20

m...da

преди 9 месеца

Кога СВО стана война. Властите и милиционерите в русия ....да арестуват лилипутин.

19

Анонимен

преди 9 месеца

до номер 10 - Дали наистина Русия е кацнала на Луната или това е било поредната им пропаганда и дезинформация снимано, пардон сделано в Московфилм

18

Анонимен 11

преди 9 месеца

14,защо пък да вярваме на семита,сега е демокрация,всеки избира,на кого да вярва.

17

ЗАПАДА обаче не иска

преди 9 месеца

и затова ПЪЛНИ с милярди украинската пещ! Целта на запада е да изгорят хиляди човешки животи!

16

Дай малко назад

преди 9 месеца

Другари, вовата ви нещо дава назадна. Ама войната той е започна, а сега други решават кога да я спрат. Той може само да обикаля като цветарка и да моли този и онзи да му помогнат да се спре. Какво да кажем, освен че върна народа си в първи клас и хората предпочитат бившите съветски пред блатото, което създаде този изкукал дядка. Като го свалят, ще му се прииска пригожин да беше успял по-рано.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Не само Запада разпали войната, но и той попречи да бъде постигнат мир още в началния стадии Март-Април 2022. Това дори украинския главен прокурор го каза!

14

ПУТИН

преди 9 месеца

Е МАСОВ УБИЕЦ

13

Анонимен

преди 9 месеца

Какво е този БРИКС че от поне 15 години го спрягат за водеща икономика а това там са държавите с най нисък стандарт на живот в света, с изключение на малка част от населението на ЮАР?

12

Страшно е

преди 9 месеца

Да нападнеш 25 пъти по-малка държава и да те спукат от бой.18 години да строиш ракета и да се пукне като пуканка. Армия от пандизчии да събереш и тя да избяга. Флагманът да лази по дъното.Страшно е!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Най-жалкото нещо на земята са българите които вярват на кремълския Хитлер. Руснаците ги разбирам, все пак си е тяхната "империя" и са ги варили в държавна пропагада десетилетия наред. Но българите които подкрепят руския фашизъм са уникален случай на интелектуална изостаналост и неадекватност.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна загуби Русия печели.

9

7

преди 9 месеца

Да ти напомня коя е първата държава, която осъществява меко кацане на луната?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Тресе го шизофренията яко

7

Анонимен

преди 9 месеца

некадърници и лицемери - ненапразно днес индийския кораб "Чандраян - 3", кацна на Луната, а тия руски нефелници не рабраха дори къде им отиде апарата

6

Германец

преди 9 месеца

Тоя от първи март миналата година е в обяснителен режим, след като тридневния блицкриг влезе в четвъртото си денонощие :)

5

до 4

преди 9 месеца

В Русия има два лагера в момента. Тези, които не искат конфликта да ескалира и са готови границите да минат по сегашната фронтова линия. И другия лагер е на тези, които искат Русия да обяви мобилизация и да тръгне към по-ожесточени бойни действия. Путин е от първия лагер и точно той направи всичко възможно, за да не се стигне до въоръжен конфликт. И то докато запада го лъжете в очите (за което си призна) с разни Мински споразумения за мирно уреждане.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Дърт кукуфел, час по-скоро прекратявай войната, която ТИ ЛИЧНО РАЗПАЛИ, и спри да погубваш невинни и украински, и руски животи, при това на млади хора! Няма по-нелепо нещо от това, млади хора да загиват заради един дъртак

3

Анонимен

преди 9 месеца

Наглец

2

анонимен келеш

преди 9 месеца

Никакъв край!Бой поне още 5 години:):):)Да почерниш 1 милион руски майки дано и 1 милион Лади и колелета да раздадеш като обезщетение:):):)

1

Българин

преди 9 месеца

Незабавно спиране на огъня и сядане на масата за преговори. Стига са се избивали наши братя славяни, в защита на наглосаксонски интереси.