56

Лаврентий Берия

преди 1 година

До - 52 - България е нетен получател от ЕС вече 20 години бе, оVньо! Каква силна позиция те патила, като некадърните български политици грам бизнес не развиха с европейските пари? Или говориш за силната ни Московлийска позиция?

55

Анонимен

преди 1 година

Абсолютна диктатура е ЕС.На най-бедната държава и определят правилата.Та Козлодуй ,Мариците,зелен хайвер ток.

54

Анонимен

преди 1 година

Другари, червените ви крат_уни с половин гънка мозък така и не можаха да проумеят, че петрол, газ и ядрено гориво има и извън "необятната руска шир". Като мечтаете да сте роби и да се_рете във външни кене_фи, никой не ви спира да си стегнете чемаданчето и - друм. Ние, нормалните хора, в страната на Левски и Ботев, искаме да живеем нормално, без монголските при_митиви да ни ограбват чрез монополизиране на българската енергитека, което положение е от десетилетия.

53

Анонимен

преди 1 година

Ако стане война и руската армия влезе в България кой българин мислите, че ще се бие срещу руснаците? По-голямата част от офицерите в армията са служили по времето на бай Тошо и са русофили. Ще симулират уж, че ще се бият срещу руснаците и правят маневри и групово ще се предадат и ще попаднат я ръцете на врага. А пък запасняците ще се крият по горите да не ги мобилизират. Младите не знаят как се държи пушка. Капитулираме гарантирано за 2 дена. Това е жестоката истина.

52

d

преди 1 година

Президентът-Плужeк

51

Лаврентий Берия

преди 1 година

Все повече звучим като Говорит Масква! Е, и като не с оръжие, с какво ще "подкрепи" България Украйна? С каски ли? Щото ако на нас ни потрябва /не дай Боже/ подкрепа, да не ни предложат и на нас каски и жилетки? От Масква ще дочакаме само присмех и ритник в тъпата кратуна - справка - Армения в последния конфликт с Азербейджан.

50

Анонимен

преди 1 година

Руски агент!!!

49

Анонимен

преди 1 година

Щом България е демократична страна трябва да наложи санкции на сащ -- има доста поводи и причини. Ха-ха, хи-хи !

48

Аферим

преди 1 година

БРАВО НА ЧОРАПА,БЪЛГАРСКИЯ ОРБАН.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО,няма сащ,русия,евр.съюзи.

47

-

преди 1 година

Интересите на България ПРЕДИ и НАД интересите на ЕС, НАТО, ФАЩ и Русия! Голямо БРАВО на Радев! България е силна когато има ПОЗИЦИЯ изправена и отстояваща националните интереси! Наведеното положение и просещата ръка не й прилича!

46

А Кирче и Асен,пп,дб

преди 1 година

ГЛАСУВАХА.... И ИЗБРАХА....... ТОЧНО ТОЗИ ПРЕЦЕДЕНТ...!!!.... ТЕ КАКВИ СА.....??

45

Калеко Алеко

преди 1 година

Какво дипломатично решение бре рускоприказчик, и дeбилиte проумяха, че кремълските терористи и военнопрестъпъници няма да се съгласят на мир ако не си присвоят половин Украйна, обявена за руска с референдуми със зелени човечета, ако този прецедент се случи, всеки ще тръгне да преначетва картата на Европа и света и ще се окажем в перманентна война...Точно сега си пролича цялата несъстоятелност на путинова раша и САЩ и обединена Европа трябва да клъцнат главата на змията за да се приключи с нея...

44

Бгг

преди 1 година

Иначе мекушавият ни прецедент показва че има един зъб (засега) и тоя зъб май му се клати. Не сме забравили кой въведе зеленият сертификат, и кой подкрепи пръв френското предложение за макетата, и кой иска да унищожи лева и суверенитета на държавата. А кой върна посланика ни в Македония след като му се скараха сащианците - тоя посланик за малко да си счупи краката от бързане, милият.

43

ноне

преди 1 година

"Нелибералчетата" .. В интерес на истината седя и се наслаждавам на това как твоята любима Руzzия се разпада. Дали България ще санкционира Руzzия или не като цло няма значение. Това си е за нас да покажем на коя страна сме.

42

Анонимен

преди 1 година

Вие имате ли демократично правителство и парламент, за да поучавате другите европейски народи на демокрация, вето и толерантност? Къде сте тръгнали с военния ви диктатор нацист да се жалвате от дискриминация и престъпления от омраза? Вие знаете ли изобщо, че ветото е демократична процедура в демократичен парламент? Военен диктатор не може да налага вето. Само демократично избран трибун може да налага вето.

41

Минаващ

преди 1 година

Радев е национален предател!

40

Анонимен

преди 1 година

Ако в България има гласове за санкции срещу Русия, трябва още по-решително да искаме отмяна на всякакви санкции.

39

Анонимен

преди 1 година

Разберете, че България не може да наложи санкции на Русия. Защото сме зависими от Русия. Без руски нефт и ядрено гориво фалираме като държава. Бензинът ще стане 10 лв и ще сме на режим на тока. Това е жестоката истина. Кой ще ни даде ядрено гориво? Американците ли? Американците само взимат, те на никого нищо не дават. На кого са дали нещо даром? Всичко са заеми и грабеж при американците.

38

Анонимен

преди 1 година

Е-еее, най-накрая да чуя и едно нормално изказване от Президента, а иначе от ЕС откачалКИте се излива само укронацистка поМия.

37

и на вас

преди 1 година

Колонията България ,на ЕС и Америка .Каквото кажат те ,така ще е.Ако трябва без ток и вода ще стоим,важното е да сме солидарни.Смешници,тези лозунги ги слушахме по Тошово време,сега падам от смях,като ги чуя от Европа .