46

вешин

преди 14 години

БРАВО НА СТАТИЯТА ЗА СРАВНЕНИЯТА!!! А СЕГА И АЗ ДА НАПРАВЯ СРАВНЕНИЕ-ОБЩИНСКИТЕ ПАРИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЧОВЕК В 3 МИЛИОННИЯ С ПРЕДГРАДИЯТА АМЕРИКАНСКИ ГРАД ИНДИАНАПОЛИС СА СЪЩО ПО-МАЛКО ОТ ТЕЗИ В СОФИЯ. А ТОВА, КОЕТО ВИДЯХ С ОЧИТЕ СИ ТАМ-ЧИСТОТА ДО БЛЯСЪК, БИСТРА РЕКА ,МИНАВАЩА ПРЕЗ ГРАДА И ПО КОЯТО СЕ РАЗХОЖДАТ ВОДНИ КОЛЕЛА,ЗЕЛЕНИ ГРАДИНИ, ПОДДЪРЖАНИ И ПОДСТРИГВАНИ,РЕДОВНИ И ЕВТИНИ ГРАДСКИ АВТОБУСИ И ВСИЧКО ТОВА-СРЕЩУ БЮДЖЕТ 1,2 МЛРД ДОЛАРА ПРИ 1,36 МЛРД ЗА СОФИЯ!!!

45

...

преди 14 години

porychkova ama viarna :) polovinata ot taka narechenite policai sa basi shoparite s selski obnoski

44

kosi

преди 14 години

Германия - 304 България 618 полицаи ? Бил съм в германия без да се набиваме на очи за 7 ден 4 пъти бяхме проверявани от полицията и тогава си мислех *** полицеиската държава и сега като чета че наще ченгета са два пъти повече а тук не само може да те набият но и да те изнасилят пред ченгегата Много са ни куките поне за сегашното ниво на работа Трябва съкращения и чистка защото от 2000 година до сега 50 на сто от назначените са си платили за тази работа с суми от 3 до 10 хиляди

43

?

преди 14 години

Има и добри полицаи не отричам ..ама има и едни дето ако го шибнеш зад вратът и ще падне та ще се прекърши завалията то никакав респект не всява. Те въобще подържат ли се..трява да тичат да спортуват всички !!! Също не може и едно 200 килограмово прасе да е полицаи то освен да стой и да прибира в джоба друго не може.

42

Дан.

преди 14 години

До Бръм.Въпроса е, че не бива да се уволнява на килограм. Нека се разчисти ненужнта админстрация, а да се подобри работата на наистина работещите и нужните служители. И най-вече - ПРОМЕНЕ В НК И НПК

41

ads

преди 14 години

Да парав си точно толкова са по щат и в действителност е така но само за София град и София област и още толкова за цяла България та и малко повече до раелно заети места всичко 64 000 и запомни едно София не е България и си свали капаците от очите за да можеш да виждаш и на страни

40

NEO

преди 14 години

moje da e poru4kova statiata no e vjarna !!!!

39

Peter

преди 14 години

Личи си че разни *** пишат голяма част от коментарите...А статията определено е поръчкова, щом като се появява точно днес и е сложена точно под новинара за протеста.

38

аритметиката на баба

преди 14 години

Ти целия свят ли си обиколил , та така категорично се изказваш, бабин сладък!? Много парички трябва да имаш явно. Пък моно парички в българия се "правят" само от наследниците на "активните борци" т.е. с престъпления еи то не кокошкарски! Та на децата и внучетата на "активните борци" не им трябва работеща и просперираща полиция.Простичка истина е това , бабиното...

37

бръм

преди 14 години

Дан, като уволнят 30% ще има пари и проблемът ти ще бъде решен :)

36

Анонимен

преди 14 години

Не най-лошото е че имаме много полицаи, лошото е че голямата част от тях нищо не правят. Немога да кажа за София но тук в провинцията е като в дивия запад, кражби на имущество от къщите, от дворовете на хората, от нивите, много хора се отказаха да обработват нивите си заради *** набези. Какво правят полицаите - пият кафе в кафенето на центъра на съответното градче и пишат протоколи /броят извършените кражби/.

35

1

преди 14 години

уволнете половината

34

а

преди 14 години

Да го махат поне 50% и без това нищо не правят, само кафета пият в бензиностанциите които им плащат на пъка за да ги пазат. Това не е часна охранителна фирма.

33

Дан.

преди 14 години

В пловдивста дирекция има едно районно - Труд, което обслужва територията на 2 общини- Марица и Съединение /50 000 душе население - 29 села и 1 град/със състав от 45 души, заедно с деловодителките и параджията. Разполага с един патрул , който за да стигна от една до друга точка - разбирай от едното село до другото минава 76 км. , а горивото е 40 литра на месец за автомобил.За кква ефективнсот говорим тогава.Колко в повече са служителите на МВР. Забравете за средно аретметичното.

32

87163

преди 14 години

Господа всички ние плащаме данъци да храним една голяма е негодна полиция , които са се превърнали в рекетьори е онзи ден дадох 15лв кеш на полицай че нямам пожарогасител и триъгълник , забравих ги .

31

оле

преди 14 години

Ами как в другите държави е достатъчно??? Тук симулират работа а там работят. Ако пък говорим за пътните и охранителните полицаи то ТУК ПРОСТО НЕ РАБОТЯТ и дори не симулират. Виж цивилните са царе на симулацията.

30

никога

преди 14 години

не ги подкрепяйте, това са хората които биеха на протестите срещу тройната коалиция. Сега заслужават да ги награби народа и да ги смели от бой докъто са цивилни.

29

Анонимен

преди 14 години

УВОЛНЕНИЕ! Интересно обаче съкратените какво ще работят после,че май нищо друго не им се удава..

28

bebetooo

преди 14 години

аз също съм на мнение, че 50% от полицаите трябва да се прибират, смятам че са прекалено много и за това си пречат да си вършат работата :) а те вместо да ги уволняват в Добрич има пак прием и 7 или 8 свободни места :) а престъпността, както е казано в преден коментар се увеличава вместо да намаля

27

aydun

преди 14 години

ами те половината са книжни плъхове, как няма да са 47, другите прости селяни аре чао