60

Анонимен

преди 1 година

Точно така смачкай главата на змията за да не хапе,а защо не пишете за украйнските бомбардировки уважаема медия,нима те са безобидни или те не бомбардират,май тези укри са много добрички

59

Анонимен

преди 1 година

добре че руснаците смениха главнокомандващия малко късно но нищо има досата за наваксване. Още доста бой ще ядат фашистките кратуни!

58

Анонимен

преди 1 година

До Вова: Нет греем се в 400 руски танка :) Хахахах и подготвяме вашето бягство от Херсон :) Хахахах

57

РУСКИ ФАШИСТИ

преди 1 година

просо сънуват, а украинските майки ликуват..

56

Анонимен

преди 1 година

До Койчо: Според мен руските ракети са супер неточни отклонението е над 100 метра при някои модели. Ако пробват да атакуват Украинската армия съвсем нищо няма да постигнат просто защото няма да уцелят нито един химарс. Стреляйки обаче по 5 милионен град като Киев винаги ще уцелят нещо. Терора няма да постигне нищо. Както немските фашаги не успяха като бомбиха Лондон :)

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонименможе да тегли бързи кредити мискинина

54

Вова

преди 1 година

а вам не холодно?

53

Лебедова песен

преди 1 година

Последните издихания на една пропаднала, терористична диктатура.

52

Анонимен

преди 1 година

Браво на Русия !

51

Анонимен

преди 1 година

Не е тайна че най голямата икономка в света Китай отпуска огромни заеми на Путин.А той им доставя суровини.Така че Русия може да продължи операцията в Украйна колкото си иска.Затова не свършват парите и ракетите на Путин.

50

Реалист

преди 1 година

Каквото повикало, такова се обадило. САЩ карат укрите да взривяват моста в Крим, еми сега ще си сърбат попарата укрите, не мога само да разбера защо укрите не свалят Зеленски, Кулеба, Кличко и народен съд за тия продажници и предатели! Вината за войната е изцяло тяхна!

49

Анонимен

преди 1 година

Хи, хи, хи големо руско постижение, удрят с,, Калибър" който струва 6,5млн$.,а поразяват най-много жил. сграда, да не говорим, че падат и на асфалт. Разрушенията са за най-много 1млн.$, от военна гледна точка ефектът е нулев!Лошото е, че умират хора или може би това е целта на ***.

48

Койчо

преди 1 година

Вовата вместо да си пази ракетите за армията на Украйна, която в момента се прегрупира за атаката над Херсон и продължава към Донбас, тоя го играе терорист. Какъв е смисъла на това упражнение? Всяване на страх у населението? Просто злоба? ОТ военна гледна точка това си е чиста загуба за Русия.

47

бай Пешо до[#40]Анон

преди 1 година

до [#40]Анонимен : "До бай Пешо: Аз пък си мисля,че към Украйна вече пътува ATACAMS , NASAMS и други екстри. Далекобойни химарси." Да де, може и да пътуват, ама дали ще пристигнат е друг въпрос. Нали се сещаме, че и руснаците имат "камиончета", и също далекобойни

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 А ти не се ли сещаш че тази война ще се проточи, защото вовата и джо байдън така са решили до пълното обедняване на европееца ще има ракети и фойерверки джо ги продава вовата ги мята

45

Анонимен

преди 1 година

Краваропитека пише коментари, та се къса! Споко, бе, бате, ще фанеш мазоли на пръстите! Поздрави от дядя Вова! Ха ха ха

44

майкоо

преди 1 година

Майкоо, са си ида от работа и гледам, че майка Русия громи. Блока гърми ставай страна огромная та са тресе. Колоните са на макс! Ще падат прозорци. Съседите са в ступор. ПОБЕДА ЗА НАС!

43

Georgiev

преди 1 година

руските *** се активизираха... но те нямат значение. нека си драскат.

42

Хахайайа

преди 1 година

Абе в тоя сайт всичко ли върви с 12 часа закъснение?

41

Анонимен

преди 1 година

До Баба Радка ядосаха го Вовата с голи ръце ке ги удуши :)