42

Емо

преди 14 години

Леле, тука колко "неутрални" типове се насъбраха :))) Били чули, били прочели, да сме изчакали съда.... Това е една позитивна случка в сива и смачкана бандитска източна Европа. Не съм злорад, но сърцето ми ликува и ако можеха още няколко така да си заминат още повече щях да се зарадвам. На народа му писна горчив след горчив хап да преглъща и вече на смърт почнахме да се радваме.

41

ааа

преди 14 години

"превишаващ правата си" Какви права бе ***? Той е цивилен

40

Провокатор

преди 14 години

Всеки знае как стават нещата - слиза заповед отгоре, да се сплаши въпросния Риж, а Лисичков се оказва поредния комплексар превишаващ правата си и го убива. Има закони и сега е момента да се покаже дали са еднакви за всички или ще продължаваме да тънем в същата помия. Затвор за убиеца!

39

до адвоката на дявол

преди 14 години

Трябваше убития да те порен в някоя тъмна нощ та да запееш друго...

38

Анонимен

преди 14 години

Доколкото разбрах, убитият не е имал нож и изобщо май не е имало никакви ножове. А това за "неизбежната самоотбрана" може да определи само съда, а не разни полицейски сайтове. Вие така автоматически обвинявате убития. Трябва да ви съдят за това.

37

Анонимен

преди 14 години

За това какъв е бил си е имало дела и съдът се е произнесъл.Каква връзка има това ,че е застрелял при самоотбрана някой ,който се е мислил за безсмъртен и недосегаем.Ако гледаме миналото този Рижко беше замесен пак в стрелба в центъра на Бургас и тогава пострадаха и доста минувачи, побоите и сбиванията не ставя.аха без той да е главен герой

36

Емо

преди 14 години

Абе разни, мутри wanna be от Бургас да престанат с глупостите. Какви са тези работи за Златовци и Галеви?? Значи всеки полицай, който е служил от 85 до 99 е престъпник защото е служил по тяхно време, така ли? Е логиката е желязна просто. Разлистване на сметки.... бла бла. Много крими филми гледате... Просто и ясно е: 4 гамена са се наежили на не когото трябва и бум, вече остават 3 гамена с поне едно на ум.... Защото на всеки му идва акъла рано или късно.

35

Темида

преди 14 години

Пишеш глупости. Човека си един и същ. В началото имаше недуразумение /предполагам неумишлено/ с първото име. Но човека си е същия, житието му е подредено географски и хронологично твърде подробно. Отдели малко време, почети.

34

Boko

преди 14 години

Интересно за какъв полицай пишете като е бил с два петъка служба и то преди 15 години.

33

555

преди 14 години

Пак питам:КОЙ ВИ КАЗА,че ТОЗИ ЛИСИЧКОВ Е НАПКОПЛАСЬОР??? Не ви ли идва на ума,че драскачите-лешояди начаса ще изcepaт "Голямото ***"? НО! Има едно "но" - този Лисичков просто има същата фамилия.

32

555

преди 14 години

А ТИ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕШ НА ДВА МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА! Разбра ли,мутро? БУМ!

31

Темида

преди 14 години

Драги, полицай е бил преди 16 години. След това е просто част от наркопроизводствената мрежа в България. Нека бъдем коректни към определенията.

30

neo5

преди 14 години

ти май и ти няма да живееш много тей кат та гледам

29

7

преди 14 години

Traibva da se zashtitava pravdata.

28

mutra

преди 14 години

Toz trqbva da vleze v zatvora za 10 godini i nie vqrvame v spravedliviq balgarski sad.A nie 6te 4ukame semeistvoto mu v smqh i zabava.Lisi4kov zakona na BG e s nas.

27

neo5

преди 14 години

И аз съм ''ЗА'' полицая...просто се е защитавал. Онова *** първи кат му се е нахвърлило с нож с приятелите му сам си е виновно. ''Да бе мирно седяло, не би чудо видяло'' !!!

26

az

преди 14 години

за всички които обвиняват Лисичков само ще ви кажа-че първо е изкарал палка но са му я отнели и са започнали да го бият с нея чак след това е стрелял А ко това не е неизбежна самоотбрана не знам кое е тогава.Обаче наистина това че е стрелял 3 пъти по закон излиза за превешаване пределите на неизбежната самоотбрана,но съдиите ако са мъже може и да го игнорират това

25

ХХХ

преди 14 години

АБЕ ХОРА ЗАЩО СИ ХАБИТЕ СИЛИТЕ ЗА ДА МИСЛИТЕ ЗА ДРУГИТЕ, ИСТИНАТА ВЪОБЩЕ НЕ Е ТАКАВА КАКВАТО СИ МИСЛЕТЕ И КАКВАТО МЕДИИТЕ НИ Я ПРЕДСТАВЯТ, ВСИЧКО СИ Е БИЛО ПЛАНУВАНО ОТДАВНА, Я БИЛО ПОРЪЧКА НА ТОЯ РИЖ ДА ОЧИСТЯТ ЛИСИЧКОВИЯ, Я ОБРАТНОТО, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ХАБЕТЕ, ОСТАВЯЙТЕ ГИ ДА СИ СЕ ОПРАВЯТ.

24

555

преди 14 години

Не,ве! Аз само питам кой ви ги каза тези глупости.

23

Анонимен

преди 14 години

ОТКЪДЕ НАКЪДЕ бивши и настоящи полицаи ще ходят със заредени пистолети и ще имат право да се "защитават",а нормални хора ще трябва да търпят набези по домове,побоища,изнасилвания,убийства...и няма да имат права да се защитават?