135

Бай Чеп

преди 13 години

Абе Ламбо,нещастнико гнусен,заащо си забравил,че си човек!Да, има *** сред полицаите,но не е редно те да са със заплащане два пъти по малко от служителите в ДАНС, които не вършат и 1/3 от това което правят полицаите!Натоварването в полицейските служби е несъизмеримо с това в ДАНС/нарочно соча тази служба,защото там е "болното място"на полицаите/!Стари патрулни коли,липса на пари за дрехи,извънредно работно време до побъркване!И нещо повече-престани с коментари на расова и етническа основа!Срам

134

не искаме НМ

преди 13 години

Рядко просташки коментар. Но от милиционер може да се очаква. Учител съм и никога не съм позволявал някой да поругае българската държава в мое присъствие, въпреки че мразя толкова много простотии, които виреят само тук. За съжаление, много милиционери обаче позволяват ежедневна гавра с държавата, която ги храни.

133

Анонимен

преди 13 години

Бият хората, когато протестират и пазят онези *** политиците. Никаква солидарност към тези!

132

гаргамел

преди 13 години

Ще вдигнат заплатите им сигурен съм щото няма да има кой да ги защити тези продажници когато народния гняв се отприщи

131

Буля Мара

преди 13 години

Какво общо има нашето правителство с Румъния и Сърбия, че полицаите ще протестират заедно. Тук нещо не ми е ясно. ако може някой да ми го обясни.

130

Нина

преди 13 години

Родолюбие има единствено в армиите на държавите, никога в полицията. На армията задачата й е да пази държавата и народа, а на полицията да тормози собствения си народ-точно обратното. Какъв патриотизъм търсите в такава организация. не случайно всички преврати по Света стават с участието на армията, а полицията винаги е пазила властимащите.

129

Анонимен

преди 13 години

Що не се пробвахте вчера да биете онези 15000 пред парламента ве, май не ви стиска.

128

до 120

преди 13 години

не за последните 20, ами за последните 66 години да питаш все тая.... до 1944 полицията е вършела поне едно добро дело - трепела е ***... После *** си направиха милиция която трепе народа... 1990 им сменихме името на бардака, ака *** (с к отпред) останаха същите... и до днес те са там в лицето на възпитаниците си.

127

Анонимен

преди 13 години

До пост #105 : Ей затова не ви подкрепяме, защото не сме народа, който трябва да пазите, а сме "***". Щом сме ***, вие какво сте, при положение, че заплатите ви ги плащаме ние. Оооп, сори, обърках се, прав си, заплатите ви ги плащат мутрите, затова сме и ***....

126

аз

преди 13 години

В крайна сметка всички сме равни,дали полицай дали доктор,трябва да се вдигне целият народ срещу правителството,за да се спре да се краде още от нас,измираме от глад,а те не спират да крадът

125

ПОЛИЦАЯТ....

преди 13 години

Е ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ!АКО НЕ МУ ХАРЕСВА РАБОТАТА ,....СТАВА И НАПУСКА!ОТ ТОВА ,ПО-ГОЛЯМА СТАЧКА -ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!ДА ,....АМА НАШИТЕ ПОЛИЦАИ СА ***!НЕ ГОНЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ,*** И НАРУШИТЕЛИТЕ ,А ГОНЯТ ...РУШВЕТА!ВЕРНО Е ,ЧЕ ПАРИТЕ СА МАЛКО ,...АМА ТЪРСЕНЕТО СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ПРЕДЛАГАНЕТО!КАТО СИ ДАВАШ ***" ПОД НАЕМ" ....ЗА БЕЗ ПАРИ-НИКОЙ НЕ ТИ Е ВИНОВЕН!...ИЛИ СИ ТРАЕШ ...ИЛИ ИЗЧЕЗВАШ!

124

А.С.А.Б.

преди 13 години

Убии ченге - спаси дете !!!

123

Нина

преди 13 години

Полицията е репресивен орган, чията задача е да пази властимащите. А и в Света сме навярно първата държава по численост на полицаи от глава на населението.

122

Атака

преди 13 години

Не е егоизъм, нито завист. Хората им писна от лицемерие. Ние искаме ако се излезне да се излиза с ясни цели и малко патриотизъм, а не да се искат малко повече пари, които ще се вземат от някой друга сфера, а не от тези дето ни ограбиха.Но очевидно даже не го осъзнаваш това нещо, ясно е че и родолюбието в полицията е някакъв МИТ!

121

lambo

преди 13 години

А к'во да кажем за циганоподобния ЦЦ, който свали охраната на Храм-Паметника на връх Шипка ...За да не дразним Братска ТурцияИ да може 35 000 чиновници в МВР, да си клатят краката по цял денСлед това аз да гласувам за Цецо - Президент - никога !

120

Анонимен

преди 13 години

Казвам им го. Счупиха ме от бой. Лесно е когато държавата стои зад гърба ти. Набарам ли някой от полицаите обаче насаме и бе оръжие 1 vs 1, резултата ще е съвсем различен. Много е яко да си пич и да биеш вързани с белезници хора, нали ? Тва са полицаите - извратеняци!

119

Българин

преди 13 години

109 - явно ти твърдо вярваш, че ние, данъкоплатците ти плащаме заплата и осигуровки, за да си чешеш топките и да хъркаш в патрулката.Когато ние излязохме на мирен и разрешен протест пред парламента, вие, вместо да ни подкрепите, пребивахте деца и пенсионери. Сега искате родителите на битите деца да ви подкрепят.Единственита ***, конкурираща *** по наглост, мързел и некадърност - това е ушевият. Разликата е само че *** се ражда, а ушев го назначават.

118

Анонимен

преди 13 години

Да ги подкрипим и полицайте и лекарите и учителите на какви цени купуваме за да се храним а какви заплати вземаме 250-300 евро ми те дори Албанците вземат повече а бат ни ББ тръгнал да ни продава на Ердогановци Бара Кобамовци Медведевци и т.н.жалко че се превръща в поредния търгаш и реже живо месо от обикновения Българин а всичко останало е театър с бездушния и продажен Г-н прe......р.

117

Анонимен

преди 13 години

Ей Спиро ти какъв език знаеш? Каракачански ли?

116

lambo

преди 13 години

А оставихте бандата озверели ***, да пребият българското момче, пред очите ви ! Сега пари ли искате за това ?! От нас !Неее, аз ако съм Премиер, ще ви пратя да си търсите заплатите от *** - нали само тях защитавате ...