106

Анонимен

преди 13 години

Ами това изчадие на дявола Станишев като е замесен в 480 неразкрити убийства, ние какво да говорим?

105

Анонимен

преди 13 години

Ами това изчадие на дявола Бойко като е замесен в 180 неразкрити убийства, ние какво да говорим?

104

веси

преди 13 години

Трябва да си закъсал много , че да отправяш такива апели. Достойния човек се държи достойно, а това държание ми прилича на децата от детската градина.

103

Андрей

преди 13 години

*** *** е виновен за ситуацията сега. Той изхарчи нашите пари и сега обвинява ГЕРБ за това че няма пари. Станишев, Серго, те хората и сега те псуват. Докарахте онази пионка, царчето, за да си докарате два мандата от общо осем години, за да се накрадете. В затвора ви е мястото.

102

.

преди 13 години

Това изчадие от ада не разбра ли ,че проекта "ТИКВА"е обречен и сценария да се получи Виденовата зима и да яхне пак народа като *** Лостов няма да се случи!Всяка стомничка за вода на третия път се чупи и след цирка е сигурно ,че ще им наложат политически борд!Вече червените олигарси напускат като мишки *** държава която ограбиха с МУТРИТЕ ,*** И КУКЛОВОДИТЕ ОТ ДС!Най вероятно ще си похарчат ограбеното колкото Маркос успя в Щатите,те евреите са много глупави да знаете!;)

101

Анонимен

преди 13 години

Поне Станишев имаше интелект и знаеше какво да говори за разлика от малоумната некадърна, крадлива тиква.

100

събота

преди 13 години

Подкрепям новер 78 --Новите кандидати и партии от тук нататък трябва да обещават само едно--ЧЕ ЩЕ СПАЗВАТ КОНСТИТУЦИЯТА И ЩЕ СЕ РЪЩОВОДЯТ САМО ОТ НЕЯ Всеки избор да бъде легитимен само ако е спечелил над 50 процента от гласовете Избраните да имат 6-месечен мандат изпитателен срок Ако не сават-кой от къде е ВСЕКИ ДА МИСЛИ КАК ТРЯБВА ДА РАБОТИ

99

Анонимен

преди 13 години

Че той Бойко вече е псуван така от близо 2 млн. безработни, плус още толкова пенсионери.

98

Анонимен

преди 13 години

i sega te psuvat be gei.

97

Анонимен

преди 13 години

ХА-ха-ха-ха :) Баси и нещастниците жалки са тва БСПту. Като видяха, че нищо не могат да направят срещу ГЕРБ и започнаха да показват истинската си селско-каруцарска същност. да обикаляли кметовете и да обяснявали колко лоши били ГЕРБ. Лелеееее, това не знам някой досега да го е правил. Толкова ниско са паднали другарите, че вече са напипали с крак дъното. И после ми обяснявате, че тоя п***рас бил интелигентен, а Бойко бил посредствен. Ами другари, няма как да даваш такива съвети и да си интелигентен, щом не се сещаш за друго решение. Това си е крайна форма на безпомощност. Толкова е унизително, дори и за един гей, за който се знае че е безволеви ***.

96

6enkli

преди 13 години

Те трябваше и да те бият,тъпо коп**енце.

95

дядоМъдьо

преди 13 години

СтаниШефф ще хвърля букета да видим кой ще го хване.Може би К**нелчето?

94

Анонимен

преди 13 години

аз и сега като го видя и го псувам

93

Балканджийче

преди 13 години

Близо е денят, когато и Бойко ще бъде псуван така. Ние българите сме орисани да нямаме честни и кадърни управници, по простата причина, че с трън да се завъртиш, не можеш да намериш хора с такива качества.

92

д.е.н.мама

преди 13 години

Станишевото правителство беше сред най-крадливите от началото на прехода до сега.И тия кражби си бяха направо държавна политика.Та за това е отнесъл СерГЕЙчо толкова псувни и продължава да го псуват ама ЯКО.Той какво си мисли че,като е минала една година всичко е забравено.

91

Анонимен

преди 13 години

Хитрият Р.Овч. само му гледа сеира на този розовичкия и потрива ръце.

90

Само мълчание

преди 13 години

Вижте се сега, колко коментари натрупахте! А бе, хора, не разбирате ли, че това е болен човек? Колкото повече го плюеш, толкова по-добре се чувства. Само изкукуригалите бабички, доколкото още ги има, може да му се вържат на приказките и да му носят червени рози и пити по социалистическите сборища. Пълно мълчание около него, пълно! Това ще го стресне!

89

един от псуващите

преди 13 години

И още много време ще има да го псуват. Я да погледне какво направи, и да му стане ясно защо го псуват! Жан падна през 97ма, но все още го псуват хората!

88

Анонимен

преди 13 години

Псува ли го били !? Те даже и друго ще ти направят само да те барнат, бъди сигурен гейчо.

87

Анонимен

преди 13 години

По времето на тройната коалиция се случиха много хубави неща, но не и за българския народ. В турските села се направиха сумати пътища, пречиствателни станции.. Другарите комунисти се сдобиха с доста хубави имоти по морето, пък и из цялата страна. Догана направо си дръпна милион и половина за нищо.. Иначе майната му на всички изтървани евро фондове, майната му че губим доверие на ЕС. Важното е НАШИТЕ хора да са добре..