34

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Писна ми от ГЕРБ. Раздадох се тук, а те само се дънят.

33

ДО ГОЦКАТА

преди 13 години

ГОЦЕ ИДВА И ТВОЯ КРАИ И СЛЕД ТОВА МНОГО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ТЕБ ЕИ СИРИЩНИК ,ТУРСКО РУСКА ***,НЯМАШ КАПКА БЪЛГАРСКА КРЪВ.

32

Анонимен

преди 13 години

простете, ***, няма ли най после да изтриете мненията на тези, които обиждат с нецензурни думи?или президента може да се обижда със незензурни изрази, но дори като напишеш `тиква` или `цуци крадеца` те банват и те изтриват?що?

31

ДСТРАНДЖАТА

преди 13 години

Арест срещу много пари от " Лев корпоцаия" за ГЕРБ. Значи има и още нещо ? Ще чакаме.

30

Онанимен

преди 13 години

изкуствен конфликт ... държи се като ощипана мома този Цветанов ... то и аз мога да изляза пред медиите и да кажа,че Бойко е главата на октопода,но ако нямам доказателства ще е само хвърляне на кал ... както се прави в момента :)

29

Цоцко

преди 13 години

Цоцко батка как си купи апвртаментите, не ме баламосвай с килари октоподи , президенти. Може да разкажеш за тиквата щото без неговата гаранция едва щеше да разбогатееш така бързо.

28

Nerealen

преди 13 години

Имам един въпрос- ако Първанов беше замесен поне малко, ама много малко с някой от лошите, нали някой нещо щеше да надуши през тия 7-8 години? Доста елементарно ми се струва как уж всичко излиза наяве точно сега, насред разкритията за имотите на Цветанов. И аз печеля горе-долу колкото него, пък нямам 6 апартамента и вила...

27

Мариан

преди 13 години

гоце, пази се, следващото камикадзе ще ти уцели кривата червена кратуна.Много го обичам този модел на Bayerische Motoren Werke! :)

26

Stiga!

преди 13 години

Колко ли пъти ако знаеш съм се питал това...но нямам отговор, ама май няма и нужда да имам - то се вижда, явно може.Най-страшното за мен е ако този пак бъде избран дори и за домуоправител...

25

окончателен пътник

преди 13 години

Някой май е окончателен пътник не му издържат нервите

24

Шумкарин

преди 13 години

Я съм шумкарин от Шума и имам по документи само 9 имота на стойност 1 200 000..Я съм умен преписах останилте на чичо ми бивш партиен секретар а не като Бойко да ги влагам във една Банка и всеки да ми знае парите.

23

муьо

преди 13 години

14 Анонимен пед*лТи пък къф българин си бе усеркоф

22

Stiga!

преди 13 години

Гоце май започна да му се вижда тесничко...дано всички разберат що за мръсен и подмолен човек е нашият президент, но се съмнявам сериозно, имайки предвид цялата *** помия, която в момнета се излива по адрес на Цветанов имаща за цел просто да замаже и отвлече вниманието от Алексей Петров и Гоце.Дано има още здравомислщи хора, които да проумеят, че докато Гоце и компания са там НИЩО добро не ни чака!

21

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Петрол срещу пари...

20

октоподчо

преди 13 години

Вече ще го наричаме Гоце-Триперо-Сумо-Тракторов!

19

Пич

преди 13 години

Може ли бе българи, може ли два мандата да избирате този *** от снимката ?! Нищо чудно, че България е на този хал.

18

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Ключови думи: Бойко Борисов, Цветан Цветанов, мафия, агентура, мутри, съдружници на Октопода, цирк, шменти -капели и Винету.

17

Анонимен

преди 13 години

ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТООООО ДА ИЗХВЪРЛИМ ГОЦЕ-ЧИТАКА

16

Мефистофел

преди 13 години

Ако атаката беше срещу Вас, г-н Първанов, не в качеството Ви на Президент, то бих разбрал апатичната и вяла реакция. Ако обаче атаката е срещу Президента на Република България, то апатичната и вяла реакция е повече от неуместна ... Да видим логиката - Избран сте с директни избори, т.е. предствалявате всички нас гражданите или атаката е срещу гражданското общество въобще. Ако Вътрешния министър говори такива неща и от това следва само едно писмо, без търсене на отговорност, то ...

15

Анонимен

преди 13 години

Мда. Президента се остави циркаджиите от ГЕРБ да го завлекат на тяхното ниво. А какво е ясно, не бива да спориш с ***, понеже те ще те завлекат на тяхното ниво и ще те победят с простотията си. Разочарован съм, че ерудирана личност като Първанов изобщо се занимава с учители по физическо възпитание.