66

Ревлю

преди 1 година

Май доста повече реват. Ами да не са нападали Украйна и нямаше да реват сега.

65

Анонимен

преди 1 година

Йосиф Висарионович Сагашвили Сталин умира на 5 март 1953г, март наближава 70г от смъртта на тоя изверг редно и другия изверг да го последва джуджето ястреб тъкмо на една дата ще ги честват заедно отпечатаните терористи рашисти. Браво на Украйна все така да продължават до Пълната ПОБЕДА над Рашизма Комунизма

64

Вапцаров

преди 1 година

Руската пppocтoтия и поета не може описа! Кво са им виновни украинските патриоти защитаващи род и родина от техните синове y6ийци!

63

kirilenko

преди 1 година

До Ановие сте поредният български наивник ,съжелявам ,но сте с промит МОЗЪКнимен

62

Анонимен

преди 1 година

Шшшш русофилските палачинкаджии , по-спокойно. Вече военно престъпление го изкараха.. нали беше война бе?!

61

kirilenko

преди 1 година

До МНЕНИЕпоредният български наивник ,ела да те закарам в украйна сигурно и барут не си помирисал освен оня на клечките в кибрита

60

Анонимен

преди 1 година

На целокупния запад много му се харесва да си пробват безплатно оръжията срещу руснаците. Рядка възможност. Всички се наслаждаваме на агонията на руснаците. Това е последствие на десетилетията диктатура и липса на елементарна организация и планиране. Путин скоро ще си иде, но въпросът е кой ще наследи хилядите ядрени боеприпаси.

59

МНЕНИЕ

преди 1 година

Руската Армия унищожава Оръжия , не убива Войници . Това което направиха САЩ Наемниците е Геноцид - те избиха екипажи на Оръжия - това даже Хитлер не го е правил - има правила във Войната - Дуел на Оръжията .Само Офицери ще ме разберат .

58

Браво!

преди 1 година

Министерството също така предположи, че като отмъщение за атаката е нанесло въздушни удари по "концентрация на оборудването" близо до жп гара Дружковка в Донецк, убивайки до 200 украински служители и унищожавайки четири пускови установки Химарс и повече от 800 ракети.

57

Анонимен

преди 1 година

Ден на траур трябва да бъде обявен в България. Ние скърбим заедно с роднините на загиналите!

56

крокодилски сълзи

преди 1 година

тея крепостните поданици на жужака защо не лееха сълзи за стотиците украински жени и деца избити от руските войници

55

Към кого?

преди 1 година

Към кого е насочен гнева им? Пак е в грешната посока! Вековната диктатура и пропаганда в Русия толкова е промила мозъците им, че дори не разбират, че не украинците са виновни за смъртта на близките им, а Путин, който ги е пратил в чужда държава да убиват и разрушават! Ако си бяха седяли вкъщи, нищо нямаше да им се случи. Като сте гневни, съберете се и излезте по площадите и по улиците и го свалете от власт самозабравилото се джудже!

54

Анонимен

преди 1 година

Отмъщението срещу украинските фашисти ще бъде жестоко!Спете в мир, руски герои!

53

Анонимен

преди 1 година

Болшевика мафия какво търсите в чужда държава в чужди домове, малко ви е трябвало е да нападнат Москва и да ликвидират джуджето. Вие не сте народ Руснаците а терористи

52

Анонимен

преди 1 година

Войната беше неизбежна големия батко предупреждаваше хлапака да не си играе на войници но хлапака не чуваше. Тогава големия батко потроши от бой хлапака пред майка му и баща му а те не посмяха нищо да кажат. И сега само вият като вълци от безсилие а големия батко продължава да налага хлапака докато му дойде акъла.

51

Анонимен

преди 1 година

Тоя USAsuper го признавам за най простия от русофилите.Къде пък ти видя умен русофило-шумкар???? Аз ли съм карък че да не мога да попадна на такъв??:))))))))))))))))))))

50

АнонимеН

преди 1 година

БРАВО НА УКРАИНЦИТЕ БРАВО!!! НО ИМА ОЩЕ ЗА ТРЕПАНЕ КА ПУТИНИСТИ

49

Анонимен

преди 1 година

че нещо ама ги удрят с "предоставена" ракета, която се насочва с "предоставени" координати и най-вероятно с "предоставено" разузнаване.... къде ще му излезе края трудно..Нека им предоставят още от най хубавите западни ракети!

48

Анонимен

преди 1 година

Тоя USAsuper го признавам за най простия от русофилите

47

Анонимен

преди 1 година

Ей това е да се гневиш за умряли неканени агресори в чужда страна.