17

200 000 долара

преди 13 години

Иван Костов ще подложи някоя динена *** на пожарникаря, с любезната подкрепа от 200 000 долара, дадени от сърце от Майкъл Чорни.

16

Nobody

преди 13 години

Другарю Костов, ти от същия дол дренки ли беше, или от съседния, с преподавателите по политикономика на ВИИ "Карл Маркс"?

15

Яд те е Костов

преди 13 години

Яд го е Костов - в следващия парламент няма да го видим. И в този нямаше да го видим, ако президента не се беше намесил. Нека говори - ясен е на всички. Не твярдя, че Първанов ще обере 60% от следващия вот, това не би било добре за страната, но Костов е "празна Мара тъпан била". Костов - около теб имаше главно клиентела! Сега тя е при Герб - Празноглавата ламя!

14

Анонимен

преди 13 години

Според овчата ти логика, сегашните комунисти не бива и дума да обелват за демокрация и частен бизнес,а те май го правят :))

13

Анонимен

преди 13 години

Та кой президент произнесе: "Иване, кажи си!" Дерайлирали политици акъл дават:)

12

smoke_chiba_chiba

преди 13 години

Както винаги точно в десятката. Кратко и ясно казано.

11

Tялото

преди 13 години

А аз си мислех че командира и герб вече не се обичат, а те даже се и ревнуват.

10

бай ивань

преди 13 години

Хитрият Гаргамел налива масло в огъня,създава нова интрига м/у Гоце и ББ,след което ще се покрие отново в ъгъла и ще чака противниците му да се самоунищожат...

9

НЛО

преди 13 години

ЕДНО ОТ ПИПАЛАТА АТАКУВА ГЛАВАТА НА ОКТОПОДАА. А КЪДЕ СА ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ КОМИСИЯТА ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ.ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ СИ ИМАТ МАФИЙ САМО НАШАТА СИ ИМА ПРЕЗИДЕНТ С ИМОНИТЕТ ВТОРИ МАНДАТ.

8

вечно вчерашни

преди 13 години

Дсб - цирк за вечно вчерашни и бавноразвиващи се!

7

Наблюдател

преди 13 години

Костов, душичко от какво те е страх.. от Октопода ли ??? Еми то един ден всичко се връща бе "***" - как щерка ти на 20 г. е горд собственик на фабрика за трикотаж и бельо в Доспат, а жениците там работят на смени за по 120 лв . на месец, като шият луксозно дамско бельо за износ??? Не ни баламосвай - и ти си от тях Костовче -мафиотче !!!

6

До 1

преди 13 години

Точно тези сили пикаеха газ през цялото управление на Костов. Точно тези сили докараха Симо Мадридски да спре реформите и да ни върне в 3-ти клас. Стига сте писали глупости !

5

некъв читател

преди 13 години

Знакът, който съдията даде, като пусна Алексей Петров под домашен арест, е пускам го в политиката, в медиите, в скандалите. Абе *** такъв, като искаш да не го пускат, защо нищо не направиха твоите приятелчета 8-9 месеца и никакво читаво обвинение не можаха да внесат? "Наглите" сте вие май...

4

Адс

преди 13 години

Това не е ли лицето, което има статии във вестник "Работническо дело"? И на което лице, съпругата му е бивш оартиен секретар? Радетелят за демокрация- Иван Костов!

3

Анонимен

преди 13 години

100 % вярно твърдение !

2

Хайде

преди 13 години

Хайде кажете сега, че не е прав. За първи път е толкова директен и това му прави чест. Най-последователният прозападно ориентиран политик на прехода !За жалост в България има прекалено много посткомунистически чалга зомбита, които не могат да го разберат, а точно тази *** *** гласува.

1

Фред Астор

преди 13 години

Несъмнено има такива сили.Те не само са собственици на вестници но с помоща на КДС ръководят и паралелната власт.Защо трябва да мислим че тези същите сили не докараха и Костов на власт?Защо Костов не ги назове тези сили?Може би водещия офицер му забранява?Мафията се е активизирала но и Костов е много активен на последък.Сигурно паралелната власт готви отново старите кадри за властови позиции.Иначе как да си обясним нахалството на Костов,постоянното му присъствие в медиите.Съветите му които граничат с нахалство.Опитите му да се изкара по компетентен от колкото е в действителност.Това че е постоянно в медиите не е ли подарък за Костов от същите тези влиятелни собственици,шефове на мафията?Бойко не бива да се влияе от външни фактори ,защото има достатъчно компетентни заместници.Важното е да продължи с реформите и да мачка ,да мачка КДС-арската мафия,това е което очакват българите от него,за това го избраха и за още един мандат ще го изберат.