30

Петков е много лош!

преди 2 седмици

Поставя такива условия на дс-агент Буда, че ще го разобличи позорно пред всичките му политически мал.ограмотни избиратели и ще го направи за резил. А това е така, защото Кирчо е прочел повече от една книга. Няма шега, образован човек...

29

Анонимен

преди 2 седмици

КирчУ ЛЪЖЕЦА Дами и Господа...

28

СТИГА КИРО

преди 2 седмици

КИРО СТИГА

27

Анонимен

преди 2 седмици

Мухахахахахха ба*ти безочливия пухлю.

26

Просто Кирюша

преди 2 седмици

Сладуранчо, наивността не е порок, обаче:- 72% от БГ населението гласувало вот на НЕДОВЕРИЕ към тия гербанки, дъпъсанки, пепетки... Единственно което народ би могъл да оцени е политическа и морална само-ликвидация на всички тези "партии", лъмтящи за много кинти и подкупи. Ама коя "партия" е готова да направи това за народ! Май там няма глу па ци, само хитреци. Всичко се опира на покупко/продажби в този отвратителен политически сезон.

25

До24

преди 2 седмици

Послушай малко записи от разговорите на ПП и ще разбереш.

24

Анонимен

преди 2 седмици

Трябваше повече хора да излезат да гласуват, че тези да ги няма в първите 5, или да тръгнат по пътя на НДСВ, Атака, ВМРО, БСП... - в каннала! Наистина сме пр0ст народ!

23

То ясно

преди 2 седмици

Кирчо има в ръкава си 200 пискливи шушляка на хранилка по разни НПО-та от проджектите с външно финансиране , с които ще прави постоянни протести в Софето за щяло и нещяло, докато не му дадат парче пица...

22

анонимен

преди 2 седмици

Лакомията на ПП за пълна власт им преседна и сега колабират.

21

Питам се

преди 2 седмици

Защо е тази омраза към ПП?Моля коментиращите да гледат как Лойко в момента буквално се моли на ПП да подкрепят нещото,което нарича правителство!

20

Анонимен

преди 2 седмици

След една година, България се върна на същото положение, но сега наиситна няма надежда. Тогава едни хора, поеха огромното бреме да направят правителство. То беше доста добро, уважавано навън и въпреки огромната съпротива предприе смели решения в бюджета, които поне малко подобриха положението на пенсионерите и повечето работещи. НО НЕ БЕШЕ ОЦЕНЕНО ОТ НЕБЛАГОДАРНИЯ НАРОД. И сега сме тук, в окото на бурята.

19

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Господин Петков,вие твърдяхте,че сте опозиция,когато Радев,който бе избран с гласовете на ГЕРБ ,Ви тласна във властта. Тогава,в качеството си на опозиционер,Вие не вкарахте в затвора Борисов,но го оправдахте,защото го арестувахте като на игра,а не както подобава да бъде арестуван престъпник,подложил на Холокост Българският народ.АКО НАМЕРЕНИЯТА ВИ БЯХА ИСКРЕНИ ЗА СЪД НАД БОРИСОВ,ТО САМО ТРЯБВАШЕ ДА ПОСЕТИТЕ ПОСОЛСТВОТО НА ДОСТОЙНИТЕ САЩ и изискате мвждународна заповед за арест. Вие не го направи

18

Анонимен

преди 2 седмици

Едва ли някой го е еня,каква точно функция ще изпълняват групичката начело с про100ватото Кире!

17

Анонимен

преди 2 седмици

Тиквата сега говори за отговорност. Всичи са виновни и най вече ППДБ но не той самият и феноменалния крадец ДЕБЕЛЯН. КОГАТО ОТ ППДБ искаха ротация ти долна СИКАЧИЙСКА МУТРО ИСКАШЕ ИЗБОРИ. Ето получи каквото искаше, така че не дърдори толкова " отговорно". Вълка козината си мени но никога нрава.

16

Дядката

преди 2 седмици

Тия се превърнаха в проамериканска нула!Чупката от България!

15

Анонимен

преди 2 седмици

Викни Доби да те сапуниса за да отмие малко срама от погрома, който плеживя. Нямаш дори доблестта да си дадеш оставката и да си ходиш в Канада след този резил от жалко управление и падение на изборите. И като опозиция пак ще сте провал.

14

Анонимен

преди 2 седмици

1) Сигурни сме, че това е лъжа. След като обещаваше прозрачност ходи да се договаряш с тиквата по манастирите. 2) Отчайващо е, че им трябваше почти седмица за да измъдрят тези клишета и откровени глупости. Очевидно 1 седмица са се пазарили с тиквата и не са се разбрали напълно, защото горното изявление дори Денков може да го измисли за 30мин. За какво им бяха 4дена освен за договорки?

13

Анонимен

преди 2 седмици

Този е все от ясен по-ясен. Като протестър беше ясен, като управляващ беше ясен, сега и като опозиция ще е още по-ясен. Предпочитам да получавам от Посолството информация за директните намерения на САЩ, отколкото чрез посредник като тоя лезльо.

12

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 1 Съгласен съм, само че не беше точно миналата година, но карай!

11

Анонимен

преди 2 седмици

И сега сигурно бавно осъзнавате каква супер проста грешка направихте последния път, кога се пазаряхте с Борисов:)))))))))))))Нали знаеш- лакомо д-р *** какво с-ре