55

Анонимен

преди 3 седмици

За ДПС са гласували 300 хиляди човека от които 100 хил живеят в Турция.От тия 300 хил 150 хил са млади останалите са некви дърти вампири.Кво толко пищите "турците ни превзеха"

54

Анонимен

преди 3 седмици

Стига сте се вайкали с ДПС, те са от години в БГ политиката, добри или лоши - знаят се какави са и намеренията им. По-добре се шашкайте за шарлатаните от Величие, тяхното е прецедент да влязат или посолството да ги натика в парламента. Абсолютно неизвестни никому, а това означава че оттук-натам всякакви съмнителни такива партии могат да хакват парламента.

53

Гневен

преди 3 седмици

Двамата Магнитски си докараха резултата, който дъвчеха платените им агенции!! Как няма да си меко казано отвратен?!!

52

Anonimen

преди 3 седмици

Дадохме се на турците, ромите, корпоративните гласове и тези на гробаджийската хранилка. Това си заслужаваме. Поне едно е ясно, есента ще има бял автобус до народното събрание.

51

Анонимен

преди 3 седмици

Ако хората бяха излезли масово, другите, освен ДПС, щяха да си разпределят допълнителните проценти и пак щеше да е хоас и надвикване. Добре, че не излязоха.

50

Анонимен

преди 3 седмици

Герои на Чалгария, развейте европейското знаме с кръглата месечина по средата! Слава месечина! Слава ДПС!

49

Българин

преди 3 седмици

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЕЛИЧИЕ!

48

Анонимен

преди 3 седмици

Хората се били отвратили от политиците? А не се ли отвращавате вие, симпатизанти и политици от някои партии от хората? Обиждате ги постоянно, когато не гласуват за вас. Затов е така, но умните красиви тези неща не са ги научили в университето.

47

Анонимен

преди 3 седмици

Пак няма да има правителството и на есента пак нови избори в България на които пак малко българи сте ходят да гласуват хората в България се отвратиха от всички български политици в България и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление българските ни политици не могат да го осъзнаят в празните си кратуни

46

Анонимен

преди 3 седмици

Пак няма да има правителството и на есента пак нови избори в България на които пак малко българи сте ходят да гледате хората в България се отвратиха от всички български политици в България и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление българските ни политици не могат да го осъзнаят в празните си кратуни

45

Анонимен

преди 3 седмици

Путин потрива доволно ръце, сега ще му построят две тръби

44

Янчо

преди 3 седмици

Дали ЦИК ще публикува избирателната активност? На сайта им стои информация за 16:00 ч., 6 593 275 избиратели, 1 347 573 гласували, което прави 20.44%

43

Анонимен

преди 3 седмици

90% от гласувалите са с интелекттуалното ниво на Хомо Неандерталис, повечето нормални хора показаха на всички партии, че ги презираме в червата.

42

Анонимен

преди 3 седмици

Не знам колко са евроатлантици пепедебетата, но сега май точно ДПС и турците ще ни спасяват от българските чебурашки.

41

СМЕХ....

преди 3 седмици

ТЕ ТАЯ "РОТАЦИЯ," ЧАКАХ АЗ....ХАХАХАААА....

40

така е

преди 3 седмици

Бойко омете тепиха с останалите.

39

Питам

преди 3 седмици

До Ужас 23 Защо бе ? Какво им е на ДПС ? От проруска партия станаха европейска.Това ли те дразни ?Между другото ДПС са адекватна партия.Само с ДПС не сме опитвали да се измъкнем .

38

Анонимен

преди 3 седмици

180 000 гласа по малко за ГЕРБ на тези избори! Тоест от всички партии има отлив на избиратели.Така че какво е " спечелила" ГЕРБ не знам!-:)

37

Тенгри кан

преди 3 седмици

До До23Нема се пуашиш, гадните резани паламарки на следващите избори ще са на първо место;))) Тогава сички тия, дето не гласувахме, ще въстанем срещу тяхното правителство и ще избием всички турци и евреи в България. Що е резано - калъч! А главите им ще пуснем по Марица да плуват към Ердоган към резаният бишкек!

36

До Алена

преди 3 седмици

Много си зле, миличка............заблудена си!!!