42

undersister

преди 15 години

Наистина не мога д аповярвам в каква ограничена държава живеем , за пореден път българския народ показва каква *** е и колко е егоистичен. В никакъв случай не подкрепям и не защитавам когото и да е , но и не мисля че трябва по подобен начин да се скача върху хората. Дали си хомо , хетеро , черен , бял и какъвто искате още какво е значението. Не сме ли всички хора ? Аз ще ви отговоря на този въпрос, някои са хора а други са *** комплексирани животни които мислят че са големи пичове, нямам думи

41

някой

преди 15 години

Номер 10 - именно за това е необходима тази показност, защото в България НЯМА толерантност към хомосексуалните хора. Аз искам да попитам тези които се възмущават от подобни изяви - ако се организира парад на албиносите, вие ще протестирате ли - само защото не изглеждат естетично и ви дразнят? Ами ако ти самият си се родил албинос и някой ти казва да си стоиш в къщи - да не излизаш навън да те гледат че изглеждаш страшно и нямаш право да се разхождаш сред хора? Ето - за това става въпрос.

40

Анонимен

преди 15 години

Искам контра парад на хетеросексуалните! Не разбирам показната и войнстваща ****растия! Нито някой ги гони, нито ги дискриминира, нито ги закача. Защо парадират със сексуалността си - не е ли всеки гей също така лекар, журналист, учен, служител, мъж, жена, гражданин, селянин?? Защо не си направят тогава парад на лекаря, гражданина, продавача, а точно гей-парад?! Какво искат да ми покажат - кое отверстие си ползват за сексуално задоволяване ли? Ми мерси, не ме интересува.

39

321

преди 15 години

На мен не ми липсва култура и уважение към свободния избор и живота на другите хора, но не желая някой демонстративно да ми натрапва отклоненията си. Всеки е свободен да живее, както му харесва и да е както си иска сексуално ориентиран. Но моля, без такива демонстрации. Да си демонстрират в техните заведения и бърлоги. С какво право ще ми се лезят по улиците и ще нарушават гражданските ми права!! Не е приятно да се наблюдава такова шествие. ГАДНО е!!! Да си живеят тихо и мирно, както д

38

Анонимен

преди 15 години

Разликата между хомосексуализма и *** е огромна! Първото е състояние на организма /придобито или вродено/, а второто е състояние на духа. Първите се нуждаят от разбиране и съчувствие, а към вторите не трябва да има никаква милост, защото точно *** е обхванала обществото ни, нагло претендира за права и унищожава всичко, градено от много поколения. Истинският хомо е деликатен и ненатрапващ се, аз лично познавам такъв! Той никога няма да излезе на парад!

37

До sunny

преди 15 години

Подкрепям идеята, само защо да е мини??? По-добре масово да парадираме, че сме нормални със секс на публични места (в крайна сметка е добре и за раждаемостта)!

36

Pepi

преди 15 години

Yesss super yako.Ot koga go chakam.Shte vzema uchastie s udovolstvie.

35

Анонимен

преди 15 години

Спрете да ползвате ануса си като полов орган "скъпи" геюви ;)

34

Анонимен

преди 15 години

Абе хич не ми пука тия да си се *** вкъщи, ама защо трябва да парадират с това? Дайте един хетеро парад да направим! Що за простотии? После защо хората ги отхвърляли - на мен не ми пука за сексуалността им, ама защо ми я натрапват?

33

РАМБО

преди 15 години

ГАДОСТ!!!

32

sunny

преди 15 години

Аз като съм хетеро трябва ли да излеза с моето момиче на булеварда да се чукаме?! Така де, просто ще направим мини-арадче на хетеросексуалните :)

31

dr. Red

преди 15 години

Писано е в Библията, че хомосексуализма е грях и гнусота, деяние против всякакви Божии заповеди. Но трябва да се съгласим с факта, че има хора - грешка на природата- които са в невъзможност да преодолеят тщенията на плътта и са с обратна резба. Лично на мен те не ми пречат, но не желая гнусотиите си да ги показват публично и да се набиват на очи. Това е все едно некрофили, геронтофили, педофили и тям подобни извръщенци да се рекламират по същия начин. Няма разлика.

30

онбашията

преди 15 години

тежък е живота на недоволстващите ***, не ги обвинявайте. има хомосексуални хора които са приели без проблем сбърканата си сексуална ориантация и не се чустват нещастни от това. тези обаче които дефилират и обвиняват "обществото" в нетолерантност (сякаш обществото не се кефи на азис) са оная част от *** които не могат да преглътнат собствената си хомосексуалност и затова трябва някой друг да им е крив.

29

мани мани

преди 15 години

Абе тва е *** перадерастията!!!Хомосексуалистите нека си правят вкъщи каквото си искат по двойки, тройки и т.н.!Това всъшност е изродщината( на най-новото време...Това нито една религия не го признава...Проблема с хомосексуалистите е че искат : това да се учи в училищата от най-малка възраст( приказка King and King) Не може да им се отказва осиновяване на дете!!!!Представете си какъв ефект ще има едно дете да бъде отгледано от такива извергиСпоред вас с каква ориентация ще е това дете?

28

NO COMMENT

преди 15 години

I *** Dogan

27

Анонимен

преди 15 години

Това, че са сбъркани, не е проблем!Проблем е,че са ***...

26

серГЕЙЧО

преди 15 години

НАЧЕЛО НА ПАРАДА серГЕЙ СтаниШЕФ,

25

Straight

преди 15 години

dobre de hubavo. ravni prava. neka sa geiove ama kakva e taq pokaznost i kakvi sa teq panairi. az kato sam normalen na mene nqkoi nqma li da mi organizira parad s muzika. kakvo iskat da pokajat. ne razbiram. po toq na4in samo provokirat ostanalite i draznqt horata s po kraini razbiranq. badi si gei v li4niq jivot ama pred ob6testvoto badi prosto 4ovek. kakvi sa teq iztakvanq i pokaznosti

24

Петков

преди 15 години

А ти да си видял кучетата да правят гей паради???

23

До 24

преди 15 години

Ами ... мога да ти позволя да усетиш от кой род(както ти си написал) съм, но ще те боли. То ясно, че история не си чел. Ясно, че права на човека и идея нямаш какво значат. Дори се съмнявам, че акълеца ти е стигнал и толкоз изречения да напишеш. Да не говорим за обосновки. Твоите драсканици ги чети на твоя род. Явно няма едно хетеро за конструктивен диалог - човек с против хомо проявите, но човек можещ да мисли и да защити мислите си. Такива мекотели като теб хич не ме греят. Айде живуркай.