16

?!?

преди 1 година

Е как да стане като един резидент русофил изкара държавата от фискална стабилност удавия с кредити и раздаде пари на калпак даже и бедният Лукойл финансира. Този президент е #кой? Тоя същият, който ни говори за реална готовност. Докато има такива като тоя все ще сме с прът в колелата. Те ни държат яко в сверата на руското влияние, даже и с цената на будещето на нас и децата ни! Предател е тоя аргументите са му измамни.

15

Анонимен

преди 1 година

РУБЛИ ЛИ ДА ПРИЕМАМЕ БЕ..Не ве, просто не си даваме лева..

14

До сара

преди 1 година

В НС е пълно с неграмотници, които гласуват под диктат. Хайде да видим теб, поредната - цитирай на кой точно договор и кой негов текст противоречи въпросът за референдум. Понеже до сега от посолствените слуги нито едно не успя да даде конкретен отговор. Във въпроса, напомням за малопаметните и нискочелите, не се пита дали изобщо да се приема еврото, а има срок, който с нищо непротиворечи на нито един договор, по който България е страна.

13

ВИДЯ СЕ

преди 1 година

Радев е най-родолюбивият и Умен политик ,за разлика от мушингерите и НС.

12

Гай Баньо

преди 1 година

До дедо: а нормално ли е правителство и парламент на суверенна държава да стоят с вдигнати лапи и изплезени езици пред еврозомбитата??

11

въпрос

преди 1 година

А Дания защо не прие еврото?

10

Анонимен

преди 1 година

Шараните си блеят по кюлчета и къща в Барселона от години а тоя ще ни направи руска република

9

КАКВИ ПОЛИТИЦИ

преди 1 година

***. КАКВИ БЪЛГАРИ ДНЕС СА НА МОДА УКРАИНЦИТЕ

8

Анонимен

преди 1 година

"Не е добре" е слабо казано. Това е сериозно правонарушение от страна на основен уж законодателен орган, който с недопустимото си решение доказа, че не уважава собствените си актове.

7

Болшевик

преди 1 година

До 3 дъртия нали се въргаляте за демокрация , сега ще се завиваш с картон по улиците и щв ти стъпват върху кратуната

6

сара

преди 1 година

Не може да има референдум за нещо, което е задължително по договор при встъпването ни в ЕС. Обаче темата е добра за конфронтация и криворазбран пиар на един жалък вече човек.

5

Гай Баньо

преди 1 година

А защо изобщо трябва да се влиза в една загиваща зона? Далновидни политици биха се държали по надалече, поне докато не стане ясно бъдещето на еврото което не е никак розово. Но явно има команда от Брюксел да се вкара България в кюпа. И бг политиканите са готови с вдигнати лапи да изпълняват.

4

Анонимен

преди 1 година

Аз искам да се присъдиним към Руската Федерация. Време е за Възраждане

3

Дедо

преди 1 година

Нормално ли ви се струва ,един Президент на натовска държава и държава член на ЕС , да е обграден на 90% с бивши агенти от Държавна Сигурност ? Той е превърнал Президенството в съветски КГБ анклав ,по подобие на руския анклав на Доган в Росенец.

2

Върти, сучи..

преди 1 година

обаче дата няма да насрочи..

1

Дейвид Айк

преди 1 година

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.