73

parasol.blog.bg

преди 15 години

Стига си плямпал на тоя *** диалект, ***.

72

преди 15 години

Ние сме наясно с това, какво искаме и казваме ясно: "Не на Турция в Евросъюза!", както казваме ясно и "Не на ДПС във властта!". Защото това означава едно и също. Много журналисти и коментатори сега говорят как кампаниите ще преминават позитивно. Какво означава позитивно, когато народът е мачкан, както е бил мачкан и през турско робство? Какво означава позитивно, когато имаш над 2 милиона българи, живеещи много зле? Какво означава позитивно за тези наши сънародници, събратя в Кърджали, Кърджалийско, Разград, Разградско, Шумен, Шуменско, Силистра, Силистренско, Сливен, Сливенско и в околностите на Батак, където не можеш да си купиш хляб, ако не знаеш турски. Позитивно е да говориш на турски в България, така ли?

71

Владо

преди 15 години

Това *** си мисли, че може да рекетира България? Кога ще дойде най-после свестен управляващ, който да забрани ДПС?

70

TATARINA

преди 15 години

Кучетата си лаят, кервана си върви

69

paper@abv.bg

преди 15 години

Преяла въшката,та се качила на челото.За да може да бъде РАЗМАЗАНА!

68

ORI

преди 15 години

Абре македонско , що не ходиш на луната, че нали и там е земя "македонска" айде бегай, че ако не гепна веднага ще се съгласиш с мен че македония е просто част от България

67

преди 15 години

ха некъв маке тука писал .. макетааа вие вече сте половин албанци бе.. *** ***.

66

ТТ

преди 15 години

Освен Александър Македонски какво друго сте дали??Може би писменост, култура.Май си забравил Охрид-кой е построил крепостта, църквите, манастирите.Това което казваш си е чиста сръбска пропаганда.И ти много добре го знаеш.Не се срамувай от това че сме братя.Нищо лошо не си видял от нас, а само добрини.

65

anonymous

преди 15 години

Идиотино, научи се да пишеш правилно, па тогава излизай да се пениш по форумите. Ако ти е трудно да се научиш къде се слага "й", то поне се научи посоките на света как се пишат.Иначе за Доган, няма какво да говорим. Друго, толкова нагло същество, едва ли ще се намери.

64

До 56

преди 15 години

Македонците всичките до един сте *** и то не защото сте глупави, а защото лесно оставяте да ви промиват мозъците. В цял свят има история, историци, научни изследвания, но само вие макетата си измисляте историята, както ви се иска. По-лошото е, че шепа *** я измислят, а цял народ на БЪЛГАРСКАТА земя - Македония, им вярва на тези *** и целият този народ се е самозабравил! Няма МАКЕДОНИЯ - ВИЕ СТЕ БЪЛГАРИ! Гадове мръсни как можете да забравите миналото си и да вярвате на лъжи?! Как може да забравите кръвните си братя?! Мислете с главите си и четете, но не тези *** - македонските ви учебници пълни с лъжи, а четете по-малко повлияни исторически доктрини! Няма македонци! Всичките заблудени *** до един сте българи, но сте нещастници! Дано Бог се смили над родовете ви, защото сте срам за кръвта и честта си - вие не сте народ, а стадо без мнение, стадо, което е маниполирано от хода на времето и незнаете накъде отивате!

63

Румен

преди 15 години

ЕЙ *** "МАКЕДОНСКИ" СТОЙ СИ В ИЗМИСЛЕНАТА МИНИАТЮРНА ДЪРЖАВИЦА И МИСЛИ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ СЛЕД ДЕСЕТИНА ГОДИНИ КОГАТО АЛБАНЦИТЕ ЩЕ ВИ ПРЕВЗЕМАТ И ТИ И ТАКИВА ЩЕ СЕ МОЛЯТ ДА СТАНАТ БЪЛГАРИ , АМА НЯМА ДА СТАНЕ , ЩЕ ВИ ЧУКАТ *** И ЩЕ ПЕЕТЕ.

62

АЗ

преди 15 години

когато публично се оплюва България и българщината трябва да вземеш мерки...незабавни.... за справка -конституцията ан Р.България.Пробвай в Германия на плюеш по форумите техния народ....или която и да е друга бяла държава.....зор ще видиш....

61

преди 15 години

Vreme ti e da te gramnat.Turski ne moze da upravliava BELIKA BALGARIA -ne go li razbra?

60

Иванова

преди 15 години

Как може този "псевдо" политик да заплашва така. Представете си на четири очи какви заплахи, жупели насочва към др. политици. Турция е голяма страна и с огромна армия, защо един път завинаги не се замислим и не ги пометем. Трябва да изблезем да гласуваме и да ими докажем "кон баница яде ли"

59

преди 15 години

И к`во ? Дай да видим кво ще стане ...! Освен това ми се струва след като се пишете за българи от ДПС (а то вие сте си ***) да говориш за България сякаш си изгнаник тука не много здравословно..Ще я объркате много .. сега говорите ,плашите ама после ще циврите за помощ..

