72

Анонимен

преди 3 седмици

Без Борисов и без Пеевски и нещата ще се наредят, иначе край с политическите партии

71

сам

преди 3 седмици

Кой си ти,Бе?Ти си корумпиран нагъл тип,официално санкциониран от САЩ за корупция.Изчезвай и не се появявай.Ти,БЕ,с твоята дипломка от Юзуто,какъв интелект имаш?Ти и дебелия крадец от банкя сте минало.Само вие двамата още не го знаете.

70

Анонимен

преди 3 седмици

Имаше 30 партии. Можехте да изберете по-чисти от тези. Никой от вас не пожела. Нямате извинение. Сърбайте си попарката. Ако тоя вот от 70% беше се насипал там. Всички тия водещи партийки в момента щяха да изглеждат като Има такъв народ и Величие. А тези които гласуваха сега, бяха само хора с интереси.

69

анонимен

преди 3 седмици

Ха,ха Бойко, ела ми в скута и да не забравиш вазелин....

68

Анонимен

преди 3 седмици

Виновни са комунистическите внуци.

67

Анонимен

преди 3 седмици

Държавата трябва да има Стабилно правителство, без в него да участват партии свързани със санкционирани политици и без такива политици!Когато светът те е посочил, като майка на корупцията и ти милееш за държавата си, отегли се до момента в който изчистиш името си и тогава ще имаш правото да даваш морални оценки и да се изявяваш като лидер!

66

а бе

преди 3 седмици

Те ГЕРБ винаги са управлявали с ДПС ама тайно. ДПС имат квоти/хора назначени от ГЕРБ на ключови места в всички държавни структури. Сачо, че сега ще им се наложи да направят явна коалиция и това не се харесва на ББ. Иначе с Доганя и Пеевски си върти делаверите.

65

Анонимен

преди 3 седмици

За всичко е виновна напоителната система.

64

Анонимен

преди 3 седмици

На умнокрасивитета пак народа им виновен. Хората просто нямаха, за кого да гласуват. Следващия път обаче ще имат. В природата празно няма. С какво Вашият Прокопчо е по-добър от прасундерите. Все един дол крадци-олигарси.

63

Инж+

преди 3 седмици

Държавата си имаше стабилно Правителство, но го съборихте зорлем. И това на Кирил Петков съборихте. И сега какво???

62

Анонимен

преди 3 седмици

Най-големият евроатлантик, който майка България е отгледала. Само Искра Фидосова му беше в категорията навремето.

61

401

преди 3 седмици

За всичко е виновен Бойко Борисов. Направи Радев президент и го изтърва от контрол. Радев реши да се разправи с Бойко, довлече Кирчо и Кокорчо и ги изтърва от контрол. Покрай боричканията се навъдиха Възраждания и Величия, с които не можеш да се разбереш, както с БСП и ДПССега Бойко да си сърба попарата.

60

Двамата Шишковци

преди 3 седмици

Девет месеца плюха по ПП,защото мислеха,че ГЕРБ и ДПС ще имат мнозинство за самостоятелно управление Е,не стана.Сега да се оправят сами.ИТН са готови.

59

ПП

преди 3 седмици

С платен вот и масово негласуващи българи се докарахме до тук! Пак не гласувайте за следващите избори... Обзалагам се, че негласувалите със сигурност не биха пуснали бюлетина за дпс.

58

Зозо

преди 3 седмици

Евала Шиши!!! Мачкай пyтинcкaтa cгaн!!!

57

Абдулкарим

преди 3 седмици

До АзъКанъАзъ7112136860 Бонбончо, гледам те вчера, как си се разплул като махараджа насред улицата и леко си си повдигнал рокличката, за да ти мравки по чурчето. Що за странен фетиш имаш, ефенди?

56

Лудото Ленче

преди 3 седмици

Държавата трябва да включи имунната си система и да се очисти от тая болест !!!

55

Анонимен

преди 3 седмици

Изчезна за известно време защото ходи да се обрязва

54

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

До 44. Турчино,не се прави на отворен,защото знаеш прекрасно защо Българите не гласуваме.Не гласуване,защото всички партии са ваши турски и се ползуват от закрилата на сефардската коза Митрофанова. Но сметките няма да ви излезнат,защото САЩ СА НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ. Нали сме наясно какво значи това?

53

Анонимен

преди 3 седмици

Полковник Марков ви бръкна не знам къде и започна пищенето . Спокойно той Марков сега само загрява .