10

Анонимен

преди 1 месец

Много наивна статия или статия за наивници.

9

Преценка

преди 1 месец

Един печели пари от продажба на оръжие, друг плаща с живот, за да са богати други. Тоз дето продава оръжието, дали не се радва войната да продължава до безкрай?!?Зеленият ако беше продължил като актьор, дали щеше да може да подари на жена си кулие за милион долара и да има две яхти ...и какво ли не още?!?

8

Анонимен

преди 1 месец

Няма нужда от толкова дълга статия. Просто е, крайно време е да разберат всички евроатлантици с дървени глави, че Русия ще победи. То е ясно от началото на СВО, ама не, разни тагаренчовци, шаламановци, пасита, инджовци, аговци и т.н. вият за нацистка Украйна, все едно пъпът им е хвърлен при бандеровците.

7

Човече

преди 1 месец

Руснаците две години ви доказват, че не бързат за никъде.... Поредна краварска партенка.

6

82-ОМБР

преди 1 месец

Хер Зеля-рускоубиеца!

5

Ото фон Бисмарк

преди 1 месец

Не бъркайте флегматичността на Русия със слабост. Русите дълго запрягат, но бързо пристигат.

4

Анонимен

преди 1 месец

Ако в руската армия е месомелачка,то в украинската тогава е поголовен леш!Справка,огромната липса на живо месо и последващото насилствено търсене на такова по градове и паланки и сред емигрантите и

3

Анонимен

преди 1 месец

Тъжно нещо е войната-безброй жертви и от двете страни, колосални финансови щети, нарастваща омраза между някога близки народи, ескалираща международна изолация.... за никого нищо добро

2

Хмм...

преди 1 месец

Ами най-малкото, което могат да направят е не само да недоволстват, а да излезнат и да му покажат ясно и категорично, че той вече е нелегитимен и е редно да изчезва, ако не иска накрая да свърши като румънеца Чаушеску примерно.

1

Анонимен

преди 1 месец

хер Зеля - укроубиеца!