119

MenGeMe

преди 14 години

Човек мисли,колкото знае...

118

BG

преди 14 години

да се бутнат паметниците на двете мутри и *** левски и ботев. на тези убийци и главорези левски и ботев дори гробовете не им се знаят и смърдливите им мършави кокали им се търкалят някъде незнайно къде ръфани и глозгани от глутници *** кучета ***. мутрата *** левси е убил дете и обрал държавната хазна а мутрата *** ботев е терорист и рекетьор отвлякъл кораб. да се бутнат паметниците на двете мутри и *** левски и ботев и на тяхно място да се направи безплатна обществена тоалетн

117

Виктор

преди 14 години

Това с партията и паметника на Юзеирови по всичко личи че е предварително и много внимателно организирано и дирижирано от някои които стоят зад тези двамата и имат определена цел ! Около цялата работа има много съмнителни неща - като например защо на снимките на къщата освен другите табели на партията на Юзеирови стои табела на ДПС - а ДПС отрича да има каквото и да е било общо с цялата работа?Ще видим какво ще стане по нататък и дали тези двамата ще бъдат осъдени и вкарани в затвора.

116

Човек

преди 14 години

СПРЕТЕ се! Вие имате ли деца? Мислите ли за тях изобщо? Знаете ли какво е война? Защо се поддавате на турските провокации? Тяхната цел е да насаждат омраза и разделение. ОБИКНОВЕНИТЕ българи и турци по принцип не са лоши хора.Лоши са водачите им, особено тия на турските радикални ислямисти.Те трябва да заслужат парите, дадени им от Алкайда и правят всичко възможно за това.ХОРА, използвайте ума си и не се оставяйте да ви манипулират!!!

115

Анонимен

преди 14 години

Колкото и сладки приказки да разкаваш хюсеине, колко горд българин си бил , ти си оставаш просто един гнусен мюсюлманин.

114

Анонимен

преди 14 години

Накратко да ви кажа кое какво е... В България съм турчин...В Турция съм Българин...В Европа съм Българин... Не сам българин ... не обичам и Турция...аз съм Турчин,Мюсюлманун,никой да не ме закача,никой да не ви закача...

113

Emiliq

преди 14 години

V tazi durjava vsi4ko se razru6i do koga :@:@

112

Българин

преди 14 години

MenGeMe, моето мнение е, че ако си заминете няма да се спрат кражбите по високите етажи.Аз и сега вземам много над 500 евро и не ми пука за това.Гледал ли си 6 серииния филм на ТВ Скат? "Новото Робство" - Има много истина в него.Вие искате да ни поробите по малко по-цивилизован начин...

111

Husein Yuseinov

преди 14 години

Иначе целия шум около МДС и т.н. си беше постановка, хората които са наясно с нещата просто си замълчаха и отминаха с насмешка, а други всезнайковци, устите им не се затвориха, да бълват помия.Само не разбирам на къде ме пъдите от собствената ми държава, след като нито от Турция съм дошъл, нито от "Арабия", вие що не си идете у Волшка България, че тука византите са пребивавали преди вас?!!!Кухи ***, колкото щеш! Мир!

110

Анонимен

преди 14 години

И все пак, тая пародия смърди.Некви анонимници правят партия, после бате бойко се намесва главоломно и руши.С една дума, *** за вас мюсюлманите и за мутрата бате бойко.

109

MenGeMe

преди 14 години

Говорите за История ...бла -бла,без това я мразя занимава се с работи,който вече са станали...Сравнявате с ***... пфф...:) Мале смях " смърт ***...атака...***.изгонете ги" xax да бе...Ае случайно ако си заминем ще вземате ли по 500 евро заплата...няма ли да има корупция и тн... честно пич...

108

Анонимен

преди 14 години

Никой не обвинява зелките, менгеме.Вие сами насаждате неприазъм.Говорите на обществени места на разваления си език, парадирате с това и куп още *** с които не напразно сте мразени.

107

Българин

преди 14 години

Не ви прави долни - прав си!Но нямате право да имате претенции в България.Нямата право да имате джамии да не говорим, че са повече от Църквите.Нямата право да правите паметници на такива ваши "личности".За какви се мислите?Това че има места в България където сте само Вие и сте ларж да не ви заблуждава, че ще е за дълго..Ако искате да си правите каквото искате отивайте си в Турция.Тази държава има закони и като не ви харесват има се махайте .. никой няма да реве за вас.

106

Анонимен

преди 14 години

Husein Yuseinov, всеки знае ,че исус е бил евреин.Нормално е да е бил ***.Благодарим ти ,че ни поясни.

105

Husein Yuseinov

преди 14 години

Идеята за конкретната партия е много вероятно да е на ДПС, подобна партия не се прави от хора, които незнаят нищо за исляма, че ми става и смешно като ги наричате "ислямисти"! Иначе за самата идея, след като има християн демократична партия, и мюсюлман демократична може да има, но такава която да е адекватна в съблюдаване правата на мюсюлманите а не обслужваща интереси.

104

шут

преди 14 години

Споко бе! *** също са хора /за затвора де/. Те наистина са много, щото се въдят като плъшоци. Нямат много акъл, но то не им и требе - за да ги манипулират по-лесно.Водачите им са за затриване, а не простите ***. Те им бутат фитилите и насаждат етническа омраза.Обикновеният резак е като овен - готов е да го колят,щом се наложи.На лошо отиват нещата,щом хората се палят толкова лесно на тема омраза!

103

MenGeMe

преди 14 години

България не можа да просперира в новото време,най-бедната държава в ЕС,дупки във финансовата издравната система и сигурността...ниски заплати,безработица...и т.н. Виждате го...но "***" са ви виновни.Ирония.Не можете да си решите основните проблеми "къртите *** ".Виждате,но ви е срам да си признаете... трагедия.Грешна насочена агресия и не знаете че няма смисъл...Няма кой да го поправи...знам че не си признавате не искам отговор...срам.

102

Husein Yuseinov

преди 14 години

Ами аз съм ***, роден съм тук, баща ми е роден тук, дядо, прадядо пра пра и додето се помнят все тук са живели и раждани. Ние сме българи толкова, колкото и вие сте българи, ама сме мюсюлмани, и това не ни прави по никакъв начин по-долни!!!

101

Анонимен

преди 14 години

Менгеме-резе, точно вие сте ларж пред клавиатурата.Не го раздавай големец ;)Последното правителство (на дпс) ви даде свобода и вече господари се помислихте.Успокой топката.*** ви се вика поради факта ,че сте 1:1.Никаква разлика.Едни и същи *** сте.Ама давай, бълвай си простотията по нета, бързо забравихте '89, много ви се отвори парашута.Ще ви гази валяка ,ако продължавате така, запмни го.

100

Българин

преди 14 години

104, Нямам нищо против нека да се разраства...Но да ми идвате в България след като сте изнасилвали и колили наще предци и да управлявате и да крадете.. После и паметници да ми прави те .. че и колко джамии е това е НАГЛО и аз както и много хора не биха го приели това.А темата за помаците е малко по различна ....А на въпроса да се запознавам с ваща религия.. Нямаш си на идея колко добре я познавам както и начина ви на мислене.