46

Анонимен

преди 7 часа

САЩ избиха 100 милиона индианци, единствени и първи хвърлиха атомни бомби, избиха милиони по цял свят, почти 1000 военни бази по цял свят... и изведнъж искрено и лично възлюбиха "укранийците" и тяхната "бандеровска свобода"!

45

Анонимен

преди 7 часа

Тоя перко,все много полюси има в главата!

44

Зозо

преди 7 часа

В Китай мин. работна заплата 286 долара за 16ч. работен ден :)))))))))))))))))))))))))))))))) Найс, а???

43

Анонимен

преди 7 часа

През последните 200 години Европа 4 пъти напада и нахлува Русия. 640 хиляди армия - това е най-голямата военна операция в историятва на човечеството , никой не е събирал такава огромна армия както Наполеон събра - различни държави, различни езици, и всичките се обединиха за да нахлуят в Русия. Докато Русия никога не е нападала Европейска държава.

42

анонимен

преди 7 часа

Доктрината на америка се срива,доминацията също,останалото е за лаици

41

Анонимен

преди 7 часа

Недоимперията РАСИА: знаме - от Холандия, герб - византийски, химн - интернационал", територия - на Златната орда на Чингис, население - блатна чорба от буряти,марийци,фино-угри,чечени,калмики,татари. Расийски език - изкилифинчен старобългарски,с първа граматика от 1756 година,написана от Ломоносов. История - фантазии на душевно-болни сатрапи като Сталин и Путин. Няма расийски фолклор,дрехи,песни и танци,всичко е крадено от други народи.Вечен крепостен затвор,управляван от нерасиани

40

Анонимен

преди 7 часа

На Саакашвили преди да нападне Абхазия и Осетия някакъв генерал от НАТО му казал като го питал, че срещу руснаците могат да издържат само 3 дни. - А после? - А после, вие сте 3 милиона държава, руснаците няма да ви убият всичките 3 милиона, може да започнете партизанска война, ние ще ви помагама и ще ви снабдяваме с пари и оръжия.

39

Анонимен

преди 7 часа

Цяла Европа подкрепяше Хитлер и фашистите. Съпротивата в Германия и във Франция беше символична като процент, и то това бяха само комунистите.

38

до 29

преди 7 часа

И тва го казва човека който нападна друга страна щото не искала в БРИКС ами в ЕС и НАТО?

37

Анонимен

преди 7 часа

След разпада на ЕС всички ще се наредят на опашка за БРИКС.

36

До Путин

преди 7 часа

Разбрахме го вече,всеки ден ли ще ни го нАбивате в главите.

35

Анонимен

преди 7 часа

Костадинчо,бегом към светлото бъдеще -тъмна Индия! И да не забравиш да вземеш другите клети пролетарии с теб!

34

Анонимен

преди 7 часа

До хе хе хе Забавно ти е, защото не живееш под диктатурата на въпросните "тухли". Пробвай в Китай да напишеш нещо против другаря Си, да видиш колко ще ти е смешно

33

Анонимен

преди 7 часа

Казан е невероятно красив град, и като архитектура и като география. И хората по улиците са красиви, татарите са високи, стройни тела с правилни пропорции, с бяла кожа, повечето са руси и синеоки, изключително талантлив народ. Волжска България са наследници на Котраг, брат на Аспарух, и името Казан е българско, жрецът казал на българите да основат град там, където водата в казана заври на пясъка. А българите на територията са късоврати и трътлести, набити бичета с мypraва кожа, нищо общо с татарите, на територията са само мeлeзи от всякакво семе.

32

Хайде,

преди 7 часа

на хаирлия да е! Отива на сметищет0 колективния запад!

31

Анонимен

преди 7 часа

Ако световната система на доминация на запада не се запази, и западът трябва да живее според възможностите си и това с което разполага, всичко ще се срине и ще доведе до пълен икономически колапс. Такъв е бизнес модела на западната система - базиран е на постоянно разширяващи се пазари и увеличение на производството за което са нужни евтини ресурси от колониите преди и днешните васали. След загубата на НАТО в Украйна икономиките на запада ще колабират и ще се сринат.

30

Хаха

преди 7 часа

Тук един и същ коментира едни и същи бози... хаха.....

29

Анонимен

преди 7 часа

Светът трябва да е многополярен. Това означава да има някаква справедливост. И всяка държава, където и да членува трябва да има право да избира свой път на развитие. Путин е прав и много и всеки са, които мислят като него. Съвместна взаимопомощ и сътрудничество. Да бяхме взели доброто от соца. Имаше и такова. Затова и 15 републики с не знам колко националности се уважаваха и живееха в мир. Това си беше постижение. А сега?

28

Анонимен

преди 7 часа

След налагането на санкции срещу Русия икономиката на ЕС започна да се срива. A след като Русия наложи санкции на ЕС преди години и забрани селскостопанските стоки от ЕС, Русия се превърна в аграрна свръхдържава, докато европейските фермери фалират и блокират европейските столици с тракторите ютюб : Russia Breaks All Records Again Farm Food Festival in Moscow 300 Farms 140000 Visitors

27

Анонимен

преди 7 часа

Млякото с 400% надценка докато стигне в магазина