116

Анонимен

преди 7 месеца

Вината е в Б Е З У М И Е Т О в което всички вложихте огромни усилия . Измъчихте се на тема безумия .

115

до 112

преди 7 месеца

те и хамериканците така направиха -навремето имали роднини викинги които имали някакъв парцел там някъде в северна хамерика и затова дойдоха и избиха всички индианци и си взеха имоти без пари

114

Българин

преди 7 месеца

Интересно как една и съща статия с еднакво заглавие, днес я чета в няколко български и няколко западни сайта. Някой ще си помисли, че ви спускат централно пропагандата на цялата медийна агентурна мрежа по васалитета.

113

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 116. Ти откъде знаеш ?

112

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 113. Има си човека. На теб ти остава да се гръчиш.

111

Анонимен

преди 7 месеца

Тия руснаци не могат да си го набият в главата, че Украйна никога няма да се откаже от Донбас, Крим, а вече и от Кубан, барбар с Ростов на Дон и Сочи.Войната ще е дълга и безкомпромисна,и победилите са ясни. Украйна и Китай, който ще го набие на Расиушка изотзаде!

110

Анонимен русофил

преди 7 месеца

Само вчера славната Червена армия е унищожила в около 25 000 украинци , 600 брадлита , 330 танка Леопард, два самолетоносача и една Звезда на смъртта. Честна дума !

109

Анонимен

преди 7 месеца

Путин ги държи единствено с ядрените си оръжия и заплахата от ядрена война, иначе отдавна да са му разбили канчето :)))

108

Анонимен

преди 7 месеца

Имам исторически претенции към един голям мезонет в центъра. Преди 300 години терена е бил на прапрапрапрапрадядо ми. Ще влезна с пистолет и ще кажа на собственика че мезонета вече е мой.

107

До демократ-пенциите

преди 7 месеца

Работете братя!!!Майка Русия ви е благодарна!!!

106

Анонимен

преди 7 месеца

Назначените демократ-пенционери продължават да работят подмолно за Русия. Скрити лимонки са те.

105

до 102

преди 7 месеца

много си прав, и аз така мисля, ама тоя нагъл клоун ще унищожи много народ!

104

Анонимен

преди 7 месеца

До 100С какъв акъл се бият украинците?За кого се бият?)))За всеки украйнец е чест да отстреля повечко рашисти.

103

Анонимен

преди 7 месеца

Докато Maйка Русия се лута в Украйна, Китай праска отзад нестандарт!

102

паф

преди 7 месеца

бавно, твърдо, спокойно, русия си връща крайната провинция!

101

Анонимен

преди 7 месеца

Скоро целия Свят ще подгони подлите кравари обратно в обора!Само послушните евроджендъре и нашите прислужници ще сменят памперса на байДъна!На всички е омръзнала краварската агресия ,алчност и мазните им лъжи за демокрация.

100

Анонимен

преди 7 месеца

До 88В Авдеевка има 20 000 хохли, на които Зеленски забрани да се изтеглят)))Само където според руски военнкори(военни кореспонденти) в градчето едва ли са останали и хиляда човека.

99

Анонимен

преди 7 месеца

Тези украинци не могат да си го набият в главата, че Русия има ресурс да ги смачка със или без западните доставки на оръжия! Зелката да сяда на масата за преговори и да спре да се излага и да си избива народа! За какъв ч-е-п са му териториите с рускоезично население, които не искат да са част от Украйна?

98

Анонимен

преди 7 месеца

До Ще пищите 93. Нщма да пищят. Неумоливо настъпва времето за пребоядисване и показване на партийни билети. Кофите с боя вече са в готовност. Те първи ще посрещат руски войски с цветя и целувки. Знаят как се прави, Не са го правили един път. И византийци са цалували и кръстоносци и османлий и руснаци и германци... Кой мине и веднага се разчекват неустоимо пребоядисани. Обикновените хора си патят, че и двете страни ги обявяват за виновни.

97

Анонимен

преди 7 месеца

С какъв акъл се бият украинците?За кого се бият?То за толкова време и контраофанзива едно село на са си върнали,да не говорим за по голям град.Единствено Херсон където руснаците сами го отстъпиха и се изтеглиха без бой за да могат да ползват реката като граница между двете формирования.