98

misho

преди 14 години

Не не важно дали ще е Волен или някой друг. Тук говорим за национални ценности! За патриотизъм, който трябва да блика от екрана, когат говорим за национална телевизия! Проблемът в случая е, че се навъдиха НЕбългари с български имена, които лансират турскоговорящите като малцинство. Насаждат мнението, че те са дискриминирани и т.н. Но ако наистина беше така, нямаше да е позволено нито да ми носят фереджета, нито публично да говорят на турски, а пък камо ли да гледат турска телевиция!

97

Анонимен

преди 14 години

до 73 -С ТЕЗИ ЛАФОВЕ НЯМА ДА СЛЕЗЕШ СКОРО ОТ МОЯ Х.. И КОГОТО СЪМ ГО Е... ВСЕ ТАКА ГОВОРИ-АНАДЪЛМУ

96

Eнесай

преди 14 години

Тоя Болен пак не си е взел хапчето

95

Познах те

преди 14 години

Ти си резан познах те не се крий гат всички вярваме

94

Петър Георгиев

преди 14 години

Абе Трябва да ги саберем на един стадион всички те резачки и да ги черпим по една свинска пържола за десерт създарма!! По принципа на естественият подбор до 10 години в България ще е пълно с наглите турци защото едно турско семеиство ги прави по 5 /6 деца ено българско 1/2 максимум след 10 години кои ще е малцинство. В българия се води политика на Обезбългаряване направихте грешка че не гласувахте за атака едно време им викаха будители днес ги изкарват ненормални много, демократични станахме бе

93

Amenhotep

преди 14 години

Сюргюне, не ти ограничаваме правата - границата с ПОГАНИСТАН е отворена, винаги можеш да се върнеш там!

92

х51

преди 14 години

Не искаме да спираме новините, не искаме да подтискаме хората! Искаме да ги просветлим, да ги научим на официалния език на страната, в която живеят.

91

зъбатия

преди 14 години

Както и да е, стига сме драскали, важното е че България върви по правилният път напред!

90

Анонимен

преди 14 години

недопустими според кои стандарти? Твоите собствени псевдо-патриотични и тези на Болен и сие?

89

ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ

преди 14 години

ВОЛЕНЧО СИ КУПИЛ ГОЛЯМО ИМЕНИЕ В ГЪРЦИЯ. С КОИ ПАРИ БЕ ТАРИКАТ!С НА СЛАВИ БИНЕВ МУТРЕНСКИТЕ ПАРИ ЛИ?

88

Анонимен

преди 14 години

Знаеш ми дедовия

87

Петър

преди 14 години

до Нихат,Сезгин,Мюмюн и всички *** боргии:Няма дискриминация !!! това е България и новини на друг език са недопустими ако ви липсва толкова турския езика товарете се по ладичките каруците или опелчетата и се изселваите вие това много добре го можете и е време да го завършите .

86

Сирхан

преди 14 години

Много злобни мнение, защо искате да спрете новините?Явно искате да ограничавате правата на хората, но това не води до нищо добре.Недейте подтиска хората.

85

avraam

преди 14 години

НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ , НЕСЪМНЕНО ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ.БЪЛГАРИЯ Е СУВЕРЕНА ДЪРЖАВА, А КОНСТИТУЦИОННО ПРИЗНАТИЯТ(ОФИЦИАЛНИЯТ) ЕЗИК Е БЪЛГАРСКИЯТ. ВСИЧКИ, КОЙТО ЖИВЕЯТ ТУК ТРЯБВА ДА ГОВОРЯТ/РАЗБИРАТ БЪЛГАРСКИ, НЕ МОЖЕ НА ВСЯКО МАЛЦИНСТВО ДА ОТДЕЛИМ ПО 10 МИН. В БНТ, АБСУРД! ВИЖТЕ ГЕРМАНЦИТЕ-ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ ТАМ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ НЕМСКИ...

84

Анонимен

преди 14 години

Не само по телевизията, но и в училищата би било добре да се реализира задължителен час по православие, на който да се държи много и да се полагат матури.

83

Атила

преди 14 години

аз пък съм против индоктринацията на детето ми в името на измислен бог и сина му, дето всъщност бил бог и др. подобни фантасмагории.

82

Анонимен

преди 14 години

ti otkade znaesh che ne go znaqt .... anan gyuzel mi senin ?

81

Анонимен

преди 14 години

Аргументите "когато го направят в Турция за българите, тогава ние ще го направим за турците в България" са смешни (айде на минусите, мижитурки!), защототурското малцинство в България представлява 10% от населението, докато българското малцинство в Турция не представлява и 0.05% (като дори броим бежанци от БГ по време на възродителния процес).Сами си направете сметките, дано разберете защо са ви глупави и смешни аргументите.

80

Amenhotep

преди 14 години

А, така! АТАКА!

79

Анонимен

преди 14 години

Като не му дават вече да лае безплатно по СКАТ срещу турците,сега изведнъж стана голям борец срещу сепаратизма(разделянето).А тия новини не засягат никой и са по време по което само бабичките са си в къщи.Все пак в 16 и 30ч никой от работещите не гледа тв.Така че това е просто показване ,че Болен все още е жив,защото хората започнаха да го забравят