63

Анонимен

преди 1 година

Негласуващите подкрепят на практика най-голямото зло. За себе си знам, че ще гласувам, няма да гласувам за ДПС и ГЕРБ и ще гласувам за някоя партия, но още не съм решил коя партия

62

КОКОРЧО fanbase 12

преди 1 година

Ще гласувам за Кокорчо и Божо. Призовавам ви да направите същото, защото трябва да се развиваме. България има спешна нужда от модернизация

61

Евроатлантик

преди 1 година

До 60 Не се притеснявай Товаришч вие копейките за нищо не ставате така че никой няма да се занимава да ви праща където и да е просто няма смисъл.

60

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ В НЕДЕЛЯ!! ЩЕ ПОЯСНЯ ЗАЩО! ВСИЧКО ДО ЕДНА ПАРТИИ СА ТУРСНО-ЕВРЕЙСКИ.НАМЕРЕНИЕТО ИМ Е ДА ОБЯВЯТ НА БАЗА ГЛАСОПОДАВАНЕ ПО ЧИСЛЕНОСТ БЪЛГАРИЯ КАТО ЧАСТ ОТ ТУРЦИЯ.РЕЗУЛТАТЪТ ВЕЧЕ Е ДОГОВОРЕН И НЕ ЗАВИСИ ОТ ВАШИЯТ ГЛАС!!! АКО ОБАЧЕ НЕ ГЛАСУВАТЕ НЕ СЕ ПРЕВРЪЩАТЕ В СЪУЧАСТНИК НА ОСМАНСКАТА ГАВРА С БЪЛГАРИЯ.АКО ГЛАСУВАТЕ ДОРИ С "НЕ ИЗБИРАМ НИКОГО" ВАШИЯТ ГЛАС ШЕ БЪДЕ ТРАНСФОРМИРАН В ИЗБОР ЗА НЯКОГО.ПРОСТО ЗАСТАНЕТЕ ПРЕД ВХОДА НА УЧИЛИЩЕТО В НЕДЕЛЯ И СНИМАЙТЕ ГЛАСУВАЩИТЕ ЕТНОСИ!!!

59

ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ

преди 1 година

но без Боко, Севда, Кирчо и Лена. И някои други, например Деса и Настимир. Е тия и подобните им ако се разкарат, може да стане стабилно правителство.

58

Кира кандидатства

преди 1 година

За полята Спасителя на Украйна и Тай сервилна Американска Марионетка на Годината! Изберете ли го ще вземе бюджета и ще го трансферипа на Украйна и САЩ ( като си вземе комисионната)

57

Анонимен

преди 1 година

Аз съм наивен и ще гласувам за новоизтегленото зайче от черната шапка на фокусниците, ПП - те са новите ни спасители и съм си свалил гащите за тях, ще ни оправят...:)

56

Цх

преди 1 година

И какво ще е различното от предния парламент , ако гласовете са така ... Ще пада пак смях явно , по-добри от комиците и съдебен спор взети заедно

55

Анонимен

преди 1 година

По добро от съюза ПП - ДБ - БСП няма. И сега ще бъдат подкрепени от вечния партньор на БСП, а именно ДПС! Не забравяйте БСП издигна Пеевски за шеф на националната сигурност на България!

54

Анонимен

преди 1 година

Интересното е вота от Бурса в Турция при кой ще отиде, след като на посещение от ДБ Христо Иванов, Мирчев и Йорданова официално им обещаха да направят Турския официален и задължителен за изучаване по училищата

53

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ имат около 8-9% от гласовете на избирателите и това са твърди избиратели. Затова ГЕРБ агитират да не се гласува и като гласуват около 32% от всички избиратели, техните 8-9% стават над 25%. Това е реалността.

52

Има ли смисъл

преди 1 година

От избори в колониален режим?? Ни трябва ли да сме суверенна държава, за да имат смисъл?

51

Анонимен

преди 1 година

ПЪЛНА ИЗБОРНА МАНИПУЛАЦИЯ 2 ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! ТВА СИГУР И В ТУРЦИЯ ГО НЯМА!

50

Анонимен

преди 1 година

Парапет за третото място по скоро!

49

Сойто и да спечели

преди 1 година

Ще управлява Бай Дърт от Вашингтон!

48

Анонимен

преди 1 година

НЕ на войнолюбивите партии и политици! Знае се кои са те!

47

Public enemies

преди 1 година

Киро трябва да спечели, дори и да го изпревари Боко с малко, което ми се струва много малко вероятно, но е възможно с бомбените заплахи се опитват да изплашат хората да не гласуват, ниската избирателна активност е в плюс за него, мутрата от Банкя е сам с ДПС, не може да управлява, другите не искат да се коалират с него.

46

Анонимен

преди 1 година

Най-лошият вариант е да не се гласува или да се гласува с "Не подкрепям никого", което е още по-лошо

45

Г-н и Г-жа Парапет

преди 1 година

Няма да спечелят в никой случай!

44

Мда

преди 1 година

Мисля герб и пп ще се прегьрнат ако разделят народната пара равностойно между - баце кирчо и ристъоСпоред мен търканията са кой повече да вземе