103

Анонимен

преди 1 година

Има ли клип от кеча? Искам да гледам как се избиват.

102

Анонимен

преди 1 година

Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9.

101

Превратаджиите

преди 1 година

Нама да мирясат докато не направят Евромайдан! Посолството ги натиска ми много пари е инвестирало вече!

100

Анонимен

преди 1 година

Какво означава "свързаноист с Русия" бе катъри и според вашите вопли означава ли че само с Русия не трябва да си свързан, а с всички останали може за да си окейка ?

99

:-)

преди 1 година

ПОНЕЖЕ НАЛИ ЩЯХА ДА ДЪРЖАТА МАРИЯ ГАБРИЕЛ ЗА ЗАЛОЖНИК ТА НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС ГЛАСИЧл. 97а. (Нов - ДВ, бр. 41 от 1985 г.) (1) Който с целта по чл. 96 задържи някого като заложник, чието освобождаване поставя в зависимост от изпълнението на определено условие от страна на държавата, на държавна или обществена организация или на трето лице, се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.

98

Анонимен

преди 1 година

Не стига че си дигнаха заплатите ами и работят по 1-2 часа на ден. Много хитро.

97

Анонимен

преди 1 година

А този Божанков що не разкаже нещо и за тяхната собствена свързаност с USA? Какви са тия селттаци, Боже, ела си ги прибери... ужас. После се чудим къде живеем и сред какви хора, ами погледнете ги - те са прекрасна извадка.

96

Доволен съм

преди 1 година

Нещо смислено да направят тез пявици най накрая, доволен съм

95

Анонимен

преди 1 година

Именно тези думи станаха сигнал за началото на безредиците в София. Традиционно западните разузнавателни служби и работещите за тях хуманитарни фондове, не успявайки да постигнат законно целите си, преминават към силови действия. Сценарият на поредната "цветна революция" се разиграва в българската столица. Надявам се, че българите ще имат достатъчно ум и сила на духа, за да устоят на чуждата експанзия и да защитят своя суверенитет.

94

Анонимен

преди 1 година

Хаха, тия до 10.30 вече са се сбили и си тръгват от "работа" - ми те са по зле от кварталните алкохолици...

93

Бай Чеп

преди 1 година

Е сега нашите "любимци" за днес надник ще имат ли, или ще им се пишат "побойни"?

92

Ба.ти възрожденците

преди 1 година

На времето възрожденци са били Ботев , Левски ,Вазов и тем подобни духовно интелигентни хора . А днес "възрожденците " дето сами си слагат това название са махленски бабаити с първосигнално поведение

91

Анонимен

преди 1 година

На дъното сме! Няма накъде повече!

90

ПП

преди 1 година

Да най наглата, арогантна и продажна Партия в България!

89

Анонимен

преди 1 година

Поне хубава работа са свършили днес. Всички искаме да ги набием и те са изпълнили желанието ни. Заслужиха си надниците за днес. Можеше и по-добре да се набият, ама карай, ще приемем, че толкова си могат. Айде утре пак.

88

Анонимен

преди 1 година

До И кво сега Нали са дупетати, защо требва да работят, след като малко са се сдърпали...хахахахаха :)))

87

Анонимен

преди 1 година

Тия от *** са като Путин, налитат на бой и после като го изядат реват и и викат че са жертва на насилие.

86

ПП

преди 1 година

Продължават Преврата!

85

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува кой ще управлява, стига народа да усети разликата! Не да се чудим как да изкараме месеца, да работим и да сме бедни? С вашите решения ни докарахте до тук, поредните крадци от ПП, ала бала, схеми, а сега ще се гушнат с ГЕрб, и ще си вардят гъзовете!!! Гарга на гарка око не вади!!! Народа е разидинен, медиите ни лъжат постоянно, промиват мозъци!!! Не им вярвайте, на 111 място сме по свобода на словото! + за Възраждане!!! то Идва!!!! Да живее България!! За достоен живот и бъдеще!!

84

Анонимен

преди 1 година

До ТОВА Е ПРОМЯНАТА:ЗАЩО БЯХТЕ МИНИСТРИ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА НЕБЛАГОДАРНИЦИ, ХОДЕТЕ СИ В ОПОЗИЦИЯ СЪС СЕДЕМТЕ СИ ПРОЦЕНТА ПЛАТЕНИ ОТ ФОНДАЦИЙКИТЕ