32

Анонимен

преди 1 месец

Нали напусна парламента от къде е тоз имунитет?

31

Анонимен

преди 1 месец

В Сливен на безплатна екскурзия за 5 г.

30

Стилиян

преди 1 месец

Всичко предизборно било. Глупости, докато бяха на власт просто натискаха правилните хора за да не се води никакво разследване срещу тях. Сега им намазаха ските и ще ги разкатаят. Така става като се опитваш да продаваш лед на ескимосите.

29

Неразбиращ

преди 1 месец

E ати държавата! Свръхкорумпираните сочат корумпираните за виновни. Има си ред, *** от форумите. Първо ДПС и Герб, после Промяната.

28

45 години стигат!

преди 1 месец

Времето е наше! И с върнахме отново в Царство България. Война срещу Русия

27

Анонимен

преди 1 месец

И ще влезеш в затвора, там където е мястото и на твоите политически опоненти.

26

Вуте

преди 1 месец

Абе момиче,когато Баце беше във вихъра на властта и далаверите,преименуваше Делиормана,ти не си била родена бе.Не го гледайте,че се прави на умряла лисица от време на време.Баце беше дълго време на възлови постове и знае много за всички.Ти си отговори,нали си с образование :защо не можете да го гътнете?При все,че ви поднесе властта на тепсия?А онази снимка на стълбите в МС на която си показвате задните части с простоКиро?Ами обидно е за нас,публиката бе.Обидно е.И да знаеш,че и ние сме учили .

25

Юрист?

преди 1 месец

И това е юрист??? Казва "обвинена", не "набедена"? Това няма как да си е взело честно изпитите по наказателно право и наказателен процес, нито държавните по наказателноправни науки. Как се е вписала като адвокат? Това не е изказ на юрист, а на средностатистическа лелка

24

Анонимен

преди 1 месец

Най-куриозното в случая е, че Ленчето като адвокат е работила в сферата на защитата на личните данни. Сега е в майчински. От какъв имунитет ще се отказва и изобщо защо работи като депутат - никой не знае...

23

Далай Лама

преди 1 месец

Парапети, пудели с пачки , лъжи с тонове, далавери, шуробаджанащина, наглост до небето, простащина ....- все отличителни белези на най-новата и най-корумпирана върхушка на България ! А вие пак ги избирайте.

22

:)

преди 1 месец

До Анонимен 23 Нищо подобно не се е оказало. Просто обичайните ченгесарски номера, предизборно.

21

Анонимен

преди 1 месец

Тая приключи. Дано само в пандиза да й носят ножчета да си сваля редовно мустака.

20

Трагедия

преди 1 месец

Комунистическа НРБ - 9 000 000. Демократична РБ - 5 200 000. Геноцид.

19

Хе,хе !

преди 1 месец

Това означава, че няма да си даде имунитета, защото после следва дълга почивка в затвора! Така би трябвало да е в нормална държава, но тук, в България , никога не се е случвало и няма да се случи! Такива като тази политическа *** никога не влизат в затвора - пазят ги и ги слагат по върховете на държавата. Хващам бас, че няма да я затворят.

18

Анонимен

преди 1 месец

Промяната се оказа организирана престъпна група за рекет, пране на пари, контрабанда на цигари и наркотици

17

Анонимен

преди 1 месец

Те затова ли от ПП-ДБ промениха конституцията и парламента не се разпуска до избора на новия. Така на практика депутатите имат безсрочен имунитет.

16

Анонимен

преди 1 месец

До изнервен...... Изнервен ми се виждате герпдуписетата нещо. И намагнитени

15

Реалист

преди 1 месец

До 8. Хе-хе, айде стига с тази мантра. Най-голямата мафия се оказа ПП.

14

Изнервен

преди 1 месец

А бе, тези променкаджии ползват много елементарен номер. Като ги обвинят в нещо, вадят някакъв друг случай, който няма нищо общо с тяхното прегрешение. Така про100 Киро намеси Пашата, а тази сега Нотариуса.

13

До пудел

преди 1 месец

Ако това бе вярно, то нямаше да имаме 80% загубени от прокуратурата дела.