47

Хмм

преди 2 месеца

До ФитокаКой избра Волгин за евро депутат? Урсули ли или фашистите около нея? Изпрати го там българският народ да се чуе друга гледна точка.

46

Анонимен

преди 2 месеца

А в колко руски медии има мнения критикуващи войната в Украйна и Путин? Иначе да, тъ_по е да има цензура и аз лично също не одобрявам това, което са направили немците, но критиката да идва от държава, на която второто й име е Цензура, а третото Пропаганда е смехотворно. Ако в Русия ситуацията беше различна т.е. имаше свобода на словото, тогава в тази ситуация бих ги подкрепил. Сега бих написал "срам за немците" и "още по-голям срам за руснаците".

45

Анонимен

преди 2 месеца

В Германия и най-вече Франция, всичко се определя от американците !!! Ако някой си мисли, че Европа има самостоятелна политика, дълбоко се е заблудил. Минаха мирните времена, когато силните икономики от Европа си другарувах с Русия и пазаруваха евтини ресурси , а това водеше икономиките напред. САЩ ги е страх от близки отношения на Европа и Русия, защото там са безгласна буква, а и това вреди на икономиката и.

44

Анонимен

преди 2 месеца

СЕССР - Съюз на Европейските Съветски Социалистически Републики :))

43

Само пбърмете

преди 2 месеца

Внимание колко руски новини има днес -а в момента с интервю от руски политици ... да ви стане ясно каква медия са

42

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 43 Трябва да си много затъпял за да правиш такава аналогия. Това е вярно.

41

Историк

преди 2 месеца

До Анонимен 40 Страно, че руските фашисти не искат да покажат "доказателствата".

40

Анонимен

преди 2 месеца

"СССР ще се върне." СССР СЕ Върна, има едно Е отпред. Отделен въпрос, колко сте зaтъпeлu да разпознаете това.

39

Маша пак я пияна

преди 2 месеца

Маша пак е пияна. И грозна.

38

Смях

преди 2 месеца

Волгин отиде в Брюксел.

37

Анонимен

преди 2 месеца

36, укро зверствата в Донбас (2014-2022 г) са добре документирани. Избивани старци, майки, деца без жалост от укро наацитата. Няма да чуеш в западните гьобелски медии за това. Всичко се маскира като московска "пропаганда". Западът е отвратителен!

36

Атос

преди 2 месеца

Тази жена е представител на държава,която е изолирала собствения си народ от останалия свят.Тя говори за Гьобелс,който е техен ученик.Но във фашистка Русия всичко е възможно.

35

Българин

преди 2 месеца

До Анонимен 33 "отговарят,то си е моя работа къде ще ходя...." Най-обикновено лицемерие и глупост. Лицемерието - ясно защо. Глупост, защото ако в някакъв сценарий се сбъдне мечтата им те ПЪРВИ ще ПРОПИЩЯТ от "руский мир".

34

Анонимен

преди 2 месеца

И пак, типично точно по гьобелсовски, руснаците обвиняват другите в собствените си грехове. Те нападат друга държава - Украйна е агресор. Те унищожиха цялата опозиция - украинците са нацисти. Бомбардират детска болница - Украйна я е бомбардирала, за да я ожалят на срещата в НАТО. Медведев заплашва наляво и надясно с ядрени бомби - Русия е заплашена от нападение, защото искат да ни ограбят. Путин си иска обратно руский мир, с подчинена източна Европа - САЩ били въоръжавали източноевропейците.

33

Руски Трол

преди 2 месеца

В ЕС цари небивал ТЕРОР към инакомислещите. Вижте какво сториха брюкселските фашистки зелки с другаря Пьотрь Волгин. Вкараха го зад решетките за 5 години!!!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Те всички гастери работят на Запад,връщат се тука и го плюят и гласуват за русофилите,като им кажеш защо не отидеш в ,,прекрасната" си Русия, отговарят,то си е моя работа къде ще ходя....

31

Анонимен

преди 2 месеца

Истината и преди е била подтискана и скривана в Европа, но накрая винаги излиза на яве ........ " И все пак тя се върти "............ последни думи преди демократично изгаряне на клада .....

30

Анонимен

преди 2 месеца

До Христо Христов Да не сте пили с Медведев и Маша заедно? Едн и същи несвързани глу ти говорите.

29

Руский Мир

преди 2 месеца

Върховният съд на Република Адигея в Северен Кавказ осъди 18-годишен жител на Майкоп на четири години затвор по дело за държавна измяна. ФСБ го обвини в престъпления, за които се твърди, че е извършил при несъгласие с политическия курс на Русия и специална военна операция на територията на Украйна.

28

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 28 Пак те питам - що не караш руските "ставащи" коли? Ясно е, че лъжата със санкциите не върви ... Пробвай някое друго обяснение.