55

Анонимен

преди 14 години

То има едни жилища в белене ама несъм сигорен дали са по евростандартите

54

иде ред на София

преди 14 години

Давам заявка за маалата Христо Ботев - София. Ако щете вярвайте но доскоро бяха разградили една УЛИЦА. С *** дворчета и жалки коптори. Мисля че още не е разчистена напълно. Ако се изрине там могат да я асфалтират та българите да не минават през главната *** улица.

53

МЕТО

преди 14 години

ЕЕ И АЗ СЪМ *** .НЕЕ РЕЕДНО ТЕКА АЗ СИ ИЗКАРВАМ ЛЕБА С ЧЕСТЕН ТРЪД НЕ КРАДА ТОК И ЖИЦА .... ИМАМ САМО 2 ЧАВЕТА ,..АРНУЛД И ХАРДАМ Е ПО МАЛКИЯ ИМАМ ... .... НИШО НЕМАМ

52

mlade77

преди 14 години

Виждам разрешението на каузуса, като конкурс-сревнование с награди.Пресъздаване инвазията на Нормандският бряг 1944.За целта "хората" се разделят на два отбора.Тези които са останали без къщи събират де що тенекия и ламаринени плоскости намерят и скачат във водата като се пробват да акoстират и превземат къщите на 2-ят отбор.2-ят отбор с остатъците от тухли винкели и други ***, от бутнатите вече къщи, съответно се пробва да продотврати инвазията.Наградата, за оцелелите, е почивка в "Аушвилц"

51

zound

преди 14 години

Абе няма ли ООН и за нас Българите ??? Какво искат ? Те нямат законно основание да се населяват и да строят бараките. Да са работили, да са строили дом, а не само да чакат от нашите данъци ?? :((((Аман все некой е преследван в тая държава, и са все такива дето никога не са плащали сметки, не са засадили едно дърво, не са построили дом, не са възпитали едно дете( може и да са родили 100)Докога ???

50

Ангелов

преди 14 години

Ко Речи! Общински жилища ли!? А 10годишна държавна подръжка нещетели.Я се хващаите да работите стига сте хленчели

49

ufo^^

преди 14 години

хей, ти, "смелия" 46.....като се толкова ербап що не си напишеш името и адреса, че да дойда да се разбера с тебе каквото имаш да кажеш на мен ГЯУРа!?

48

БАТко

преди 14 години

Е едно не мога да разбера ,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЧЕ У ВАС ВЪВ ДВОРА НЯКОИ СИ ПРАВИ КЪЩА ... АМИ СЪЩАТА РАБОТА Е И ТАМ... ТОВА Е ОБЩИНСКА ЗЕМЯ ....ОБЩИНСКА ЗЕМЯ .. НИКОИ НЕ МОЖЕ ДА СТРОИ КАДЕТО МО ПАДНЕ ... БИЛО ТО *** АРАБИН АМЕРИКАНЕЦ МАИМУНА .... ОТ МЕН ДА ИМ САБАРАТ КУРНИЦИТЕ И ДА ГИ ГОНЯТ В ИНДИЯ .... БАХ МО МАИКАТА ЦЕЛ ЖИВОТ С ГЛУПОСТИ ШЕ СЕ РАЗПРАВАМЕ ....

47

бачо Иван

преди 14 години

нужен е и специален закон .има много такива прецеденти.за ограничаване на скитничеството или както там се сетят да го нарекат но да се ограничи движенито им

46

Анонимен

преди 14 години

Бутнахте ни къщите, сега искаме общински жилища!-имате запазени парцели в общинските гробища като компенсация,от всяко *** сапунче,и ще излезем от кризата

45

Илиян

преди 14 години

Поздравления за кмета на Бургас! Това е пътят който трябва да се следва! По правов път трябва да ги накараме да се усетят, че не са те тия койтъо ще казват какво да става и всичко ще им се разминава! Дано сатне:Днес в Бургас, а скоро и в други градове!

44

Анонимен

преди 14 години

Волен Сидеров ги насъсква тия ***!!!Смърт за АТАКА!!!!

43

Илия

преди 14 години

Абе *** като се оплаквате на ООН --поне искайте да ви върнат родната земя в Индия за да си направите държава и всички айде на корабите и изчезвайте при ваште братя *** в Индия ! Там може да си правите деца на воля и после да им продавате органите , ако искате и цели като *** !Да си Краднете Жица , и квот ви падне --ако искате не се къпете изобщо--абе като тука !Да не забравите за пещите на Кремиковци че са свободни !!!

42

Анонимен

преди 14 години

повечето от изоставените деца,за които сега се правят защитени жилища,са роми..,извадиха всички капаци на шахти в града ни,за да ги предадат,от горите не остана нищо..,те просто са ***..

41

бачо Иван

преди 14 години

Те самите вече са нарушили презумпцията за неприкосновенност на частната собственост като са построили и са се заселили на чужда такава.Дали е частна общинска или друга няма никакво значение.Тя е нечия но не тяхна.Според мен единственият начин тези диваци да се интегрират е да се разселят принудително между цивилизованите хора и то там където има силни ощности и малко по малко да се опитомят.Целесъобразно ще бъде по един или друг начин да се ограничи свободата им на придвижване.

40

бс

преди 14 години

Горно Езерово реве: Убийте българите!31.07.2008Над 200 роми обсадиха дом в Горно Езерово и помляха оградата му, за да стигнат до барикадиралото се вътре ужасено семейство, от Атака поискаха местната власт и държавата да се намесятТова беше озверяла ***, помляха оградата, нахълтаха в двора. Не знам какво щеше да стане ако бяха докопали мен и детето, потръпва Диана ХристоваЩе запалим къщата, а теб ще изнасилим! Всичките ще ви избием! Убийте българите! Това са само част от заплахите на

39

Анонимен

преди 14 години

На *** трябва да им се даде някакъв пост и помежду си да спорят за него, а не всички да гледат на кръв нас българите, ние, които ги храним и издържаме вече толкова години.

38

rrrttt

преди 14 години

Абе тея "***" какво си въобразяват бе ние да не живеем в Африка че ще занимават и писали на ООН ще има сринат миризливите къщи ми къде го има това да строят "НЕЗАКОННИ" построийки където им падне поне да си платят аме те и не плащат за това събаряне на къщите им !!!

37

ДОГАН

преди 14 години

братя *** елате и аз ЛИЧНО ще ви дам ПАРИ който съм откраднал от честният БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!!И после ме УБИЙТЕ С КАМЪНИ ако щете!!!! ХАЙДЕ ГЛАСОВОПОДАВАТЕЛИ НА ГОЦЕ ТРИПЕРА СРЕЩАТА Е М ЦЕНТРАЛАТА НА ДПС!!!!!!

36

Анонимен

преди 14 години

Неможе 20 години държавата да се правеше, че *** не съществуват и сега да няма проблеми. Проблемите с *** можеха да бъдат решавани постепенно, но вместо това Гей Станишев стискаше очи и уши, когато чуеше думата *** и мислеше как да направи поредната далавера.