107

Анонимен

преди 3 месеца

Поредната руска провокация в която Путин жертва руснаци. Русия финансира световния ислямски тероризъм.

106

Анонимен

преди 3 месеца

Ако в Путин е останала капчица разум, трябва да изтегли войските си от Украйна, да сключи мир с Киев и да изгради общ антиислямски фронт.

105

Ами нормално е

преди 3 месеца

Путин изравни Сирия за да може диктаторчето аверче Асад да остане на власт и сега има последствия . Нищо случайно не се случва никога . Всичко се случва по закона на причината и следствието

104

Хм

преди 3 месеца

Русия си има втори фронт. Какво ще прави джуджето? Ислямска държава си търси държава. И намери - държава вече без мъже и много територия.

103

Анонимен

преди 3 месеца

И ще признае ли грешката си Путин, че нападна и разруши съседна християнска държава, докато укрепваше приятелството си със същите тези, които сега извършиха атентата в Москва??? Кому беше нужна тази безсмислена война??? Путин допусна катастрофални грешки, от които сега страдат и самите руснаци.

102

Анонимен

преди 3 месеца

Никой не действа така ювелирно като Русия. Колкото повече вървите против Русия толкова по-зле за вас. Русия се усъваршенства всеки час. Пръска всички противници. Слава на Русия! Врагът ще бъде разбит!

101

ГЛУПОСТИ, ДРЪНдрън

преди 3 месеца

ПОЛИТИЦИТЕ ПО СВЕТА ЗНАЯТ, ЧЕ ТОВА Е ИНСЦЕНИРОВКА, НО СИ ТРАЯТ... ПОВОД НА КРЕМЪЛ ДА ОБЯВИ МАСОВА МОБИЛИЗАЦИЯ, ЗА ДА РАЗШИРЯТ ВОЙНАТА. ТАКА ДИКТАТОРИТЕ ОПРАВДАВАТ ДРАКОНОВСКИТЕ СИ ЗАКОНИ С ВОЕННОВРЕМЕННИ ПРОБЛЕМИ ! ВОЙНАТА Е ИЗГОДНА И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ, ДА ОПРАВДАЯТ С ВОЙНАТА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НЕРЕШЕНИ ПРОБЛЕМИ !!!

100

Анонимен

преди 3 месеца

ИДИЛ хич не са внимателни и толерантни като Запада. Тук вече Путин сгази лука. Изключително унизителен шамар за неговия авторитет. Руснаците са в шаш и паника, това им дойде като гръм от ясно небе. Щом онези са успели да ударят в сърцето на Москва, значи най-вероятност имат спящи клетки във всички главни центрове. Като нищо ще има още удари.

99

Ислямска

преди 3 месеца

Държава пое отговорност за атентата в Москва по нареждане на кремльовските шебеци.

98

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен от 2011 идил е = сащ, но замисала е от по рано.... арабска пролет...

97

Анонимен

преди 3 месеца

А сега Дима Медведев дали ще се извини за необоснованите си обвинения към Украйна за този теракт? Жънат си плодовете от подкрепата на терористични режими по света, защото и самите са такива.

96

Хахахах

преди 3 месеца

Патриотите ровят в руските сайтове и не намират нищо. От което следва че това е фейк! Хахахаххахха. Поне не пишете. Оставете тази мисъл за себе си. Нали? Усетихте ли се?

95

УНИЖАВАМ Русофили

преди 3 месеца

Дайте видео на стрелбата. Утре ще го пусна на шефа да види какво мога да му причиня ако ме глоби отново. Освен това ще се подготвя като сложа в гащите си хартия и вестници понеже шефа има един колан от който много боли.

94

Анонимен

преди 3 месеца

Според КГБфилите ЦРУ предупреждава публично, че има опасност от атентат, "следователно ЦРУ го е организирало". Нистина, преценете сами колко вероятно е това.

93

аноним

преди 3 месеца

Какво излиза-тия,брадатите,много обичат да ходят на концерти,за да убиват.Да си спомним концерта на 7.10.2023,и огромните жертви-младички и неизживени живота си още деца.

92

Анонимен

преди 3 месеца

До Каката "Щом са предупредили,значи са го организирали!" На втория етаж няма НИКОЙ.

91

Българин

преди 3 месеца

Да запалят сградата не е типично за ислямска държава или изобщо мюсулмани. Повече ми прилича на едни последни изпълнения на една съседна държава.

90

Анонимен

преди 3 месеца

Откога САЩ се нарича ИДИЛ?

89

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Я гледай! Проарабска и антиИзраелска Русия бе нападната от приятелите си араби. Аз като казвам,че само потомците на Първият Български Кан Ашкеназ имат мозък в главите си явно не греша. А сега да видим какви глупости щезаплямпа арабофилът Путин и как ще се развият братските отношения с Чечения,която определено е с ИДИЛ. Параноята,за която преди малко говорех се случи мигновено след думите ми. Това е началото на краят на Русия ,защото Путин не може да оправдае пред верните си своята биполярност!

88

ИДИЛ = ЦРУ

преди 3 месеца

Идил са главорезите на ЦРУ. Та ясно, не сме се и съмнявали че е ЦРУ.