75

Анонимен

преди 4 месеца

Който удари пръв ше унищожи другия.

74

Анонимен

преди 4 месеца

Пa xeлe тyka y Дoйчe Beлe...

73

Вие от Нато

преди 4 месеца

Сте клоуни с терористични наклонности .

72

Анонимен

преди 4 месеца

...ти ..сега...МЕН УВАЖАВАШ ЛИ ***...ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЙ СЪМ АЗ...и колко железа и фърчила имам АЗ ...и разни там мега...хипер..и нам кви си щуротии..АКазвам ти дъще...СЕЩАЙ СЕ снахо..А наздраве..

71

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

А какво стана с интервюто на Путин? Руските бот ферми защо си траят а не го промотират? Защото Путин излезе клинично психясал или защото е смешен с монолозите си?

70

Лукчо

преди 4 месеца

И да е пиян и да не е няма как да фалират една самозадоволяваща се държава,при това водеща в космически и военни технологии заради учените си.Гражданите и карали москвичи,но не удобствата определят прогреса.Там могат да си позволят сто години да имитират война,но досега жертвите са поне сто хиляди и ще растат при липса на мир..Какво могат военно ще се разбере само ако НАТО нападне,но който е влязъл там не излиза.

69

нйкн

преди 4 месеца

м .ммкл;

68

Анонимен

преди 4 месеца

Ако нато прати армиите си към русия, считайте че европа няма да я има.. всичко ще приключи с 2 3 ракети.. дано това никога не става!

67

Анонимен

преди 4 месеца

Абе и вие лъжете и вашата пропаганда не е читава също. Не трябваше да нападате Украйна , загинаха много невинни. Вие си стреляйте по нацитата , ама убивате и много свестни хора. Съответно и украинците и те едни будали, но все пак имат право да се защитават. Пък тоя Сирски роден в Русия, учил в Москва , и воюва срещу Русия. Ми то генерал Власов тоя. Пълна гражданска война е това тяхното, идиотска история.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Прав е Медведев ,всички трябва да му целуват обувките ако искат да оцелеят ,най вече краварофобите .

65

НИЕ ОТ НАТО

преди 4 месеца

Русия да внимава, щото ако направи едно грешно движение, ще се превърне в радиоактивна пустиня. Театрото си е театро. Лайтe си там от външните клoзети, но внимавайте да не стъпнете на криво, че ... КРАЙ С МОСКВА.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Нато е във войната с европейските граждани всеки ден от джоба на европейците крадат пари за измислената им война срещу несъществуващ противник

63

ТРЕТА СВЕТОВНА

преди 4 месеца

Третата Световна Война ще започне, когато Япония и Китай няма да могат да си поделят Северна Корея и Източна Русия. Западната ще си е в НАТО. А Четвъртата световна война ще е между Япония и Германия. Е чак тогава идва края на света. Всичко приключва тогава. Двете най-педантични нации - на война. Тези два народа дори сега живеят все едно са в казарма. Война им не требе.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Нападнаха суверенна държава и сега крадеца вика кой ми такова в гащите. Да, имат си някакви имперски амбиции, зона на влияние, и санитарна зона наречена от тях Украйна, но нямат капацитет и ресурси да я възвърнат. Много закъснели действия и недалновидна политика от руснаците. Решили с танковете и пехотата да си играят на втората световна война.

61

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО никога не е нападало русия в историята. САЩ помогна на русия да оцелее през ВСВ и всички руснаци са наясно с това и обичат САЩ. Всичко останало е пропаганда на съветите.

60

Анонимен

преди 4 месеца

Япония отдавна чака ядрената война между САЩ и Русия, за да направи Японска империя в Русия.

59

На криво окоЕС пречи

преди 4 месеца

"Медведев! Камера здесь!" - вай вай вайййй

58

Анонимен

преди 4 месеца

Война между НАТО и Русия си означава взривяване на планетата с ядрени взривове.Този си е прав.Взимат от джоба на всички европейци,за на наливат пари във война,която никой не иска и ги мобилизират насила.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Вече плана е ясен. поредния руски диктатор иска по някакъв начин да прогони Нато от източна Европа и отново да окупира всичко до Гърция. Това е ясно. Слепец да си ще го видиш. България, Румъния, Полша, Словения, Словакия, Молдова , Чехия не трябва да живеят в илюзия! А да направят съюз и да са готови да отговорят на окупатора , ако се наложи! Балкански Съюз !

56

Анонимен

преди 4 месеца

Африканците отново ще заселят Европа, както преди 50 хиляди години.