна. Ами за кво взимате визи за там бе ,вземете за Северна Корея за Куба, оставете ги американците.

101

Анонимен

преди 13 години

Освен това бяха реставрирани лагерите в белене, Скравена и Ловеч - и политзатворниците осъдени на смърт!!!!! бяха "реставрирани" паметниците на Бузлуджа и .н!!!!! Но ти наистина нямаш думата!!!!!!!!!!! най малко заради това, че за онези времена, върлият комунизъм около 75-а само си чел!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!