117

Христо Христов

преди 6 месеца

До 118 " А украинците просто бяха използвани." - като да про'с'таци да искат НАТО - заслужено. Също и за матряла у нас.

116

Спрете войната!

преди 6 месеца

Срам ще е ако продължават при тази глобална криза да продължат да ни ограбват за да поддържат войната и да богатеят. Нацисти са, на всички е ясно, никой от ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсон не иска обратно в Украйна където да ги унищожават!

115

да ви светна

преди 6 месеца

За САЩ тази загуба няма да е последна! Те са свикнали! Първо в Корея, След това във Виетнам! Напоследък ги изгониха от Афганистан и престои да ги изгонят от Ирак и Сирия! Гледайте само как хусите предстои да се разправят с тях!

114

Христо Христов

преди 6 месеца

2 години и половина до ядрената война.

113

Анонимен

преди 6 месеца

Най-жалко е за съсипаните човешки животи и съдби. Нараненото его на който и да е политик нищо не значи за мен. А украинците просто бяха използвани.

112

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ и европа се потопиха в собствени проблеми, заради вас. САЩ по-скоро не но на ЕС жалнизнудвач.а им майка. Все по-малко се сещат за този просяк и

111

Анонимен

преди 6 месеца

Чак сега разбрах защо на Путин не му пука за потъналите в Черно море кораби, унищожената руска техника и загиналите руски войници! Целта е много по висока: УНИЩОЖАВАНЕ НА ЗАПАДНИЯ СВЯТ. Така и така в резултат на задаващия се ядрен апокалипсис всички ще умрат, така че това, че ще потънат руските кораби и унищожена руската военна техника няма да има никакво значение. То това така или иначе ще стане в резултат на ядрения апокалипсис. "Зачем нам такой мир, если там не будет России?"

110

Анонимен

преди 6 месеца

За руските изтребители последните 2 седмици бяха много смъртоносни. 13 руски летящи ковчези се забиха завинаги в земята заедно с летящите си бомби ФАБ500 предназначени за Авдеевка и Роботино. То затова и се провали замисления руски пробив при Роботино, защото руснака нямаше с какво да пробива, бомбите с които превърнаха в руини Авдеевка не можаха да стигнат за да руинизират Роботино. Ушaнкитe само така могат да воюва като не оставят камък върху камък, а твърдяха че "освобождават" Украйна.

109

споко нарко

преди 6 месеца

Те САЩ ги победиха талибаните! По голям срам от това няма! Сега и хусите ще се разправят с тях!

108

Анонимен

преди 6 месеца

Вече не става на въпрос само за пари и оръжия.няма хора.Този треторазряден актьор се надява на войски от Европа да се бият за неговата шайка които станаха милиардери.Защо той не дари своите вили и яхти на Украйна за закупуване на оръжие ???

107

Ром"с

преди 6 месеца

При мирните преговори в Турция през 2022 г между Русия и Украйна (когато руснаците се отеглиха от Киев в знака на добрата воля при преговорите в Истанбул,бе подписано съглашение ,че Крим остава за Русия ,а ДНР и ЛНР щяли да решат при преговори между Путин и Зеленски ,да няма чуждо оръжие и бази в Украйна ,тя да не се присиднява към НАТО и да се намали войсковата численост и оржие.Против ЕС РУСНАЦИТЕ НЕ СА БИЛИ ПРОТИВ..но пристигна в Киев Бобито и наби "канчето" на Зелю и войната продължава...

106

Анонимен

преди 6 месеца

Война между Русия и НАТО ще има! Нашите путкински медии не ви го казват, но Путин няколко пъти го каза: "Когато започне истинската война нежду Русия и НАТО, ХИЛЯДИ ракети ще полетят едновременно към натовските държави! Към нас също ще полетят ракети, но само няколко от тях ще достигнат целите си! Нашите ракети ще поразет всички зададени цели и натовците ще се наредят пред вратите на АДА където ще чакат сатаната да ги приеме!"

105

Василев

преди 6 месеца

Зеленски не е в част изобщо как се развива войната и колко ще продължи!Какви оръжия ще се вкарат в кой момент това не го решава той!Милиарди хора ще видят на живо /реалити/ с очите си как една западна империя срива друга азиатска деспотична империя със силата на интелекта /естествен и изкуствен/ и в крайна сметка здравия разум побеждава тиранията и диктатурата!Агент Донован Бейли!ЦРУ!!!

104

Анонимен

преди 6 месеца

е сега на кой не е ясно че войната е между америка и русия - а укрите са разходен материял с измити канчета- като се свършат ние сме на ред

103

АнонимеН

преди 6 месеца

кой ще загуби и кой ще спечели тази война единствено имат думата гласоподавателите на фащ. НАСЕЛЕНИЕТО НА ФАЩ ЩЕ РЕШИ ИЛИ БАЙДЪН И СВАЛЯНЕ НА РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИН ИЛИ ТРЪМП И ПОБЕДА ЗА ФАЛШИВИТЕ ПУТИН. ФАЩ ИМА НАСЕЛЕНИЕ 330 МИЛИОНА ОТ КОИТО 300 МИЛИОНА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ИЗОБЩО НЕ Е МАЛКО И ТО СЪБРАНИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ВСЕ ЕДНО ООН ГЛАСУВА. В ФАЩ ИМА И МИЛИОНИ РУСНАЦИ ГРАЖДАНИ НА ФАЩ. ГЛАСУВАНЕ ЩЕ ИМА ТОВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ И МИР ДОТОГАВА СЪЩО НЯМА ДА ИМА ТЪЙ, ЧЕ ЩЕ РАЗБЕРЕМ КОЙ ПЕЧЕЛИ ВСИЧКО.

102

Мнение

преди 6 месеца

В отчаянието си Зеленски го удря на чест. Тръгна срещу руснаците, разчитайки на безкрайната помощ от Запад. Глупавата му политика предизвика влизането на руснаците в Украйна, а те го чакаха 8 години да се освести, но не. Е, сега хленчи, прави се на нещастен и вика, руснаците ли са по-силни от вас? Тръгнал с чужда пита помен да прави.

101

Укропа

преди 6 месеца

Срам не срам, рашистите ни ***

100

Реалист

преди 6 месеца

Пак се е напушил.Та Европа вече загуби и последствията отекват навсякъде.Икономиката изпада в рецесия.За янките нищо хубаво защото те отдавна са фалирали но заради интересите на ВПК бутат тази война да се случи.Далече е от тях и колкото по малко украинци останат толкова повече искат да заграбят от Украйна.Да ама не ,защото руския цар не позоволява това да се случи.

99

Анонимен

преди 6 месеца

Ахаааа! Европа и САЩ ще бъдат победени от руските изтребители и шехедите. Не Украйна! САЩ и Европа се бият с плътта на Украйна. Германските офицери яко топят в прихванатия разговор французи и англичани, че участват активно във войната на територията на Украйна.

98

Християнин

преди 6 месеца

Защо се делите на русофили и русофоби? Нима във войната не умират хора от двете страни? Спрете това безумие незабавно преди да разгневите Бога