76

Анонимен

преди 1 месец

Важното е да не се връща социализма, че беше баси скуката, не можеше да се мръдне от тъпата България, нямаше марихуана, само българска и скапана руска музика и филми. Подобна малоумщина да се забрани в конституцията. Лошото е, че елементарните българи с друго не могат да се справят, освен с крак върху канчето

75

Анонимен

преди 1 месец

Таман се бех засилил да подкрепям Буци и да се ситуирам в общия резил на това племе , ама щом му е комфортно ще окажа помощ на друг , че да го докараме поне до паритет , пък белким държавицата ни се спаси така да се каже от напъните ив да я " оправят " и този път , пък после пак на избори докато се появи нещо различно , с възможности извън нефелност , мафия и пр. Абе народ , какво да го правиш , смотан и объркан .

74

Гьобелс

преди 1 месец

България е пример как с 2-3 купени начионални медии и 1-2 сочиални агенции може да се провали просперираща държава. От лидер на Балканите се превърнахме в клоака на шарлитата. Господ не е българин.

73

Зозо

преди 1 месец

ППДБ убива българи. Ако на Кирчо му се размине ще продължи да убива българи. Оня кмет от ППДБ веднага асфалтира местопрестъплението. Ай сиктир!!!

72

Тренд

преди 1 месец

Евелина Славова и Ганев.Най-верните кучета на ГЕРБ.Мнохо да обидени,че Петков каза,че социолозите са платени.

71

Анонимен

преди 1 месец

Помня седесарите, те бяха християни преди 35 години, така викаха, това им беше амплоато.След като царя ги измете, се превърнаха в г...ве и нахлуха пшреди 10 години отново.Сега когато ги махат отново се чудя като какви ще дойдат един ден.Може би като талибани.Каквото е модерно.

70

Защо ?!

преди 1 месец

Защо скачахте?! За крадците парите, за вас - трохите. Това постигнахте!

69

Зозо

преди 1 месец

До Анонимен....А и с нещата които ги обвиняват, Корал, сега катастрофа от шофьор на НСО са смешни!..... Хаааааа, а най-смешен беше Рашков с пуделчето и пачките :))))))

68

Гошо

преди 1 месец

Как е възможно баш тия които народа не ги ще да са водещи? Отговорете ми моля!Мазохистичен ли е народа или нещо друго се случва?

67

Анонимен

преди 1 месец

Тези които гласуват за ППДБ са мислещи хора, те много добре знаят какво следва ако ГЕРБ-ДПС са на власт. Те виждат тоновете кал която цялата овладяна държава начело с МВР, ДАНС, ПРБ, медии мятат дружно срещу ППДБ,защото ППДБ въпреки наивността си и многобройни грешки особено на Кирчо са единствените които имат смелост да се опълчат на мафията ГЕРБ-ДПС и да помислят за хората и България. А и с нещата които ги обвиняват, Корал, сега катастрофа от шофьор на НСО са смешни!

66

до 73

преди 1 месец

Даа, народът се бил разочаровал от "далаверите" на Костов в проядения ти от ДС мозък. Натикаха ви тоя фалшив преразказ в пробитите глави и 20 години си го повтаряте да не би да ви пишат двойка.

65

Анонимен

преди 1 месец

Кака Лили тъщата ще получи ли подарък?!

64

1280

преди 1 месец

Фалшиви пълномощни, фалшиви подписи, калинки аматьори навсякъде, хомосексуални извращения, кристали, пари в торби, пудели, схеми, далавери, лъжи, клевети и откровен дебилизъм, кой нормален човек би дал гласа си за ППДБ?

63

Зозо

преди 1 месец

До Анонимен....Възраждане е твърдо втора сила.... Хахахааааа, копейкааааа, а броиш ли още 80000 гласа от Турция? Те не са в проучването.

62

Анонимен

преди 1 месец

Ами това е положението като не мислим с главите си. Как ще ви се хареса сглобка на ГЕРБ/ДПС. Защото тя е вече 90% сигурна: 121 -122 депутата. В крайна сметка и ИТН "ще ударят едно рамо" с още 10-11 гласа. Виждам, че гербаджиите вече са се примирили и по някаква извратена логика им харесваа повече отколкото сглобка с ППДБ.

61

Анонимен

преди 1 месец

Племенна,вождова държава от първобитно общинния строй.

60

Анонимен

преди 1 месец

хаха Иво Беров, чувам това име отново, както и преди 20 години, когато народа се разочарова от далаверите на Костов и осъзна, че синята идея е мафия и просто спря да гласува за СДС.Днес пак са на това равнище, отново ще бъдат изпратени за дълго далеч от властта.И естествено започват да пеят същите втръснали песни.Колко умен бил Костов, и как народа не го исбрал.Всичко е разбрал, не са толкова глупави.София наистина ще затрие ТБД, както ни е казал Иречека преди толкоз години.

59

1280

преди 1 месец

ГЕРБ ще е първи с голяма разлика и това е ясно. Притеснявам се след като Киро и Асен отидат при бай Ставри кой ще гласува за мравояда? Пак няма да може да направи съдебна реформа завалията. *** поне президент да стане барем, че разградския началник да се понадуе малко.

58

Сега

преди 1 месец

Срам и позор помията която се изля срещу ПП-ДБ ще даде отражение и това е една *** да ви е честит премиера

57

Шоп

преди 1 месец

ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС,...Колкото са по-големи 6okлyци толкова са по-напред в народното съзнание. После управниците били лоши, а народа дето ги избрал - добър..