42

Стамат

преди 2 месеца

"Няма такива овце" хе хе

41

Анонимен

преди 2 месеца

Изобщо няма да гласувам. Всички са един дол крадци и измамници!

40

Краваророб

преди 2 месеца

Ако не искате децата ви да станат д.же.ндери, Възраждане е партията. Не бъди краваророб

39

Анонимен

преди 2 месеца

Дпс от Турция ли ги анкетирате 😀

38

Моята прогноза

преди 2 месеца

Възраждане ще е Втора с 17%

37

Чудя се

преди 2 месеца

Как точно да гласувам за герб или пп - за -15 г какво добро за бьлгарина направихаНай бедни най болни най намаляващи - айде няма нужда

36

Наказателен вот

преди 2 месеца

Накажцете ги и не гласувайте! Всеки глас отчетен им носи субсидия от по 12 лева на партия! Да спестим тези пари за нещо по добро ионаче ще ги окрадят!

35

Доброутро

преди 2 месеца

Жалко за вас, ако си мислите, че ППДБ и Възраждане не са патерица на Герб-ДПС. Затова и удобно ви карат да се джафкате помежду си, защото сте прости и не мислите.

34

Евразин Алахакбаров

преди 2 месеца

До Възраждане! Време е! гяyp, тва са петите избори, дето ви е време. време ви е да си легате.

33

До Възраждане време

преди 2 месеца

Че те се оказаха скритата лимонка на посолството! 10 години евролибералистите не успяха да затворят устата на руския автомобил Волгата,а те с един замах го направиха! Не пяускай глас за тях,ще сбъркаш!

32

Darko

преди 2 месеца

Костя Копейкин е лека жена!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Срамота е, че българите не си научихме урока и някой друг бройлер пак се хвърля да гласува за крайно дясна националистична партия като Възраждане а.к.а Атака 2.0. Това си е направо излагане. Не знам какво очакват от партия с голяма уста и малки възможности.

30

IQ 3.14

преди 2 месеца

До НЯМА ДА ГЛАСУВАМ !!!ето това е основния проблем на инж. балкански. вместо да мисли така, че да осигури работещо мнозинство, той, като завършен егоист и нарцисист почва да крещи "аз па няма да играя" щото не е неговата.

29

Анонимен

преди 2 месеца

А защо не написахте оценката за Президента в цифри, а го казахте така с половин уста? А?

28

Мда

преди 2 месеца

Бьлгария е крайно намаляла - надявам се - герб и пп да не са пьрви и вториПри нов техен кабинет освен фирмите им -друг надали ще остане в бг , но реално и фирмите им без работници са обречени

27

Фед Красивия

преди 2 месеца

Кое ви учудва.ПП ги докараха софиянци,като промяна,а ГРОБ има проценти заради чиновниците в провинцията.Тва е,драма няма!!За това-само 50 000 чиновника в България трябват!!!И 1 милион безработни команчи,кой,както си напазарува от там.Но пак ГРОб ще извадят кешовица да си накупят най-много.Ще ви подхвърлят по традиция около изборите 2 безработни шведи с 10К,че са купил гласове и вие ще се кефите.Толкоз от електората.

26

Възраждане! Време е!

преди 2 месеца

Други алтернативи просто няма

25

Евразин Алахакбаров

преди 2 месеца

понеже батенберг скоро нема да смени альошата, е редно некой да обясни на задунайските татари, че ако гласуват за дпс са по полезни на родината си като гласоподаватели, отколкото да гласуват за десетките поклесари, надяващи се да минат петте процента.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Първото място за селския Тиквун ли е :)))

23

читалище заря

преди 2 месеца

осемдесе процента от хрантутниците разчитат т.нар наказателен вот да ги вреди на безплатен обяд, но "медиите" продължават да ни ги налагат като някаква безаналогова иновация в политиката. шумкарите измреха, бсп ако мине петте процента ходжите ще излезнат да възхваляват бога по джамиите. междувременно, инж. балкански, като наследник на алековия герои, каканиже, че всички са маскари и се чуди за кой да гласува.