58

BvB

преди 15 години

БСП и ДПС се страхуват да загубят. При това страхът на управляващите не е абстрактен: в състоянието, в което се намира икономиката и при наличието на силни антиелитни настроения в обществото вероятността за търсене на отговорност от министри в това правителство е по-реална отвсякога. Затова БСП и ДПС са решили или да спечелят с цената на всичко, или, ако не могат да спечелят, да създадат ситуация, при която опозицията да не може да управлява, твърди политологът Иван Кръстев в 24 часа". Днешната стратегия Станишев-Доган поразително му напомня на стратегията на Луканов от 1990 г. - да се окопаят във властта, за да не може никой да управлява без тях независимо от изборните резултати. Анализът на Кръстев е сериозен, споделеното за стратегията и тактиката на БСП/ДПС в различен обем вече е забелязано от неколцина наблюдатели и е предложено в медиите за сведение на обществото. Не е голям проблем, защото не се касае за новопоявила се оригинална линия на поведение, а за все същия перестроечен замисъл на Кремълската политическа агентура у нас. Сергей Станишев е наследник на баща си, един от подканилите любезно Тодор Живков да слезе от сцената. Ахмед Доган е активен участник в реализацията на замисъла от самата му поява още преди 10. 11. 1989 г.Днес ситуацията вътре и около страната е силно променена, затова се налага приспособяването на стратегията към новата обективна среда.Обаче ясно се вижда, че политическите заговорници не успяват. Изхабени са, номерата им се изтъркаха от преупотреба, нямат никакъв творчески потенциал. Ръководствата им са способни само да изпълняват планове, но не и да преработват принципно стари или да създават напълно нови. Твърде дълго продължи преходнизмът. Затова те не са опасни, каквото и да правят от изброените мръсни номера и злоупотреби с властта, не това ги крепи.Крепи ги преди всичко Вашингтон и частично Турция като външни фактори. Никак не е малко, но вече не е достатъчно. Другият фактор в полза на БСП/ДПС е от вътрешнополически характер. Нямат реална опозиция от една страна, но от друга имат голям брой подставени лица в политическия живот. Отдавна е известно, че Иван Костов е първоразряден играч от перестроечната стратегия, проумяха го и най-зазакоравелите костоваци. За Шумното Яне и за бившия антинацоналист Сидеров също стана ясно какви противници са на БСП/ДСБ.Остана сред по-големите от определилите се като техни противници само ГЕРБ. Иван Кръстев е ангажиран с тази партия, но прескача темата за нейната странна, противоречива и непоследователна линия на противопоставяне. Вместо настъпателност по всички фронтове, наблюдаваме пасивност, примиренчество, изчакване на забързващата се икономическа криза сама да свали правителството и стоящите зад него партии. Водачът Борисов само отбива ударите, вместо да ги нанася, публичното му поведение все повече се разминава с изградения през последните осем години образ. Страх ли го е да поеме властта или всичко е плод на задкулисни договорки, това е въпросът за

57

BvB

преди 15 години

A ti nali razbirash che tuk stava duma za geopolitika i ne govorim za 10 godini a za edin mn po shirok interval ot vreme. Ok, te zatvariat vratite za 10 g, a posle? Ima dostatuchno mnogo lostove i mehanizmi s koyto da gi porejat 60te miliona da ne mogat da okazvat realno vlianie. Ta ako ima nadeja ....to nadejdata ni e che tva nqma da stane do 10 g. :(

56

македонците

преди 15 години

ей ганчовци *** како етнос нема и не постоят бугаротатармонголците са били само едно залутано диво и чергарско Азиско племе дойдено на кобили преку Дунава од степите на Западна Манджурия со главатар Хан *** и со байрак Конска опашка бугаротатармонголците са цицали само млеко од кобили и са живели во дупки и во шатори немали са писмо язик и религия Ние Македонците сме староседелци и домородци на Балканот Ние Македонците ги научивме на бугаротатармонголците дека рибата се яде дека дрвото се калеми дека нивата се ора и жнее Ние Македонците ги описменивме на бугаротатармонголците и им дадовме язик и религия за да бидат цивилизирани Вие сте Македонци Македонски Народ Македония Запамтете го тоа *** како етнос нема и не постои Немойте самите од Македонци да се правите на *** и на Татари ВИЕ СТЕ МАКЕДОНЦИ а не Татари

55

преди 15 години

Ако искал?! Ей, , ти не можеш да искаш! Можеш само да изпълняваш! За какъв се мислиш? Сламено величие:) Кукла на конци, доста дърта вече, но угодна:) Престани да ни занимаваш с дървената си философия, ***! За Господ ли се вземаш?

54

Курошвили Надървидз

преди 15 години

Тоя се оля !!!! Мама му *** и манафска !!!!!!!!!!! Смърт за такива !!!!!! България е Републка,България е Християнска Источно оравославна ,България е Светска държава.!!!!!!! На който не му харесва да се маха !!!! Да се отнеме двойното граждаство на лица който го имат! Или си Българин или *** или на майка си пу............та !!!!!!!!!!!