178

вижте ги във фейса

преди 2 седмици

Като цяло жълтонасраните паветници са дъртаци вече гонят шейсетака, раждани 70те, а младите в България са неграмотни и тотално одебилчени, за тях политика и гражданска позиция е нещо непонятно, младите са на животинско ниво - полyживотни, и се интересуват само от задоволяване на желания и инстинкти, готови са на всичко да забогатеят и да си осигурят лек и приятен живот. А жълтонасраните са от старата, съветската школа, образовани са, знаят и руски и западни езици, и скоро ще се наредят в руското посолство пред Митрофанова да се кълнят във вярност и да предлагат услугите си.

177

Анонимен

преди 2 седмици

Стига сте ни занимавали с наркоманите в Кремъл

176

До Баба

преди 2 седмици

И днес ли си с ВПН

175

Анонимен

преди 2 седмици

Пyтя и да се е гътнал, ще крият известно време, докато решат какво да правят, както беше някога с Черненко... Ех дивашка страна си беше, и такава си остана

174

Анонимен

преди 2 седмици

Идвайте братушки някой се изкряска и евроатлантически дерибеи България напуснаха завчаска

173

Баба

преди 2 седмици

"Недей се издава, че си "момче"."Ако много те вълнува какво имам в гащите, ела да провериш. Тоя нездрав интерес към тва кфо имат другите хора в гащитем те прави русо-джендър. Имаше наскоро една историйка тука за руснаците как си сменят пола за да бягат от фронта. И ти като тях.

172

Каскетя

преди 2 седмици

А ве голям срам си е това,да нападнеш малка съседна страна с най "великата" армия и феновете на Динамо Киев да спукват от бой три години! И оправданията че Нато ги нападнали, че света воювал срещу тях! Дори вечно пияните алкаши не вярват на подобни приказки!

171

Баба

преди 2 седмици

"Същите евроатлантици сега се молят Путин да умре, като се надяват, че това ще спаси "целия цивилизован свят" от резила"Надяват се, че диктаторът ще умре, за да не трябва да убиват обикновени руснаци при евентуална война. Аз нямам против руснаците, стига да не се опитват да си разширяват територията на гърба на други народи. И то кфо стана, Украйна се разрастна с Курск, НАТО се разрастна с Швеция и Финландия. пРосия се разрастна с козички от Северна Корея.

170

до Баба

преди 2 седмици

Недей се издава, че си "момче".

169

Анонимен

преди 2 седмици

Московските блата бълбукат грозно,зловещо! Чечени и буряти вият в полето

168

Анонимен

преди 2 седмици

Преди 3 години не съм си и представял колко жалки ще са днес евроатлантиците - от най-големите, до тукашните троляци. Тези, които високомерно гледаха към "голташка" Русия и за които нямаше никакво съмнение, че в една конвенционална война тя ще бъде разгромена. Същите евроатлантици сега се молят Путин да умре, като се надяват, че това ще спаси "целия цивилизован свят" от резила. Как се променят нещата, а?

167

Алекс

преди 2 седмици

Дано са отстреляли Жужето.

166

Анонимен

преди 2 седмици

Олигархичната плантация,така наречената Расиа,се разпада на основните си части -Бурятия,Калмикия,Мордовия,Чечня Дагестан и Финоугрия.

165

Анонимен

преди 2 седмици

в Кремъл е започнало заседанието на президентите на страните от ОНД, начело с Путин.

164

Баба

преди 2 седмици

"Момчета, предавайте се, за да останете живи, нямате шанс срещу Русия!"Смятам да не се предавам. Русия не може да победи малка Украйна 3 години, а 32-членно НАТО само чака да му дадат повод. 32 члена в пРосия...ще я пръснат :)

163

Чичо Манчо

преди 2 седмици

До Анонимен 158 А какво да правят, освем да чакат. ?Няма да го умрат. Това е задължение на украинците .

162

Ивайло

преди 2 седмици

Това е просто конвой. Безсмислена новина

161

Баба

преди 2 седмици

"За Украйна ще се погрижи Русия,"Май са забравили да се погрижат за собствените си области...например Курск. А иначе, колко ще трае грижата? 3 дни, или, 3 години? Колко да ги чакаме великите руски войници да се погрижат? 3 десетилетия? Ако го няма Путин, кой ще проси ракетки от Северна Корея? Кой ще се хвали със ракети Сармат дето имат обсег 10 метра?

160

Нато даде фира!

преди 2 седмици

Момчета, предавайте се, за да останете живи, нямате шанс срещу Русия!

159

00-11

преди 2 седмици

"""""Unlikely, but hoping the war criminal has kicked the bucket.""""" -------- Това пише Кореспондентът на Kyiv Post в Москва. " Малко вероятно, но да се надяваме, че военният престъпник е "ритнал кофата"! Има се предвид Путин. Представете си за момент, руски кореспондент да напише нещо подобно за Бай Дръннн... у Вашингтон!!! Краварите веднага щяха да ссвикат заседание в ООН!!!!! Путин е прекалено добър и търпелив...