28

старо хипи

преди 13 години

А аз какво да правя? След като и аз гласувах за ГЕРБ, но съм тотално разочарован от тях. Или може бби и аз съм платен драскач на БСП. Нищо, че в началото на прехода и аз ходих и скачах и пях на площадите в полза на демокрацията.

27

Оптимист

преди 13 години

Абе ,колкото и да плюете Генерал...си е Генерал и е в пъти по-добре от Любовниците БСП и ДПС.Ако се сбият Ю Корея и С Корея,ще се отдаде възможност да направим геноцид над ***(турците в Бг са си ОК).Войната между Корейте (дано е скоро) ще предизвика 3 Св Война от нов тип.Идеален момент ,не за промяна на граници,а за прочистване на население!!!!

26

Анонимен

преди 13 години

охоо май си много в час. я покажи някакви доказателства за думите си. не за друго, ама да не те помислим просто за един жалък и смешен спекулант. :))

25

ХА ХА ХА

преди 13 години

Щърбел похвалил Хърбел, и шестица му писал. Ха, ха, ха...

24

ББ

преди 13 години

Така ли??? Ооооо е тука вече не позна моето момче. Очаквай скоро да ти пратя "цветановци" на вратата, които съвсем случайо ще са сбъркали апартамента. Хе хе хе. Казах.

23

Българин

преди 13 години

Да, г-н Борисов - ние имаме чувство за самосъхранение, умеем да се мобилизираме и все още вярвам, че ще оцелеем като народ, Въпреки всичките Ви усилия да ни унищожите.Държа да кажа още, че само като Ви видя вече, изпитвам погнуса, отвращение и презрение.

22

kali

преди 13 години

ta te to4no zaradi tova 4uvsvtvo na ocelqvane pove4eto sa v 4ujbina EVALLA na ostanalite koito naistina vodqt borba za ocelqvane to4no te sa KA4ESTVENIQ MATERIAL za izborite

21

Е

преди 13 години

Увеличават парите за партиите, за да могат да купуват повече *** гласове!

20

bog

преди 13 години

PO DOBRE E BEDEN OTKOLKOTO GYZEN,,,,A PARI IMA NE ZNAETE KAK DA SI GI VZEMEIE .TAFSETE PO4ASOVA RABOTA

19

Анонимен

преди 13 години

"МВР шефът: Определено се справяме!""Премиерът писа "отличен" на кметицата Фандъкова"уоуууу чакай малко ве момче. как така сами си поставяте оценки за това и онова. що за наглост и лицемерие е това? народа е този, който казва дали някой си е свършил работата или не. егати наглостта. _(_

18

1

преди 13 години

Ако бе така г-н премиер, то отдавна трябваше да има наказателни акции, от организирани групи Българи срещу *** терор и мародерства, така както се прави в Унгария, Франция, Италия и почти цяла Европа. Как да стане това тук, след като народа е страхлив, заспал и овчедушен. Да, Гоце играе с *** и Ц.Кънчев му е политически съратник. Да, Гоце би пуснал своите потерии по такива Българи, но това не ни ОПРАВДАВА!

17

Аз

преди 13 години

Бойко, помисли как да се ограничат *** да не раждат като инкубатори, защото мине ли *** покрай мъж и на другия ден е вече браменна, ражда дори права когато върви и после го зарязва.Стига си рязал ленти и си събирал парцалчета.На сметището в Цалапица правят клозет, приготви се да му режеш лентата и да си събереш парцалчета.Стига фукни и перчене!

16

БАЧКАТОР

преди 13 години

Бат Бойко вземете присърце проблема с демографския срив и вземете адекватни действия, защото сме на изчезване. Нужна е стратегия за демографски растеж на българския етнос и ако е нужно насила да се образоват *** и да ги накарате да работят. ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ БЕЗКРАЙНИ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ

15

Кардам

преди 13 години

Бат Бойко, и аз се надявам да се съхраним и да не се сбъднат някои мрачни демографски прогнози.Искам обаче да подчертая нещо:ИЛЮЗИЯТА, че в основата на българската етнопсихика е оцеляването, създаде есеистът М.Семов, който стана професор по конюнктурни причини - като съветник в ЦК на БКП.Неговите разсъждения са просто литературна импресия,а не научен анализ.Всеки народ има обичаи и обреди,осмисляни като магични средства,чрез които да се осигури оцеляването на общността.Истината е,че сме борбени

14

Анонимен

преди 13 години

Това е човекът който ще изведе страната на правилния път

13

Акира Куросава

преди 13 години

ББ от ден на ден става все по- неадекватен. Пише оценки, реже ленти покровителства корумпираните си висши държавни чиновници. Откъсва се лека- полека от истинските проблеми на хората. Остават му още 2,5 години власт, а държавата затъва ли, затъва.

12

бау

преди 13 години

"Българите имат здраво чувство за съхранение, чувството им за оцеляване е голямоЗАТОВА ЛИ НИ ТОВАРИТЕ С НЕПОСИЛНИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ КАК СЕ ГЛЕДАТ ДЕЦА В ТАЗИ КРИЗА????????????// а *** на помощи и кражби

11

Анонимен

преди 13 години

Бойко е прав в случая. Бих добавил и че търпението на Българския народ еголямо. След като 20 години политици ни се подиграват ние още ги търпим.Но и търпението ни не е неограничено. Не го забравайте, Борисов.

10

Анонимен

преди 13 години

Бойко, прав си за българите, ама те няма да останат в България. Те ще оцеляват в чужбина. С 500 лв. на месец няма и *** да остане след 40 години. Направете си депутатските заплати по 500 лв., за колкото работи българинът и тогава виж дали ще оцелееш с такава заплата.

9

Йорго

преди 13 години

Една партия за избори ще получава 4 милиона лева, което е повече от даденото за гореописаните два обекта заедно с обзавеждането им ---- Аз с моя си акъл не мога да проумея това /надявамседа не съм умствено изостанала / ---- За всеки случай да ви попитам - вие за нещо нормално ли го възприемате